Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 24 Mar 2008, 12:52

bakero wrote:
Unreal wrote:
Cannibalist wrote:Disturbia/Paranoja

5/5
Meni je film zabavan,ali se ne slažem sa onima koji daju filmu 5 od 5. Radnje je več prožvakana i ljubavna priča je tipično glupasto teenejđerska.
to je, al je dosta napet film!
istina. završna potjera je zbilja odlično izvedena i pred kraj zbilja postaje napeto,pa je po meni baš zato šteta što ljubavna priča dugo traje,ali ajde nije mi bilo dosadno zbog zabavnih glumaca i humora.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 24 Mar 2008, 13:12

The Pledge
prekrasna fotografija i lokacija snimanja 8) odličan krimić s fenomenalnom glumom svih likova. Sean Penn se prihvatio režiranja i to mu ide jako dobro. priča je dobra i odlično se razvija kroz film, niti presporo niti prebrzo. Isprao mi je gorak okus kojeg je ostavio Mist sinoć 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 13:56

the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film :D
This is the Zodiac speaking.

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Mar 2008, 14:55

Forest Warrior (1996) - 1,5/5, ajme kako loše. :D Chuck Norris u ovome filmu naravno sve razara sa svojim potezom s nogom i ovdje je prikazan kao neki Duh Planine iliti Šumski ratnik. Jednostavno preloše, he. :D Btw, ocjena na imdb-u je visokih 2,1/10.

Aryx

Post by Aryx » 24 Mar 2008, 14:56

filmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film :D
pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originala
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 15:14

Aryx wrote:
filmophil wrote:the departed - 4/5 jeben film i uživao sam u zadnjih 15min filma SPOILER svaki važniji lik umre i to mi je baš bilo prejako...neočekivano...mislio sam da će leonardo barem ostat živ...ipak je scorsese radio film :D
pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originala
znam :wink: već imam u planu skinut...

A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 15:16

Aryx wrote:
pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 15:18

A$H wrote:
Aryx wrote:
pa film je dobar...zašto smeće?? :o :o

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Mar 2008, 15:19

Aryx wrote:
e dobro da si me podsjetio, imam prva dva nastavka na dvd - ima. Fali mi samo treći... :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 15:22

filmophil wrote:
A$H wrote:
Aryx wrote:pogledaj rade Infernal Affairs . departed je remake tog filma a i losiji od originala
zato jer je remake puno boljeg filma i zato jer je dobio oskara, koji nije zasluzio..i jednostavno nakon so sam prvo pogledao original i onda remake u kinu film mi je osobno postao smece i stvorila se ogromna mrznja prema njemu...

Aryx

Post by Aryx » 24 Mar 2008, 15:29

A$H wrote:
filmophil wrote:
A$H wrote: pogledaj cijelu trilogiju...The Departed je jebeno komercijonalno smece..
zato jer je remake puno boljeg filma i zato jer je dobio oskara, koji nije zasluzio..i jednostavno nakon so sam prvo pogledao original i onda remake u kinu film mi je osobno postao smece i stvorila se ogromna mrznja prema njemu...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 15:31

istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...

A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 15:34

filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...
da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..

filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 15:48

A$H wrote:
filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...
da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..
a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...

A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 15:51

osobno sam prvi koji nikada nebi dozvolio da se ijedan remake natjece za oskara...i to radi vise stvari..

Post Reply