Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Michel

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Michel » 04 May 2012, 23:33

Brake (2012) - film sličan Buriedu samo što se ovdje radi o terorističkim napadima. Glumi uvijek cool Stephen Dorff koji je i u ovom filmu čvrst kao i uvijek. Znači, imamo od samoga početka zarobljenog tipa u nekakvoj kutiji i ti teoristi na sve moguće načine pokušavaj saznati gdje se skriva predsjednik. Nije ovo ništa ne znam kak originalno, ali zanimljiva ideja, gluma Dorffa i kraj daju ovome filmu jako dobru napetost i gledanje u jednom dahu. 7.5/10

EDIT: hvala, olio :supz:

Onda super, ja ovo jedva čekam pogledat. Možda idući tjedan ako uhvatim vremena :)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Sammy

Post by Sammy » 05 May 2012, 16:33

Karaula (2006) - jako dobar, predobre fore ima, Emir Hadžihafizbegović glumčina sam takva - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

alecto

Post by alecto » 06 May 2012, 08:13

avengers - 7/10
we are such stuff as dreams are made on

Michel

Post by Michel » 06 May 2012, 09:55

Terri - film dosta prošao nezapaženo, shvaćam zašto, ali meni se jako svidio. Radnja je jednostavna. Debeli učenik koji ima problema u školi i brine se o bolesnom ujku. Iako sam mislio kako će film biti tipično bully zlostavljanje, ali o tome uopće nije riječ. SUper mi je njihov direktor :lol: i onaj blesavi klinac ČED :supz: :lol: zanimljiv, zabavan film. 8/10

Aryx

Post by Aryx » 06 May 2012, 12:53

Avengers 8.5/10 - najzabavnije marvel iskustvo do sada. pure fun :) bas sam uzivao gledajuci ga u kinu. Hulk ftw ! :supz:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 06 May 2012, 13:46

Michel wrote:Terri - film dosta prošao nezapaženo, shvaćam zašto, ali meni se jako svidio. Radnja je jednostavna. Debeli učenik koji ima problema u školi i brine se o bolesnom ujku. Iako sam mislio kako će film biti tipično bully zlostavljanje, ali o tome uopće nije riječ. SUper mi je njihov direktor :lol: i onaj blesavi klinac ČED :supz: :lol: zanimljiv, zabavan film. 8/10
ma john c rilley je uvijek dobar.moram od njega da pogledam napokon cyrus..

Public Speaking (2010)-dokumentarac od fran lebowitz,piscu,javnom govorniku,njenon životu u NY ..
Conan O'Brien Can't Stop (2011)-dokumentarac koji je nastao u vrijeme kad je conan napustio nbc a nije mogao nastupat na tv i netu pa je odradio koncertnu turneju sa svojom ekipom

Chronicle (2012)-sve ono što sam očekivao iz trailera.nepotrebno popljuvan..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

olio

Post by olio » 06 May 2012, 23:33

New Kids Turbo
koja ludnica od filma, gleda sa ekipom i baš je pravi film za ekipu
:supz:

7.9/10

Chronicle
ok film, ništa šta ću pamtit puno, ali dobro za pogledat

6.5/10

Michel

Post by Michel » 07 May 2012, 01:07

dr mladjo wrote:
Michel wrote:Terri - film dosta prošao nezapaženo, shvaćam zašto, ali meni se jako svidio. Radnja je jednostavna. Debeli učenik koji ima problema u školi i brine se o bolesnom ujku. Iako sam mislio kako će film biti tipično bully zlostavljanje, ali o tome uopće nije riječ. SUper mi je njihov direktor :lol: i onaj blesavi klinac ČED :supz: :lol: zanimljiv, zabavan film. 8/10
ma john c rilley je uvijek dobar.moram od njega da pogledam napokon cyrus..

Public Speaking (2010)-dokumentarac od fran lebowitz,piscu,javnom govorniku,njenon životu u NY ..
Conan O'Brien Can't Stop (2011)-dokumentarac koji je nastao u vrijeme kad je conan napustio nbc a nije mogao nastupat na tv i netu pa je odradio koncertnu turneju sa svojom ekipom

Chronicle (2012)-sve ono što sam očekivao iz trailera.nepotrebno popljuvan..
Cyrus nisam gledao, bilježim :)

Prije Terria sam ga vidio u stepbrothersima, on i Ferell :supz:

