Jason Vs. Michael Myers

Razgovori ugodni o horor temama

Michael Myers ili Jason

Michael Myers
12
57%
Jason
9
43%

Total votes: 21

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2006, 11:45

A$H wrote:
john_constantine wrote:Da, ali se ne sjećam kako se Jason vratio u desetom nastavku? Tu je bio na početku filma zarobljen, pa su ga zamrznuli...
A u Freddy vs kruger, on je već u paklu? Odakle ga Freddy izvuče.

:mrgreen: :mrgreen: misliš na Freddy vs Jason :mrgreen: :mrgreen:

ma to ne znači nikaj niti netreba razbijat glavu sa tim...jer ne prete svi redatelji zadnji nastavak nego onaj koji ima paše...isto imaš u serijalu Petak 13-ti ka u 8. djelu Jason takes Manhattan se na kraju pretvori u dijete...to nitko nije skužio,pa ni redatelj sam ziher...pa su u devetom nastavku odbili počet od osmog(jer kaj će sa djetetom??) nego od sedmog mislim...uglavnom di je kao odapeo(po 100ti put)
Istina. :lol: A da ne spominjemo da ono nije Manhattan, već Vancouver. :lol: No, ipak je svejedno zabavno raspravljati o tome. :D

A$H

Post by A$H » 11 Oct 2006, 11:54

john_constantine wrote:
A$H wrote:
john_constantine wrote:Da, ali se ne sjećam kako se Jason vratio u desetom nastavku? Tu je bio na početku filma zarobljen, pa su ga zamrznuli...
A u Freddy vs kruger, on je već u paklu? Odakle ga Freddy izvuče.

:mrgreen: :mrgreen: misliš na Freddy vs Jason :mrgreen: :mrgreen:

ma to ne znači nikaj niti netreba razbijat glavu sa tim...jer ne prete svi redatelji zadnji nastavak nego onaj koji ima paše...isto imaš u serijalu Petak 13-ti ka u 8. djelu Jason takes Manhattan se na kraju pretvori u dijete...to nitko nije skužio,pa ni redatelj sam ziher...pa su u devetom nastavku odbili počet od osmog(jer kaj će sa djetetom??) nego od sedmog mislim...uglavnom di je kao odapeo(po 100ti put)
Istina. :lol: A da ne spominjemo da ono nije Manhattan, već Vancouver. :lol: No, ipak je svejedno zabavno raspravljati o tome. :D
prvo spomenuh samo naziv nastavka,a ne di se radnja odvija i snima...drugo snimano je i na Manhattanu samo ne sve jer nisu imali baš velik buđet...zato je i scenarij bio prepravljan nekoliko puta..a i fanovi su popizdili kako je malo radnje u gradu sa obzirom na naziv filma...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Freddy Krueger

Post by Freddy Krueger » 12 Oct 2006, 20:06

Ma dajte ljudi,Jason je seljacina dok je Michael onako kul,mistican i bolestan...
Jason je sav defektan,Myers je jednostavno scary... :wink:
Skoro sam jebo jucer.Skoro sam jebo danas.
Jebem skoro svaki dan...

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Oct 2006, 21:03

meni je miers glup ko i jason, ništa posebno, ali fredy mi je majstor.

p.s. di bi se u zagrebu mogla kupit ona maska koju jason ima
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Nov 2006, 20:32

Michael Myers definitivno, ma koliko god mi se i Jason sviđao a sve zbog toga jer je Jason kopija Myersa... :twisted:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 27 Nov 2006, 20:36

dr_gonzo wrote:Michael Myers definitivno, ma koliko god mi se i Jason sviđao a sve zbog toga jer je Jason kopija Myersa... :twisted:
da baš su si slični.. :roll: :wink:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Nov 2006, 20:39

A$H wrote:
dr_gonzo wrote:Michael Myers definitivno, ma koliko god mi se i Jason sviđao a sve zbog toga jer je Jason kopija Myersa... :twisted:
da baš su si slični.. :roll: :wink:
Da ,samo što je jedan od njih više mrtav, nego živ. :lol: :lol:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 28 Nov 2006, 01:02

Jason je Jason. Ubio je više ljudi nego američka vojska u Iraku.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Unreal

Post by Unreal » 27 Nov 2007, 15:15

Meni su obadvojca jako slični,nazavo bi ih bračom :lol:

Makar je Michael otac Jasona,Jason mi je draži :wink: . Ima jebeniji izgleda,bolje i više ubija sa različitim oružjima,više je akcijski orjentiraniji i glumci koji su glumili Jasona su po meni obavili bolji posao nego oni koji su glumili Michaela. 8)

Hmm oduvjek sam htio da naprave Michael vs Jason film :lol:

pure_evil

Post by pure_evil » 27 Nov 2007, 15:41

Michael je najjebeniji lik ali onaj kojeg glumi tony moran ili kako se vec zove a ne ovi noviji...jason mi je vise smjesan nego strasan a i ne volim nerealne filmove u petku je sve prenapuhano i film je pun stvari koje su mogle biti bolje odradene

GreenHornet

Post by GreenHornet » 27 Nov 2007, 15:53

michael definitivno!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2007, 16:36

Michael Myers pegla Jasona samo tako.. 8)
i da imam fobije od slasher manijaka, MM bi mi bio daleko najstrašniji prvenstveno zbog maske, a i ona sporost je poprilično jeziva..
:lol:

Boby

Post by Boby » 27 Nov 2007, 18:01

Michael Myers iz više razloga. Iz njega su proizašle sve ikone slashera; Jason je više komičan i za zabavu dok je Myers daleko ozbiljniji i realniji te sam se njega kao klinac jedino bojao. Nadalje, mnogo je interesantniji kao lik budući da je riječ o čovjeku koji je nekoć bio poput svih ostalih dok je Jason bio sve što se da biti, retardus, šumski čovjek, zombij, parazit, polu-robot i kaj sve još ne. O faktoru snage nema smisla raspravljati jer su obojca nadljudi (u nekim nastavcima više u nekima manje) i u konačnici bi sve ovisilo o zamisli scenarista

Unreal

Post by Unreal » 27 Nov 2007, 18:54

izgleda da sam ja jedini kojem je jason bolji :cry: :lol:
ma meni michael nije više strašan pa je izgubio moč,dok mi jason nije strašan ali je zabavan.
michael je dobar lik u prva dva i h20 jer se šuljao žrtvama i pokazao znak ljudskosti,ali u četvorci je dosdana mumija sa lošijm maskama. u 8 ga je prebio onaj reper pa sam ostao bez rječi,a u remeaku izgleda kao klošar koj me podsječa na Hulka
Ma sigurno nije ljudima bolji od Freddy :mrgreen:

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 20:18

Myers :axe:

Post Reply