Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 16:00

Pogledah "Suspiriu". E za to se može reći da je jedno zastrašujuće iskustvo

@FilmTV - agreed

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2008, 17:15

meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2008, 17:39

john_constantine wrote:meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)

:pikachu: :shajse: :shajse: :boooo: :boooo: :kasapljenje: :kasapljenje: :axe:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2008, 17:41

hm...a da je Bateman imao neku masku kad je ubijao one ljude,odmah bi svi film proglasili hororom
"Im gonna touch you now." :P

metallicat

Post by metallicat » 18 Feb 2008, 17:45

halloween III- (spoilat ću) hm :lol: meni ne baš puno jasno :lol: nema veze s serijalom, ali da ga gledam kao zaseban film mi je relativno dobar. kraj filma je druga priča. žestoki shit :lol: onih zadnjih 20 min, on sjedi zarobljen, odrobi se i onako poluzavezan baci masku par metara dalje točno na kameru :roll: :lol: zatim bježi i točno upadnu u prostoriju di mu je maloljetna draga :lol: ah, bar se nasmijah na kraju :megreen: baš ću nać vaše postove o 3. dijelu da pročitam :D počela IV i za sad very good :D
Image

Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 18:27

Nakon trojke gotovo da ništa nemre izgledati loše pa tako i četvorka koja je inače baš čisti prosjek serijala

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2008, 18:29

A$H wrote:
john_constantine wrote:meni je american pycho dosadan film bez horor elemenata i točka. 8)

Potpis...trebalo bi ovdje krenuti na jedna Bateman pohod 8) :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

filmofil

Post by filmofil » 18 Feb 2008, 18:55

jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Feb 2008, 19:14

A$H wrote:

potpis. :lol:

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2008, 19:21

filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 18 Feb 2008, 20:05

A$H wrote:
filmophil wrote:jel mi može netko objasnit kraj AP? ono kad on kaže nekom svom frendu da je sve pobio a ovaj ništa... :?
to je ostavljeno da ti shvatis kako tebi pase...neki misle da je sve izmislio/umislio u svom bolesnom umu..drugi da su to stvarna ubojsta koja je samo zamisljao da ih je on pocinio..treci da je to samo prikaz da ti nitko nemoze nista ako imas love i dobre veze/ako si iz viseg staleza....ili da je samo priznanje na kraju zamisli,a ne ubojstva, samo da njemu bude lakse....ima puno teorija...
hvala...ja sam razbijao glavu o tome od kada sam gledao film...već sam pomislio da sam preglup pa sam nešto propustio
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Feb 2008, 20:25

A$H wrote:
ja se držim 1. (manje) i 3. (više) teorije..

horkolerbus

Post by horkolerbus » 18 Feb 2008, 21:06

death ship ,pa dobro nije lose,moglo je i bolje ali je solidno
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Unreal

Post by Unreal » 18 Feb 2008, 21:13

Freddy's Nightmares:No More Mr. Nice Guy-ajde konačno da se i bacim na gledanje ove serije kao Nightmare on elm street fan. Ajde prva epizoda je meni zabavna i zanimljiva zbog ideje kako su Freddya spalili i luda fora na kraju sa zubarom. :D Jedino je kvaliteta jeftina previše ako se uspoređuje sa filmovima,a i gluma je prosječna.
Ocjena 4/5

Boby

Post by Boby » 18 Feb 2008, 23:03

Po pitanju priznanja Patricka Batemana, stvari idu ovak. Tip jest ubio sve te ljude, nazvao svog odvjetnika, sve mu priznao preko telefona i još mu jednom sve to ponovio u facu. I, ništa se na događa. Misterij leži u ovome. Svijet u kojem likovi ovog filma žive je svijet konačnog otuđenja čovjeka od samoga sebe. Ljudska komunikacija postaje identična tišini, emocije su tek sjećanje ne nešto što je možda nekoć bilo i nitko nikoga više ne poznaje, ni preneseno ni doslovno. Kroz čitav film Batemana brkaju s nekim drugim kolegom iako s obojcom svaki dan pričaju. U restoranima i sam Bateman dolazi u nedoumice po pitanju vlastitih poznanstava s drugim ljudima. Otuđenje je toliko da su i serijska ubojstva tek nebitan detalj i zamršenom i brzom svijetu. Ironično je to što je upotrebljen odvijetnik kao posljednja osoba u koju se je može pouzdati. Bateman mu govori "ti me poznaješ, ti si moj odvjetnik". A odvjetnik je izgubljen poput ostalih misleći da je ručao s Paul Allenom (kojeg je Bateman već odavno ubio) a zapravo je bila riječ o nekoj drugoj osobi, o nekom drugom bezličnom licu bezličnog svijeta s kojim se Bateman na kraju pomiruje s izostankom ikakve katarze

Post Reply