Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Caba

Re: Koji je to film?

Post by Caba » 16 Oct 2010, 20:26

Zanima me jedan film kojeg sam davno vidio u videoteci ali sam ga se uvik bojao pogledati. Sjećam se da je na naslovnici bio simbol "pentagram" na snjegu i neka zajebana živina. Znam da ima neke veze s paklom.
Pomagajte ako znate nešto o tom filmu

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2010, 20:27

Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 16 Oct 2010, 22:13

Caba wrote:Zanima me jedan film kojeg sam davno vidio u videoteci ali sam ga se uvik bojao pogledati. Sjećam se da je na naslovnici bio simbol "pentagram" na snjegu i neka zajebana živina. Znam da ima neke veze s paklom.
Pomagajte ako znate nešto o tom filmu
Ak je ovo što je Cons rekao...onda se i ja sjećam da sam to gledao u videoteci :)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Caba

Post by Caba » 17 Oct 2010, 13:22

Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Oct 2010, 15:36

Caba wrote:Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću
je taj je sigurno

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Oct 2010, 19:13

HorrorHR wrote:
Caba wrote:Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću
je taj je sigurno

Definitvni je taj...ja se čak sjećam da sam ga i gledao... :zubifale:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dark_driving

Post by dark_driving » 26 Oct 2010, 08:46

ovo sam gledao pocetkom devedesetih na tv-u znaci da je film 80te ili ranije, mislim zbog neceg da je talijanski, uglavnom, pocinje scenom zabave u bogataskoj kuci na nekom otoku, tjekom zabave neka djevojka je silovana, mislim da cak kcer tog bogatasa, film se nastavlja godinama poslje kad netko dodje na taj otok samo sto je sad sve zapusteno i naizgled napusteno ali onda naravno pocinju ubojstva, mislim da je kao ona rodila nest deformirano ili tako nesto, jos se sjecam da su u tom uvodu pokazivani boksovi sa psima cuvarima i ako se dobro sjecam kod nas je bio preveden kao 'ostrvo pasa'
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Oct 2010, 10:08

dark_driving wrote:ovo sam gledao pocetkom devedesetih na tv-u znaci da je film 80te ili ranije, mislim zbog neceg da je talijanski, uglavnom, pocinje scenom zabave u bogataskoj kuci na nekom otoku, tjekom zabave neka djevojka je silovana, mislim da cak kcer tog bogatasa, film se nastavlja godinama poslje kad netko dodje na taj otok samo sto je sad sve zapusteno i naizgled napusteno ali onda naravno pocinju ubojstva, mislim da je kao ona rodila nest deformirano ili tako nesto, jos se sjecam da su u tom uvodu pokazivani boksovi sa psima cuvarima i ako se dobro sjecam kod nas je bio preveden kao 'ostrvo pasa'
Image

http://www.imdb.com/title/tt0082537/

dark_driving

Post by dark_driving » 26 Oct 2010, 10:50

jeeeeeeeeeeeeeeeeee to je to!
fulao sam, nije talijanski
trazio sam torent ali nema nista kvalitetno, statri i bez seedova pa ako neko ima da ima ovo jaaaako bi bio zahvalan da obavimo neku razmjenu
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Oct 2010, 11:13

dark_driving wrote:jeeeeeeeeeeeeeeeeee to je to!
fulao sam, nije talijanski
trazio sam torent ali nema nista kvalitetno, statri i bez seedova pa ako neko ima da ima ovo jaaaako bi bio zahvalan da obavimo neku razmjenu
imaš PM.

leeroy

Post by leeroy » 28 Oct 2010, 09:19

Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!! :))

ak koga zanima uspio sam ga na jedvite jade i iskopati na netu, skida se upravo, ajel to zbilja to javim kad se skine :)

Edit HorrorHR - nema linkova na downloade!

Ghrall

Post by Ghrall » 28 Oct 2010, 14:23

leeroy wrote:Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!! :))

ak koga zanima uspio sam ga na jedvite jade i iskopati na netu, skida se upravo, ajel to zbilja to javim kad se skine :)

Bok Saša. Brzo si došel ovdje :)

leeroy

Post by leeroy » 28 Oct 2010, 14:57

Ghrall wrote:
leeroy wrote:Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!! :))

Bok Saša. Brzo si došel ovdje :)
i odmah mi nađu film koji tražim već 3 godine neupsješno :))

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 28 Oct 2010, 16:17

Serija ili film gdje lik ima restoran i shvati da se u susjedstvu otvara novi restoran koji bi ga mogao totalni izbaciti iz konkurencije.
No nešto prije otvaranja se neki azijat, bez dozvole, pokušava zaposliti kod našeg protagonista, a on mu to odbije.
Idući put tog azijata vidi u tom konkurentskom restoranu i uzpomoću tog ih "uništi".
Zna ko?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Oct 2010, 20:02

Da nije ovo? Cruel restoran?

http://www.imdb.com/title/tt1295032/
Michel puši karu.

Post Reply