Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 09 Aug 2008, 19:10

the hitchhiker's guide to the galaxy [2005]
napokon pogledano do kraja... ovaj film mi je bio tlaka od prve minute. bilo je nekih dobrih provala, no nista zbog cega bih mogla rec da je ovo odlicno i zanimljivo ostvarenje.
serija je bila daleko mirnija, monotonija i nekako siva, ali nadmasuje ovo u svakom pogledu. i bogatstvo vokabulara u seriji je na zavidnoj razini. ovo jednostavno nisam dozivjela i ko da sam buljila u prazno dok je trajalo...
ponadala sam se bas da mozda uopce nece ni biti lose nakon ovog ashovog komentara, no jos sam se vise razocarala.
nije sad to nesto toliko strasno lose, ali atmosfera u filmu je ubitacno zamorna i sve djeluje toliko naivno i nepromisljeno poslozeno da ga ne mogu ni pohvaliti.
steta.
5/10

dr mladjo

Post by dr mladjo » 10 Aug 2008, 12:22

das experiment- odličan njemački film o pokusu koji ode u pogrešnom smjeru 9/10

a simple plan - ah odličan malen film..stvarno je šteta što billy bob rijetko sad radi filmove..9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

metallicat

Post by metallicat » 10 Aug 2008, 15:02

dr mladjo wrote:das experiment- odličan njemački film o pokusu koji ode u pogrešnom smjeru 9/10

a simple plan - ah odličan malen film..stvarno je šteta što billy bob rijetko sad radi filmove..9/10
odličan. trebala bi ga opet pogledat jer je davno to bilo..
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 10 Aug 2008, 15:33

metallicat wrote:odličan. trebala bi ga opet pogledat jer je davno to bilo..
da... :lol:
The Lion King - i nakon 14 godina ovaj crtić ne zastarjeva. simpatično i tužno na početku, zabavno i smješno u nastavku.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Aug 2008, 13:13

elrania wrote:the hitchhiker's guide to the galaxy [2005]
napokon pogledano do kraja... ovaj film mi je bio tlaka od prve minute. bilo je nekih dobrih provala, no nista zbog cega bih mogla rec da je ovo odlicno i zanimljivo ostvarenje.
serija je bila daleko mirnija, monotonija i nekako siva, ali nadmasuje ovo u svakom pogledu. i bogatstvo vokabulara u seriji je na zavidnoj razini. ovo jednostavno nisam dozivjela i ko da sam buljila u prazno dok je trajalo...
ponadala sam se bas da mozda uopce nece ni biti lose nakon ovog ashovog komentara, no jos sam se vise razocarala.
nije sad to nesto toliko strasno lose, ali atmosfera u filmu je ubitacno zamorna i sve djeluje toliko naivno i nepromisljeno poslozeno da ga ne mogu ni pohvaliti.
steta.
5/10
Bogme ga ja još nisam uspio do kraja pogledati...jednostavno me film do sredine uspava :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr mladjo

Post by dr mladjo » 11 Aug 2008, 14:16

american movie making of northwestern -indie dokumentarac o pravljenju indi filma.svaka im čast u radu.3 godine radit onakav film.. 8/10
a very long engegment - ah jednostavno obožavam audrey tatoue ..pa još badellamantijeva mjuza 9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Aug 2008, 17:07

elrania

Post by elrania » 11 Aug 2008, 21:33

equilibrium [2002]
zbilja sam jako zadovoljna ovim filmom... nekako mi malo vali vise bale asskicking akcije, al bio je dobar :mrgreen:
i doslo mi je odmah da si nabavim ovakvog psica kad sam ga vidjela kolko je presladak...
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno. :D
nisam nikada bila prevelika pristasa sf-a, ali bas mi pocinje pasati sve vise u zadnje vrijeme.

Scarface

Post by Scarface » 12 Aug 2008, 00:30

3:10 to Yuma- 10/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Aug 2008, 10:09

elrania wrote:equilibrium [2002]
zbilja sam jako zadovoljna ovim filmom... nekako mi malo vali vise bale asskicking akcije, al bio je dobar :mrgreen:
i doslo mi je odmah da si nabavim ovakvog psica kad sam ga vidjela kolko je presladak...
svida mi se cijela ideja filma, iako mi je dio pred sam vrhunac radnje bio pomalo nabacan, a jedno izbacivanje odredenog lika iz radnje nije moglo biti bolje obavljeno. :D
nisam nikada bila prevelika pristasa sf-a, ali bas mi pocinje pasati sve vise u zadnje vrijeme.
Yap...ovo je jedna od boljih post Matrix filmova...meni osobno čak i bolji od Matrixa...

Šteta šta se Wimmer i daljnjim radom nije iskazao...umjesto toga je snimio Ultraviolet...to ne gledati, nipošto :wink: 8) :lol:

A$H

Post by A$H » 12 Aug 2008, 11:42

Dragonrage wrote:
Yap...ovo je jedna od boljih post Matrix filmova...meni osobno čak i bolji od Matrixa...

Šteta šta se Wimmer i daljnjim radom nije iskazao...umjesto toga je snimio Ultraviolet...to ne gledati, nipošto :wink: 8) :lol:
je Ultraviolet je dno dna, ali ima dobre filmove nakon odlicnog equilibriuma Street Kings te The Recruit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Aug 2008, 11:46

A$H wrote:
Dragonrage wrote:

je Ultraviolet je dno dna, ali ima dobre filmove nakon odlicnog equilibriuma Street Kings te The Recruit..
Kao scenarist da...mislio sam kao redatelj...tu se više nije baš iskazao...

A$H

Post by A$H » 12 Aug 2008, 11:47

ali morat ce se sa Metal Gear Solid ili ce ga fanovi ubit.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Aug 2008, 11:58

A$H wrote:ali morat ce se sa Metal Gear Solid ili ce ga fanovi ubit.. :lol:
Bome LOL :lol: :lol:

elrania

Post by elrania » 13 Aug 2008, 02:37

the condemned [2007]
kad bih rekla da mi ovaj film nije valjao, lagala bih.
malo su me zbunile toliko lose kritike...jest da je film pun povecih rupa i kliseja, te da se neki postupci ne samo predvidaju, vec i ocekuju, ali zabavljao me od samog pocetka. da se mene pita, dodala bih vise sirove one on one akcije...

SPOILER
zao mi je jedino kaj japanac nije bolje iskoristen, al bilo je za ocekivati da ce se druge rase pocistiti i otvoriti vrata bijelcima. :lol:
i steta sto nathan jones nije pruzio bolji otpor. cim sam ga vidjela kak je izasao pred stevea austina bacilo me odmah u doba kad sam pratila WCW. mogli su to bar malo produziti. 8)

Post Reply