Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Jul 2009, 20:37

Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10

naletio sam i na 2 zanimljiva filmiča s brian cox -Red (2008) te The Escapist (2008).u prvom se radi o starcu kojem neki mladiči ubiju psa dok u drugom bijegu iz jednog zatvora..oba 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Scarface

Post by Scarface » 28 Jul 2009, 20:52

dr mladjo wrote:Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10

naletio sam i na 2 zanimljiva filmiča s brian cox -Red (2008) te The Escapist (2008).u prvom se radi o starcu kojem neki mladiči ubiju psa dok u drugom bijegu iz jednog zatvora..oba 8/10

Red je premoćan,a ni Escapist nije za bacit! 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 28 Jul 2009, 23:45

Ghostface wrote:
dr mladjo wrote:Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10

Red je premoćan,a ni Escapist nije za bacit! 8)
oba su super
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Sammy

Post by Sammy » 29 Jul 2009, 00:18

Saving Silverman (2001) - zabavan filmic za pogledat, obozavam filmove s Jackom Blackom, tako da je i ovaj dobro proso - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

olio

Post by olio » 29 Jul 2009, 00:49

Harry Potter and the Half-Blood Prince
0/10
toliko dosadno i loše da me nije zabavio ni na sekund

cactus

Post by cactus » 29 Jul 2009, 11:13

Warriors Dir.cut 1979 Režia:Walter Hill
Film inače odličan i o tome je bilo riječi te neću dodavati ništa a dodaci nisu na žalost nikakve produžene ili dodatne scene (bar koliko sam primjetio) nego par animacija u obliku stripa koji obično služe za dodatak između scena te na početku i kraju filma.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 29 Jul 2009, 11:40

i love you,man - odlična komedija,svakako pogledat
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

olio

Post by olio » 29 Jul 2009, 15:35

Memories of murder
10/10
odlièan krimi film
savršeno

elrania

Post by elrania » 29 Jul 2009, 23:55

ravenous [1999]

nastala je blaga dilema kamo cu s ovim filmom, ali ne dozivljavam ga toliko ko horror koliko ko dramu/triler pa bih ga rade stavila tu.
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko 8)

fantasticno ostvarenje sa zbilja radoznalom pricom i finom razradom, lijepim prizorima okoline i intrigantnim obratima...nikako nece ostati nezapamceno.

9/10

callac

Post by callac » 30 Jul 2009, 00:23

elrania wrote:ravenous [1999]

nastala je blaga dilema kamo cu s ovim filmom, ali ne dozivljavam ga toliko ko horror koliko ko dramu/triler pa bih ga rade stavila tu.
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko 8)

fantasticno ostvarenje sa zbilja radoznalom pricom i finom razradom, lijepim prizorima okoline i intrigantnim obratima...nikako nece ostati nezapamceno.

9/10
Ja sa ga gledala na tv-u prije nekih pet godina i ostala sam pozitivno šokirana! Još je bio u nekim sitnim satima.. :lol: film je odličan!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

boyko

Post by boyko » 30 Jul 2009, 00:35

callac wrote:

9/10
Ja sa ga gledala na tv-u prije nekih pet godina i ostala sam pozitivno šokirana! Još je bio u nekim sitnim satima.. :lol: film je odličan!
također ga prvi put pogledal na tv-u pred par god. stvarno super film...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ghrall

Post by Ghrall » 30 Jul 2009, 12:10

9/10
I meni je bio film posebno dobar, dodao bi još i dobru mjuzu u film.

elrania

Post by elrania » 30 Jul 2009, 12:54

Ghrall wrote:

9/10
I meni je bio film posebno dobar, dodao bi još i dobru mjuzu u film.
hehe, da, glazba je odlicna :D
pogotovo tokom onog lova u planinama; zvuci ko pozadinska muzika za neki pig chase :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jul 2009, 17:11

he, meni je taj film nakon drugog gledanja bio odličan. Prvi put mi je bio previše čudan, i nisam baš skužio film, očekivao sam nešto drugo od filma, kanibalsko pleme koje terorizira okolinu i napadne utvrdu kao zadnju liniju obrane... :D Ali ovako je ispao stvarno odličan crnohumorni horor s dobrom glazbom, crnim humorom i podosta scena s pamćenje uz stvarno brutalnu završnicu.
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 30 Jul 2009, 20:57

chinatown-napokon da ga pogledam i nisam ostao razočaran. 8,5/10

spirited away-ma koliko god ga puta pogledao uvijek će me oduševljavat.jednostavno nitko ne uspjeva napravit tako ljupke,životne likove kao ghibli.. 10/10

nightmare before christmas-nije me oduševio kao pri prijašnjim gledanjima ali svejedno odličan 9/10

pineapple expres-istina možda su one akcijske scene bile prenaglašene,ali čak su i one ostale nekako u duhu filma.jednostavno ispale su smiješne 8/10

street kings-tko je volio training day voljet će i ovo 8/10

gattaca-.znao sam nešto o radnji ali na kraju je večina toga bila pogrešna.ugodno izneađenje.lijepo je bilo vidjet električni automobil 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Post Reply