Danas se gleda još 2 westerna, ali sa Fondom. The Ox-Bow Incident i My Darling Clementine. Baš me zanima kako će u Clementine Fonda glumiti Earpa, a Victor Mature glumi Hollidaya. Ajd da i to vidimo
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Info
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Lucas i Scorsese smatraju da je to najznačajniji film 20. stoljeća. Sigurno je jedan od značajnijih pošto se dotiče razno raznih tema od rasizma pa sve do realnosti loših momaka s jedne i s druge strane.
Danas se gleda još 2 westerna, ali sa Fondom. The Ox-Bow Incident i My Darling Clementine. Baš me zanima kako će u Clementine Fonda glumiti Earpa, a Victor Mature glumi Hollidaya. Ajd da i to vidimo
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Scarface
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2- 10/10-ovo je bez pretjerivanja uvjerljivo najbolji film iz serijala i meni jedan od najboljih filmova ikad. Gleda san ga s dvoje ogromnih fanova poput mene i oboje su bili oduševljeni u jednakoj mjeri. Kino je bilo puno, i saživljeno. Bilo je tu i pljeskanja, plakanja na jednu posebnu dirljivu scenu otkrivanja istine o jednom liku (fanovi knjiga već mogu pretpostavit o čemu se radi) i abnormalne tišine u zadnjih 15 minuta.
Ovaj dio čak može spadat i u horrore, ozbiljno. Cili film je nenormalno mračan, mračniji nego šta san zamišlja čitajući knjigu, nema onih šala između trojca i glupiranja, film počinje jako tmurno i sve do kraja takvim ostaje.
Bitka je odrađena fantastično. Traje preko sat vremena, a sam konačni obračun je izmijenjen u odnosu na knjigu, ali ovi puta u superiornijem smislu. Da, ovaj film je možda prvi koji mi je nadmašija knjiški predložak, tj. zadnjih 300 stranica knjiškog predloška koje pokriva ovaj part 2. Atmosfera pred početak borbe, okolina i likovi, i pozitivci i negativci su itekako uvjerljivi i nabriju svaki atom tvog tijela na ono šta slijedi. I fascinantno je kako ni u kom trenutku film ne zamara, već dinamički šiša i filmove poput Cranka.
Mislin da ljudi koji blage veze nemaju s Potterom, koji ne samo da nisu pročitali nijednu knjigu, nego ni pogledali nijedan film, mogu uživat u ovom dvosatnom spektaklu. 3D je klasično nepotreban, al zaboraviš na njega, film te toliko očara da nisi ni svjestan da sjediš u kinu, s nekim naočalama na glavi.
Dvije scene su me posebno zanimale u smislu kvalitete ekranizacije, i obe su mi najdraže u filmu. Jedna je a druga
Na kraju, smtran da će fanovi bit totalno blown away, a i oni ostali ništa manje zadovoljni (kako vidin po filmofilom postu, tako i ispada).
Ovaj dio čak može spadat i u horrore, ozbiljno. Cili film je nenormalno mračan, mračniji nego šta san zamišlja čitajući knjigu, nema onih šala između trojca i glupiranja, film počinje jako tmurno i sve do kraja takvim ostaje.
Bitka je odrađena fantastično. Traje preko sat vremena, a sam konačni obračun je izmijenjen u odnosu na knjigu, ali ovi puta u superiornijem smislu. Da, ovaj film je možda prvi koji mi je nadmašija knjiški predložak, tj. zadnjih 300 stranica knjiškog predloška koje pokriva ovaj part 2. Atmosfera pred početak borbe, okolina i likovi, i pozitivci i negativci su itekako uvjerljivi i nabriju svaki atom tvog tijela na ono šta slijedi. I fascinantno je kako ni u kom trenutku film ne zamara, već dinamički šiša i filmove poput Cranka.
Mislin da ljudi koji blage veze nemaju s Potterom, koji ne samo da nisu pročitali nijednu knjigu, nego ni pogledali nijedan film, mogu uživat u ovom dvosatnom spektaklu. 3D je klasično nepotreban, al zaboraviš na njega, film te toliko očara da nisi ni svjestan da sjediš u kinu, s nekim naočalama na glavi.
Dvije scene su me posebno zanimale u smislu kvalitete ekranizacije, i obe su mi najdraže u filmu. Jedna je
SpoilerShow
Snapeova smrt i otkrivanje istine o njemu
SpoilerShow
Harryjeva prividna smrt i posjet limbu u kojem razgovara s Dumbledoreom.
