stvar je u tome da napadate hrvatsku grupu dok englezi bez problema vješaju svoje zastave po zagrebu...Freddy wrote:i zbog toga su ti najgori....pa svaka grupa,torcida,armada,kohorta,da je njih 20,a nas 5 uvjek če napast....meni je inače to glupo tak....j i moja ekipasa kvarta znali smo doč...neznam sad,njima 7,8-ci,a nas 30...i kažemo ribnjak,nas če isto biti 7 i poštena šora...kolko sam znao puta uletit među njih 5,6....nemožeš po tome samo suditGreenHornet wrote:Jučer mali milijun engleza u Zg,piju,pjevaju,vrište,provociraju a hrabri bbb napadaju armadu u omjeru 20 na 5...Stvarno su mi najogavnija grupa na svijetu...Jebo ja sebe ako mi UF nisu draži od njih...
prije par mjeseci ste kohorti u 7 ujutro napravili čeku kad je repka igrala i istukli ih,prije 2 god naših 6 pretukli svim i svačim radi čega je donekle i puklo primirje na reprezentaciji između torcide i bbb...
pa doklen više?
na hrv-nizozemska u st-u smo bbb mogli napasti bez problema,sve smo znali-gdje su,koliko ih je ali ništa od toga jer nema smisla...