Le dîner de cons - odlična francuska komedija o tipovima (bogataši) koji trebaju naći idiote i dovesti ih na večeru :lol: stvarno odlično. Onaj debeli idiot je presmiješan, pogotovo kada se primi telefona i počne razgovarati. Onda onaj poreznik :supz: pa kad mu spreme večeru i bogataš ide zvati tipa za kojeg vjeruje da mu je sa ženom i nazove taj debeli
SpoilerShow
i na kraju kaže taj tip da nije sa njegovom ženom već sa ženom od poreznika i da ju upravo ševi :lol: :lol: i onda onaj neporcjeniv pogled od poreznika.
Čista uživancija 9/10

olio

Post by olio » 07 May 2012, 22:58

New kids nitro

luđi od prvog nastavka, ali i za dlaku lošiji
I dalje prezabavan i smiješan, ovaj put sa dozom "horora"

7.5/10

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 May 2012, 02:56

Terri(2011) - dosta dosadan i rastegnut film.ima par obećavajućih scena/dijaloga.ono što upada u oći tokom cijelog filma je pidžama tj. njeno forsiranje(ne znam da li je uopće dopušteno doći u školu tako odjeven) baš me živcirala,al eto svašta mene živcira :oops:

6/10
Image

Image

Image

Liske

Post by Liske » 08 May 2012, 09:32

I love you Phillip Morris 2009 - 8/10

Wow ! Jim Carrey u ulozi Stevea Russela tipa koji je izjebao drzavu Texas samo tako, sve zbog svog decka, sam film je okej komedija/drama pitak film ! Ali ono sto ce vas zaokupiti je definitivno kreativnost Russela i svi nacini na koje je varao/bjezao dzavu/ljude/policiju etc.

Topla preporuka !
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."

-H. P. Lovecraft-

dr mladjo

Post by dr mladjo » 08 May 2012, 09:38

Michel wrote:
Prije Terria sam ga vidio u stepbrothersima, on i Ferell :supz:
ma s njim,william h macey,steve buscemy ne možeš pogriješit.lijepo je kad im dadnu pokoju glavnu ulogu

Terri(2011) - dosta dosadan i rastegnut film.ima par obećavajućih scena/dijaloga.ono što upada u oći tokom cijelog filma je pidžama tj. njeno forsiranje(ne znam da li je uopće dopušteno doći u školu tako odjeven) baš me živcirala,al eto svašta mene živcir
sve ovisi od škole do škole.ako ne vrijeđa nekoga sve je skoro dopušteno.a forsira se kako bi se uvidjelo njegovo razmišljanje,gubitak volje za socijalizacijom,njegova vrsta depresije..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 May 2012, 00:38

Terri - simpatičan i zabavan film,7/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 09 May 2012, 01:12

Danas pogledao tri sjajna filma :supz:

The Lincoln Lawyer - film iz 2011. godine, prošao nezapaženo kod kritike. Radi se o cool odvjetniku kojeg glumi totalno cool Matthew McConaughey (Dazed and Confused :supz: ) koji je na neki način korumpiran. Vozi se u Lincolnu po L.A.-u i rješava slučajeve sve dok ne dođe do glavno slučaja u karijeri i tada pratimo taj slučaj cijelo vrijeme. Vrhunski napravljeno jer ima par dobrih twistova za koje znamo, ali za koje ne zna jedan lik. Odlična gluma, na trenutke vrlo zabavan, malo predugačak. 8.5/10

The Last Detail - Sjajna dramedija sa Nicholsonom u glavno ulozi. Jedna od bolji, rekao bih. Nicholson i njegov frend trebaju isporučiti jedan zadatak u drugu državua, a to je Randy Quaid :D pošto imaju vremena, odluče se dobro zabaviti, to jest njemu kao zatvoreniku pružiti oproštajnu zabavu. Prezabavan, driljiv film o slobodi, dosta inspirativan i s neočekivanim krajem. 9/10

All the President's Men - istinit film o poznatom slučaju Watergate gdje je debelo umješan Nixon i na kraju podnio ostavku. Odličan film uz sjajne izvedbe Redforda i Hoffmana koji kroz cijeli film polagano otkrivaju tko stoji iza svega toga. Čitao sam da je film odlično prenio tadašnje novinarstvo na film što i vidi od stvarno detaljnih scena. 9/10

jeba

Post by jeba » 09 May 2012, 08:40

Michel wrote:Danas pogledao tri sjajna filma :supz:

The Lincoln Lawyer - film iz 2011. godine, prošao nezapaženo kod kritike. Radi se o cool odvjetniku kojeg glumi totalno cool Matthew McConaughey (Dazed and Confused :supz: ) koji je na neki način korumpiran. Vozi se u Lincolnu po L.A.-u i rješava slučajeve sve dok ne dođe do glavno slučaja u karijeri i tada pratimo taj slučaj cijelo vrijeme. Vrhunski napravljeno jer ima par dobrih twistova za koje znamo, ali za koje ne zna jedan lik. Odlična gluma, na trenutke vrlo zabavan, malo predugačak. 8.5/10
The Lincoln Lawyer - i meni je bio dobar i zabavan a što se tiče Dazed and Confused mogu samo reći :prayer:

Post Reply