Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Feb 2008, 14:44

metallicat wrote:ja sam se probudila, i odletila onako polugola na - na balkon :lol: gledala par min, bilo je krasno, sve se vidjelo :mrgreen:
al zato mi se sad malo spava :D
a ja budala gledam u nebo :lol: :lol: :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

elrania

Post by elrania » 21 Feb 2008, 14:47

ja cu sutra vjerojatno na oba :D tj, mozda necu stic na there will be blood pa cu sweeneya, a onda ovo prebacim na sljedeci tjedan
samo da si uskladim raspored pa fino trcim nakon ispita u kino...

Boby

Post by Boby » 21 Feb 2008, 15:06

Najvjerojartnije idem u subotu gledati "There Will Be Blood". Idemo u troje parova; ak itko od vas ima pratnju nek nam se pridruži pa bumo kasniji nabacili swing party :lol:

Knatchbull

Post by Knatchbull » 21 Feb 2008, 15:15

Boby wrote:Najvjerojartnije idem u subotu gledati "There Will Be Blood". Idemo u troje parova; ak itko od vas ima pratnju nek nam se pridruži pa bumo kasniji nabacili swing party :lol:
ovaj forum zbilja postaje pervezan :lol:
me like it :obrve:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Feb 2008, 16:12

Boby wrote:Najvjerojartnije idem u subotu gledati "There Will Be Blood". Idemo u troje parova; ak itko od vas ima pratnju nek nam se pridruži pa bumo kasniji nabacili swing party :lol:
gangbang :supz: :klapklap: :beevil:

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Feb 2008, 16:53

a koliko ti to stvara probleme prilikom nekih zivotnih rutina, obaveza... recimo, posao?
pretpostavljam da zbog toga ne mozes bas bilo gdje raditi...
nije to sad neki drastican hendikep, no pretpostavljam da nije bilo lako nositi se s time... sjecam se svih onih provokacija oko mojih naocala u osnovnoj, sto djetetu stvara dosta neugodnosti pa vjerujem da ni tebi nije bas bilo bajno uvijek
pa i nisi u krivu. Prvih dana je bilo dosta problematično, ali sada više nema problema, vidim sam i da mi to nije takav nedostatak, da mogu raditi i neke stvari za koje su mi govorili da ne mogu. Ma jedino ne bi mogao raditi preko telefona jer mi treba vremena da se naviknem na neke glasove ili fizičke poslove (znoj sjebe te slušne aparate...).

Nositi se s time? Pa... Ne znam, čovjek se navikne. U srednjoj nisam baš imao neko društvo jer u razredu je takva galama da nisam baš razumio što govore. A samo je bilo par situacija, kada je moja ljubav mislila da je nagluhost zarazna, ali sam ju uvjerio u to, ili kolega kojemu to stalno smeta. A škola kao škola, uvijek na meti kretena - u osnovnoj me ispikali šestarima po rukama, u srednjoj 4 godine nasilni seronja, i tako.

Mah, ma ne žalim se, nagluhost ima nekih prednosti (ne smetaju mi narodnjaci iz kafića, da imam stan gdje su više psa koji laju noću, također mi ne smeta). Možda je samo problem buđenje jer ne čujem zvono, ali lako se nađe rješenje kao ručna budilica.

A inače, istina je da imam podosta problema za komunikacijom s drugima, ne razumijem hrvatske filmove, a kamoli strane, ali ne opterećujem se time. Svjestan sam svojih ograničenja i to je to. Ako nekome smeta, razgovarati ću s njim o tome i objasniti to. ako ne ide, jbg...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 21 Feb 2008, 17:03

zbilja je pohvalno sto pronalazis pozitivnu stranu u svojoj situaciji i sto si dogurao do zdravog stava oko svega. mnogi u tome ne uspiju onako kako bi trebali...
covjek je covjek, bez obzira kakav bio i bude mi iskreno zao kad netko prolazi kroz neugodnosti zbog svoje prirode koja ne nanosi zlo nikome...

oh well, idem se spremit do kraja pa na vlak... bit ce pravo cudo nauciti gramatiku za surasnji ispit u ovo malo vremena :?

FilmTV

Post by FilmTV » 21 Feb 2008, 18:14

elrania wrote:zbilja je pohvalno sto pronalazis pozitivnu stranu u svojoj situaciji i sto si dogurao do zdravog stava oko svega. mnogi u tome ne uspiju onako kako bi trebali...
covjek je covjek, bez obzira kakav bio i bude mi iskreno zao kad netko prolazi kroz neugodnosti zbog svoje prirode koja ne nanosi zlo nikome...
Evo uzela si mi riječi iz usta.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Feb 2008, 18:21

istina

imali smo i mi u srednjoj jednu profesoricu koja je bila gluha, tj oglušila je s vremenom, inače ima manje od 30 godina, i super se snalazi, čak je i engleski naučila govoriti, nakon što je oglušila
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Feb 2008, 19:12

večer.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Feb 2008, 23:34

Odoh. :D ...ne spavat

A$h i Vorador imaju lijepe osvježavajuće avatare...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 22 Feb 2008, 00:06

večer, brzo odo u krpe bez dizanja u 4:30 :lol:
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Feb 2008, 01:10

metallicat wrote:večer, brzo odo u krpe bez dizanja u 4:30 :lol:
ovo je već drugi post kojeg nisi napisala krvlju :shock: :lol: :lol:
samo se ti naspavaj :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Feb 2008, 01:11

ovo je zanimljivo ako volte jesti jaja

http://www.net.hr/webcafe/page/2008/02/21/0236006.html
I may be an idiot, but i am no fool.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Feb 2008, 01:15

pogledaj ovaj naslov sastrane pod najzabavnije
"Isusa pogodila munja" :lol: :lol:

Locked