Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
olio

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by olio » 21 Nov 2011, 23:49

This is england

9/10

jeba

Post by jeba » 22 Nov 2011, 08:18

olio wrote:This is england

9/10
:supz:

klinac je bio brutalno dobar

alecto

Post by alecto » 22 Nov 2011, 09:56

Scarface wrote:
alecto wrote:breaking dawn :toimonster:
Reci da si bila prisiljena to gledat, molin te reci to, jer ne mogu zamislit drugačiji scenarij, ne mogu.
prisiljena je možda malo pretjerano, al ajmo reć da se nisam mogla izvuć na neki ok način :lol:
we are such stuff as dreams are made on

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 22 Nov 2011, 11:09

Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Prvi put sam ga gledao, iznenadio me u pozotovnom smislu.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Nov 2011, 14:34

Fetishes - odličan i iscrpan Broomfieldov dokumentarac iz serijala America Undercover. I s presimpa završetkom :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dragonheart

Post by dragonheart » 23 Nov 2011, 14:28

Star Wars,epizode 1-3,Phantom Menace 4/5,Attack Of The Clones 2/5 (najgori dio i dalje),Revenge Of The Sith 5/5 (najbolji od novih)

Inače,baš mi drago što su počeli ripat Blu Ray u Xvide,grupe FLAWL3S i Vision,svaka im čast.Prezirem mkv-ove pa zato napominjem :supz: :supz: :supz: :supz:
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Nov 2011, 18:22

ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Nov 2011, 22:13

SuicideGirls: The First Tour - ulazi u priču o samom nastanku i prvim curama. A onda red snimaka s turneje pa red setova (predstavljajući svaku ponaosob). Simpatično i veselo... osim turneje, tj. prikaza tih kvazi burlesknih-striptiz-treši-cirkus nastupa, jer su mi skroz trećerazredni. Gledajući trailer, mislim da ću preskočiti drugi dokumentarac i odmah na talijansku vilu. Tamo je izgleda sve malo fensije i cure su ljepše :lol: i ima Manko i tak.

Josef K

Post by Josef K » 23 Nov 2011, 22:14

Asfodel wrote:SuicideGirls: The First Tour
Nešto smo nabrijani na dokumentarce u zadnje vrijeme 8)

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Nov 2011, 22:20

Yaman :tonqe:

Josef K

Post by Josef K » 23 Nov 2011, 22:22

Novo u Dokukinu
Hall of fame (besplatan ulaz)
11.11.2011. - 30.12.2011.
svaki PETAK u 21.00h

Restart i Dokukino pokreću novi program pod nazivom HALL OF FAME - izbor filmova autora koji su zauvijek promijenili formu dokumentarca, a većina njih biti će po prvi puta prikazana u Hrvatskoj.
HALL OF FAME novi je filmski ciklus pod vodstvom Nebojše Slijepčevića u kojem ce biti prikazani najvažniji filmovi iz moderne povijesti dokumentarizma. Od Amerike do Kazahstana, od 60-tih do danas, od braće Maysles do Kossakovskog - pratite kako je dokumentarac izrastao u najprogresivniju filmsku formu današnjice.
I dok je razvoj igranog filma dobro poznat i površnom filmofilu, a bitna autorska imena dio su opće kulture, značajni svjetski dokumentaristi još uvijek čame u mraku relativne anonimnosti.

dragonheart

Post by dragonheart » 24 Nov 2011, 12:50

john_constantine wrote:ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Ja volim Jar Jar Binksa...Meni je baš cool lik i nikad mi nije bilo jasno što ga toliko ne vole ljudi...
Ak ćemo tako,nitko koga znam ne voli Attack Of The Clones,počevđi od samog naslova,a nakon što je izašao u kina,ljudi su imali baš loše dojmove,čak se u brojnim časopisima teoretiziralo da ga uopće nije režirao Lucas,makar je jedino on credited za režiju. Baš je jezivo dosadan...
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2011, 19:04

dragonheart wrote:
john_constantine wrote:ne mogu vjerovati da ti je Attack Of The Clones lošiji od phantom menace, koji je meni predječji, debilan i ima jar jar binksa.
Ja volim Jar Jar Binksa...Meni je baš cool lik i nikad mi nije bilo jasno što ga toliko ne vole ljudi...
Ak ćemo tako,nitko koga znam ne voli Attack Of The Clones,počevđi od samog naslova,a nakon što je izašao u kina,ljudi su imali baš loše dojmove,čak se u brojnim časopisima teoretiziralo da ga uopće nije režirao Lucas,makar je jedino on credited za režiju. Baš je jezivo dosadan...
da, ma meni je drugi dio dobar radi bolje akcije i nekih scena kao

[spoiler]kada je Anakin išao spašavati svoju majku i pobio cijelo pustinjsko pleme, ženu i djecu.[/spoiler]

I nije ono toliko dječji kao prvi dio. A za Jar Jar Binksa, ma jbg, stvarno mi ide na živce ta njegova nespretnost, izgled i sve to ponašanje, pokušava biti smiješan, a ne uspijeva mu. Kao da gledam Stevea iz one crnačke serije...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Nov 2011, 22:29

50/50 - 9/10,glumačka postava :prayer: ,spada u jednog od pet filmova koji mi je izmamio suzu/e :lol: :heart:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 25 Nov 2011, 02:27

Killer Elite - 7/10 akcija okej, makar sam i više očekivao od Stathama, De Niro d lik, kao i u svakom filmu, priča okej, ali nije to to.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Post Reply