Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 05 May 2009, 22:04

Sammy wrote:pogledo sam trailer..neznam stvarno sta je bit filma..nije tolka stvar u humoru, nego je radnja šit..
ah film ceste.a ljudi žele da ispune prijatelju največu želju.šta se ima tu čudno?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Sammy

Post by Sammy » 05 May 2009, 22:29

dr mladjo wrote:
Sammy wrote:pogledo sam trailer..neznam stvarno sta je bit filma..nije tolka stvar u humoru, nego je radnja šit..
ah film ceste.a ljudi žele da ispune prijatelju največu želju.šta se ima tu čudno?
ma..zakljucili smo da je film glupost :D
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 May 2009, 22:39

krivo ste zaključili :lol: a ti ga prvo pogledaj pa onda sudi
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Aryx

Post by Aryx » 05 May 2009, 22:40

John_Ryder wrote:krivo ste zaključili :lol: a ti ga prvo pogledaj pa onda sudi
slazem se s ovim . ali sry film je :roll:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 May 2009, 22:42

Aryx wrote:
slazem se s ovim . ali sry film je :roll:
daj sad reci da ti nije smiješan onaj fajt s trekijima :lol:

Image
Image

elrania

Post by elrania » 05 May 2009, 23:35

riki-oh: the story of ricky [1991]

koji urnebes :lol:
mislim da bi ovo bilo puno zabavnije gledati u vecem drustvu, ali i ovako je bilo kompletno lol iskustvo
ne sjecam se kad sam toliko gorea vidjela u nekom borilackom filmu :lol:
i jos b produkcija daje posebnu car...
trebala sam ovo odavno pogledati, al uvijek se nekako odgadalo...no neka, taman je sjelo sada.
malo sam neodlucna glede ocjene... u globalu nije nesto sto bih isla izdizati, ali gledajuci na nj ko zajebanciju, projekt koji tezi ekstremnom pretjerivanju i ostavljanju gledatelja u poluzacudenom stanju, dobit ce

7/10

cactus

Post by cactus » 06 May 2009, 07:18

Laurel and Hardy - Talkies (1929) Eto,od ghost ship ne mogu gledati nikakav loš horror pa da ne istražujem okrenuo sam malo na ovo,humor koji vrijedi i dan danas nakon huuuuh godina.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Sammy

Post by Sammy » 06 May 2009, 09:41

dobro, priznajem da sam pogrijesio sto sam zakljucivao nesta o filmu, a nisam ga ni pogledo.. my bad...ali sam pogledo trailer, procito par komentara..i to mi sve vuce na glupost od filma..al, svejedno, film se prvo treba pogledat..(al necu ga gledat sigurno :lol: ))
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Boby

Post by Boby » 06 May 2009, 11:04

"Choke (2008)"
Pomalo sam razočaran. Na kutiji DVD-a stoji popis festivala koje je ovaj film obišao, još je uz to riječ o crnoj indie komediji koja se bavi temtikom nimfomanije pa se očekuje nešto uistinu impresivno. Na kraju, film koji nema neku konkretnu priču (što svakako nije negativno) ostavlja i takav dojam, nekonkretan i zaboravljiv. Izuzev tome, gluma je odlična i postoji nekoliko urnebesnih scena te je svakako za toplu preporuku ali sumnjam da će se netko htjeti vratiti na opetovano gledanje

Asfodel

Post by Asfodel » 06 May 2009, 11:08

Boby wrote:"Choke (2008)"
Pomalo sam razočaran. Na kutiji DVD-a stoji popis festivala koje je ovaj film obišao, još je uz to riječ o crnoj indie komediji koja se bavi temtikom nimfomanije pa se očekuje nešto uistinu impresivno. Na kraju, film koji nema neku konkretnu priču (što svakako nije negativno) ostavlja i takav dojam, nekonkretan i zaboravljiv. Izuzev tome, gluma je odlična i postoji nekoliko urnebesnih scena te je svakako za toplu preporuku ali sumnjam da će se netko htjeti vratiti na opetovano gledanje
Ryder je ovo pohvalio... Ja ne znam jel bih trebala prvo čitat knjigu...hmm..
Mislim da ću knjigu prvo, jer bi vjerujem ispala smješnija od filmića.. :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Boby

Post by Boby » 06 May 2009, 11:21

Asfodel wrote:
Film jest za pohvalu, vrijedi ga pogledati ali ziher ga ne bum opet gledal što mi pak nije slučaj za neke druge filmove srodne ovom. Ako imaš vremena, uvijek je dobro prvo pročitati knjigu ali onda obično film ostavlja još i gori dojam

John_Ryder

Post by John_Ryder » 06 May 2009, 13:28

Boby wrote:
Asfodel wrote:
Film jest za pohvalu, vrijedi ga pogledati ali ziher ga ne bum opet gledal što mi pak nije slučaj za neke druge filmove srodne ovom. Ako imaš vremena, uvijek je dobro prvo pročitati knjigu ali onda obično film ostavlja još i gori dojam
ja nisam pročitao knjigu tako da asfodel neznam kolko ti vrijedi moj dojam o filmu,pošto je običaj da je knjiga bolja od ekranizacije

Image
Image

bakero

Post by bakero » 06 May 2009, 15:41

Night train 5/10 blesavo... :lol:
Kronike iz Narnije-Princ Caspian - svakako lošiji od prvog dijela...6/10
Before the devil knows you're dead - simpatična priča,isplati se bar radi Ethan Hawkea utrošit nekih sat i četrdeset..koji moćan glumac..7.5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Aryx

Post by Aryx » 06 May 2009, 16:19

point brak 6/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 06 May 2009, 19:53

A Trip to the Moon - kratki urnebesni filmić koji u 14 minuta sadržava smiješne gegove, stari naučnici koji sliče čarobnjacima putuju metkom na mjesec i pogode ga u oko, a tamo na mjesecu neka alienska rasa koju uništavaju kišobranima. Zabavno od početka do kraja, s smiješnim gegovima, ludorijama. 5/5
Michel puši karu.

Post Reply