DeadDispatcher90 wrote:Uz dužno poštovanje za navijače i policiju... Ono što su navijači napravili je čista provokacija... Isto bi rekao da su na njihovom mjestu bili Dinamovci ili bilo koja druga navijačka skupina... Ali budimo iskreni... Navijači traže tučnjavu prokleto često... I onda kada dobiju batina trebali bi ih kao sažaljavati? To su većinom odrasli ljudi... Trebaju se tako i ponašati. Da sam ja policajac isto bi to napravio...
Navijači
-
I like to eat things.
-
a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?
i ne pričajte napamet molim vas...ovo nisu huligani niti su napravili išta da zasluže ovo što su dobili tamo
i ne pričajte napamet molim vas...ovo nisu huligani niti su napravili išta da zasluže ovo što su dobili tamo
This is the Zodiac speaking.
-
-
"Kukaju" samo zato jer je ovo jos nevidena brutalnost...Nes ti,2 dana iza je ista ta Torcida napala Kohortu...Znaci,nikakve batine i represija nece ugasit navijacku subkulturu...
Ljudima u policiji krali mobitele,novac,skupe osobne stvari i to odobravate,drzali ih kao u logorima...Dao Bog pa se vama ili vasim bliznjima dogodila ista stvar,pa da onda vidimo hocete li kukati...
Ljudima u policiji krali mobitele,novac,skupe osobne stvari i to odobravate,drzali ih kao u logorima...Dao Bog pa se vama ili vasim bliznjima dogodila ista stvar,pa da onda vidimo hocete li kukati...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
bio im je zabranjen dolazak na utakmicu bez obzira da li su kupili kartu ili ne.filmophil wrote:a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?
Michel puši karu.
-
gore sam ti objasnio...po pravilima UEFE bio je zabranjen ORGANIZIRANI dolazak navijačke udruge torcide i toga nije ni bilo...znači, kartu si mogao privatno kupiti i doći na utakmicu bez da ti itko prigovara...john_constantine wrote:bio im je zabranjen dolazak na utakmicu bez obzira da li su kupili kartu ili ne.filmophil wrote:a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?
vidim da svi vi koji podržavate postupke policije ustvari nemate pojma o čemu pričate i žalosno je da automatski stavljate krivnju na navijače i izjednačavate ih s huliganima
- Wendigo
-
tu si u krivu...huligani su jako mala frakcija navijača kad gledaš navijače općenito samo što su njihova (ne)djela medijski jako eksponirana (pogotovo u sadašnjosti) i onda ljudi dobe takav dojam...kad bi se morao izraziti nekim postotkom možda 5% navijača su huliganiWendigo wrote:velika većina navijača - huligani koji zaslužuju zatvor i zabrane odlaska na utakmice. oni neidu tamo zbog svog kluba i nogometa, već je to isprika za oblokavanje i iživljavanje nad svima za koje misle da ih treba prebiti. primitivci obični...
a za te huligane se slažem da zaslužuju najgore kazne jer su štetočine
samo, vraćam se na slučaj sa slovačkom, ono tamo nisu bili huligani niti su ti navijači u slovačkoj izazvali bilo kakav incident
- cactus
-
Kao sto hornet kaze,samo 2 dana kasnije napali kohortu. Pa jebo ih zaostale, pa koji im je kurac? Al koji je to mega fail. Kukaju o brutalnosti i pravima i ovo i ono i onda se 2 dana kasnije opet pokazu za ono sto stvarno jesu i poseru se sebi u usta. Oni zele tuc ljude i dobro je dok pobjeduju. Pa to je tipicni nasilnicki mindset. Tucem ljude okolo i to mi se svida dok netko mene ne namlati,eto. Seru da su bili brutalizirani i 2 dana kansije rade opet sranje i sramotu. Pada im slucaj odma u vodu.
I like to eat things.
-
Zasto? Jer je bbb i torcide puno,dovoljno da se ohrabre radit sranja i nerede. Radili bi i belupo da ih tolko ima. Jedan pas sam ce pobjec,a copor dzukela ce te ganjat okolo.cactus wrote:Sve u svemu, zašto se redovito čuje za dinamove navijače,povremeno za hajdukove ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
I like to eat things.
-
možda zato što su to 2 najpopularnija kluba pa imaju najviše navijačacactus wrote:Sve u svemu, zašto se redovito čuje za dinamove navijače,povremeno za hajdukove ali ne i za navijače recimo slaven belupa.

i opet izjednačujete navijače s huliganima...kakve veze ovo u slovačkoj ima s ovim sukobom protiv kohorte?
-
Mozda zato sto su ti slavenovi jedina skupina na ovim prostorima koju sacinjavaju ljudi od 60ak godina,žene,djeca skolske i predskolske dobi...cactus wrote: ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Hahahahaha cuj ima ih puno pa se ohrabre raditi sranja,hahahaha majko draga sto sve covjek nece procitat...
Pa 40 kohortasa je pokusalo upast na jedan pripremni turnir u hercegovini gdje ih je spremno cekalo 150-200 bbb...
-
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspxjohn_constantine wrote:bio im je zabranjen dolazak na utakmicu bez obzira da li su kupili kartu ili ne.filmophil wrote:a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?
- boyko
to je sad ispalo ko da samo starci i djeca navijaju za SlavenGreenHornet wrote:Mozda zato sto su ti slavenovi jedina skupina na ovim prostorima koju sacinjavaju ljudi od 60ak godina,žene,djeca skolske i predskolske dobi...cactus wrote: ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Hahahahaha cuj ima ih puno pa se ohrabre raditi sranja,hahahaha majko draga sto sve covjek nece procitat...
Pa 40 kohortasa je pokusalo upast na jedan pripremni turnir u hercegovini gdje ih je spremno cekalo 150-200 bbb...

jedino ako misliš na udrugu slavenovih navijača Plava Brigada,jer je istina da su pretežito starci i klinci u toj udruzi...a to i nije tak čudno jer se ta udruga tek nedavno formirala...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''