I da, glumi onaj debilni lik iz one trash serije Supernatural ili kako već. LOŠEEEEEEE
dobro, gospon redatelj i filmski teoretičar -.-Zadro wrote:Remake nije dio serijala.
ćeš i ostale djelove gledat?Malteras wrote:Ginger Snaps (2000)- Carrie, al sa vukodlacima. Nije lose, mada mi se cini da traje duze nego sto je potrebno (il je do toga sto sam ga gledao skoro do tri nocas, pa su mi se oci sklapale zadnjih petnaestak minuta)... Ocjena6/10
drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?
tako nekako. prvi mi je najbolji, ostala dva eto reda radi da se pogleda, niš specijalno. osim ono što sam već par puta ponovila, sexy lik u 3.john_constantine wrote:drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?A treći nastavak je prequel, više ono kao Vučje bratstvo. Solidna zabava s dozom akcije.
Masovno zensko masturbiranje- zanimljivo:) Ako ne budem imao sta pametnije gledati, mozda i to dodje na red...john_constantine wrote:drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?A treći nastavak je prequel, više ono kao Vučje bratstvo. Solidna zabava s dozom akcije.