Na kraju, smtran da će fanovi bit totalno blown away, a i oni ostali ništa manje zadovoljni (kako vidin po filmofilom postu, tako i ispada).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Info
Još 30-ak stranica pa sam gotov s prvom knjigom
A onda se skida zadnja 4 dijela i ode maraton Pottera
uživancija, još svaki traje preko 2 sata 
A onda se skida zadnja 4 dijela i ode maraton Pottera
- Asfodel
Rome 1. sezona - 10/10
Luther 2. sezona - 8/10
Luther 2. sezona - 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Zlikovac
Fracture 8/10. Odličan film sa genijalnim Hopkinsom i Goslingom.
Zug Zug!
- Info
Ipak se danas gleda, kasnijeInfo wrote: Danas se gleda još 2 westerna, ali sa Fondom. The Ox-Bow Incident i My Darling Clementine. Baš me zanima kako će u Clementine Fonda glumiti Earpa, a Victor Mature glumi Hollidaya. Ajd da i to vidimo
Noćas pogledao Man on Fire - dobar film koji nije pun akcije već je napravljen kao 2 filma u jednom. Prvi dio upoznavanje s likovima, odnos između Denzela i male Dakote i onda nakon svega toga kreće akcija, osveta. Ne znam, meni dosta toga fali, ova Dakotica je odlična i vjerujem da će biti glumica i pol. Denzel kao i inače dobar, ništa više. Prevelika očekivanja očito 6.5/10
- Josef K
Na Imdb listi je 207. Zasad.Scarface wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows part 2- 10/10-ovo je bez pretjerivanja uvjerljivo najbolji film iz serijala i meni jedan od najboljih filmova ikad.
- Info
The Ox-Bow Incident - jako dobar western, ovo je film ispred svog vremena za odličnom i šokantnom završnicom
7.5/10
SpoilerShow
ne mogu vjerovat kakav kraj
pa to i danas rijetko se nađe takav kraj, a kamoli tada. Znači, imamo 15-20 ljudi koji traže ubojice. Našli su ih i zaskočili na spavanju, njih troje. Čim sam ih vidio, znao sam da su nevini jer tako izgledaju, a i bili su uvjerljivi. Većina ih je odmah željela objesiti, ali su odgodili da "ubojica" napiše pismo svojoj ženi i da se na kraju pomole. Na kraju je bilo glasovanje gdje je Fondov lik se najviše protivio, ali većina je glasala za da. I stvarno sam mislio da ih neće objesiti i objese ih, a tako izgledaju nedužno što se na kraju ispostavi i da jesu. Pokantna scena, objese ih i još jednog upucaju sa sačmaricom
i onda naravno krivci budu uhvaćeni, a ova većina što ih je objesila, dobe zasluženo. Fonda na kraju pročita pismo i ide pomoć ženi nedužnog čovjeka koji je obješen. Ovo je ispred svog vremena 
- Victor Crowley
Battle Los Angeles, film nije loš samo mi na živce ide ono Američko domoljublje. 6/10
- boyko
Two and a Half Men season 7 - 10/10
Source Code (2011) - napet od početka do kraja. traje taman tolko da ni u jednom trenutku ne dosadi.
.još jedna odlična uloga Jaka Gyllenhaala. 8/10
Source Code (2011) - napet od početka do kraja. traje taman tolko da ni u jednom trenutku ne dosadi.
.još jedna odlična uloga Jaka Gyllenhaala. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
jeba
upravo gledam Passanger 57 - ovo me podsjetilo kako obožavam te akcione filmove iz 90-ih
- Info
Clash of the Titans - uživancija od filma sa odličnim efektima i dobrim scenama borbe. Ne zaslužuje ovo ne znam kak visoku ocjenu, ali ovo je baš za uživanje 6.5/10
The Losers - dobar, zabavan film koji me iznenadio sa glupošću, ali i sa ponekom dobrom i šokantnom scenom + glumi Idris Elba 6.5/10
The Losers - dobar, zabavan film koji me iznenadio sa glupošću, ali i sa ponekom dobrom i šokantnom scenom
SpoilerShow
poput na početku filma kada spašavaju onu djecu i stave ih u helikopter, helić poleti i avion ga raznese zajedno sa djecom
mislim, nije baš čest slučaj da neki film ne igra po hollywoodskim pravilima
- Josef K
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 - 9/10
Film nije savršen, ali realno napravili su najbolje što su mogli.
Na par scena su mi čak zasuzile oči
Stvarno mi je žao da je gotovo
Sad se bacam na knjige.
Na par scena su mi čak zasuzile oči
Stvarno mi je žao da je gotovo
- Asfodel
A jbtZadro wrote:Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 - 9/10
Na par scena su mi čak zasuzile oči![]()
Stvarno mi je žao da je gotovoSad se bacam na knjige.
btw
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Zašto šteta? Tek sad ču otkrit prave čari i skrivene detalje
A što se tiče Nevilla. Ne! Tip je odvratan.
A što se tiče Nevilla. Ne! Tip je odvratan.
SpoilerShow
Nemrem vjerovat da on završi s Lunom