Fala Bub!Bub wrote:Imate topic ovdje viewtopic.php?p=209548#p209548
i ja sam imao daleko veća očekivanja od ovog filmaBub wrote:The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) - 4/10
meni pomalo dosadan western... a znaš da ima nastavak?Info wrote:The Magnificent Seven - ma obožavam ovaj film, uvijek ga mogu pogledat. Odličan western sa cool likovima. Bronson i Mqueena i glavni glumac je odličan. 8/10 zato što mi ipak ima boljih westerna, a ovo ipak nije vrh što se tiče tog žanra
Misliš na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0060897/john_constantine wrote:meni pomalo dosadan western... a znaš da ima nastavak?Info wrote:The Magnificent Seven - ma obožavam ovaj film, uvijek ga mogu pogledat. Odličan western sa cool likovima. Bronson i Mqueena i glavni glumac je odličan. 8/10 zato što mi ipak ima boljih westerna, a ovo ipak nije vrh što se tiče tog žanra
Daj nemoj mi to radit!!!filmofil wrote:harry potter: deathly hallows part 2 9/10
Jesi čuo za onu glumicu Lindsay Lohan?filmofil wrote:p.s. hermiona je najseksi biće ikada u povijesti filmske umjetnosti, još od philosopher stone (da, bila je klinka, ali i ja sam bio klinac) sam skroz lud za njom i fantaziram da ću ju jednog lijepog dana i upoznati kak spada i da ću ju pozvat na dejt i da će mi rodit djecu.........
Ja sam samo pogledao prva 4 dijela i onda stao. Sad kako čitam knjige i već sam pri kraju kod prve, budem si skinuo zadnja 4 dijela, to jest 3 jer je ovaj u partovima pa će se gledat maratonfilmofil wrote:harry potter: deathly hallows part 2 9/10
film je faking awesome!part 1 mi je bio malo dosadnjikav i razvučen i jedva sam čekao da završi, a part 2 je nekako više po mom ukusu za ovaj tip filma...puno akcije, pretjerane patetike, onih 'suze u očima' momenata' i naježio sam se nekih desetak puta kroz cijelo trajanje filma
![]()
i da, vizualan dojam u imaxu je definitivno pomogao ovakvom doživljaju filma pa preporučam svima da u tim okolnostima gledaju...čak sam na nekim scenama onako sjajnih očiju dječački i naivno pomislio: 'ajme, ovo je najbolji film svih vremena'![]()
a da napomenem, nisam ljubitelj harry potter serijala i dosta sam zahtjevan i često sitničav kad gledam nešto iz mainstreama
p.s. hermiona je najseksi biće ikada u povijesti filmske umjetnosti, još od philosopher stone (da, bila je klinka, ali i ja sam bio klinac) sam skroz lud za njom i fantaziram da ću ju jednog lijepog dana i upoznati kak spada i da ću ju pozvat na dejt i da će mi rodit djecu.........
da, moćan završetak...Info wrote:The Searchers - po AFI-u najbolji western ikada, ali po meni nije. Jako dobar, zanimljiv sa par naivnih scena, to jest nelogičnih koje se primjete. Wayne standarno jako dobar/odličan, Natalie Woodprekrasna
stvarno je lijepa, a i Vera Miles ponovno u Fordovom filmu, lijepa žena također i odlična glumica. Uglavnom, jako kvalitetan film koji je napet od početka do kraja 8/10SpoilerShow