nevjerojatni ste

jbg uvijek se suzdržavam od izražavanja svojeg mišljenja u ovakvim situacijama, jer se brojim pod nove članove, al ovo ne mogu ne komentirat, makar navukla bijes doslovno SVAKOG
pobogu. slažem se s @infovom logikom da se mogu strpat u isti koš po tome po čemu on priča - dakle u nekom najjednostavnijem opisu, opisu onoga gdje se ne ulazi u dubinu. slažem se i s @el da se NE mogu trpat u isti koš - ak pričamo o nečem dubljem. ičem dubljem.
po meni su oboje u pravu al jbt @info, lakše malo s komentarima. mislim da je i @elrania previše reagirala u početku al ti si nastavio, potpuno nepotrebno. pošto nju znam, ne mogu bit skroz objektivna, al smatram da je umišljena babetina nešto što ne ide uz nju, što se na kraju krajeva mislim i vidi u puno rasprava, a meni osobno su se svidjele neke situacije ovdje gdje se povukla i bila pametniji koji popušta, iako je u pravu. dok ti i neki drugi, bili ili ne bili u pravu, to ne znate napravit. dosad si mi se činio (odavde) skroz ok, pa eto imam potrebu komentirat ovu situaciju.
kad ga već meljem, @scarface (ghost, šta već), kolko sam uspjela primijetit, dosta si težak za neke rasprave, i uvijek ih završavaš ovakvim komentarima, što mi je glupo, jer redovno pratim što pišeš film/serija-wise i ovakve stvari ti ne trebaju, cijenjen si zbog tih drugih. (ne želim te uvrijedit, naravno, al preburno reagiraš. tj preizravno.)
ko što @callac dobro kaže, svi smo egotriperi, pa evo i mog doprinosa.