Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Objavi svoju sliku

Post by metallicat » 24 Mar 2010, 21:26

pregledala sam zadnjih 60-tak stranica (odozada sam krenula :lol: ) i moram prokomentirat prije nego zaboravim :mrgreen:
@gonzo - slažem se sa svima da upće ne ličiš na sebe na novim slikama naspram onih prije, skroz drukčije :lol: definitivno ti fali sombrero i pravi si :mrgreen: na kraju izgledaš bolje nego prije heh
@dingo - sve su ti slike super, a tek ona undead verzija :tonqe: :oops: :P
@filmophil - u području očiju isti si sylar 8) dobro izgledaš.
@callac - hvala na komplimentu :D . meni se najviše sviđa ova plava friz. ona koje je svima super, meni nije :lol: (ona crna padela)
@eli - bolja ti je crvena :mrgreen: svejedno čekam da mi riješiš misteriju, tj pitanje postavljeno u postu prije.
@aryx - ruka ti je zakon :lol:
@gosp. je car 8)

nisam skužila jedan dio si me cons spominje, a nisam ni c/p. uglavnom nasmijah se. i da, imam ravnu, crvenu kosu kosu :lol:
to je to za sad.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Mar 2010, 21:48

Pa možeš stavit neku sliju, već smo zaboravili kak izgledaš :twisted:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2010, 21:51

metallicat wrote:uspjela sam pogledat zadnjih 20str slika. ima par brutalno smiješnih, npr dingova :lol: :lol:
@eli- imaš sad crvenu il naranč.? ona sl. s crvenom kovrčavom do ramena si ti ili?ful me podsjeća na jednu curu.
btw i ja imam novu boju :mrgreen:
narančasta je sada, zapravo od početka ljeta i ne odvajam se od te boje. s crvenom sam bila užasno nezadovoljna svai put pa se mijenjala svaka 3-4 tjedna u početku, al ovo mi je taman.

ne znam sad koja crvena kovrčava s ramena. misliš ono neš što je callac stavila gdje su dingo i ash? to mi jedino pada na pamet.. ugl, ak je ta, da.

a koju boju ti imaš? nemoj reć da si blond :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Mar 2010, 21:54

Piše ti iznad da ima ravnu crvenu :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2010, 21:55

Asfodel wrote:Piše ti iznad da ima ravnu crvenu :lol:
aha, sad vidim. super, tnx.

metallicat

Post by metallicat » 24 Mar 2010, 22:15

probat ću opet nać tu sliku pa ti pokazat.
od 10mj. sam crvena crvena nakon 3 godine pauze :D premišljala sam se zbog potrebne količine farbe tj para ali ajde, snađem se :lol:
@asf - nemam novih slika bar god dana, zbilja se ne volim slikat :) misilim da na forumu imam samo one dve crno bijele. od tad 0 bodova :lol: ako bude šta plodno, stavit ću.
i da gore sam zaboravila za ghosta reć; u par navrata je govorio kako je gadan i ružan, a u biti uopće nije tj nisi. :wink:
Image

elrania

Post by elrania » 24 Mar 2010, 22:22

metallicat wrote: @eli - bolja ti je crvena :mrgreen: svejedno čekam da mi riješiš misteriju, tj pitanje postavljeno u postu prije.
i beg to differ :P
puno sam zadovoljnija ovom bojom jer mi prirodnije izgleda i divno mi je vidjeti koliko mi odraz u nekom izlogu ili autu bliješti :D

mislim da ovo nisam stavila na forum pa evo da se vidi točno na što kosa liči pic

callac

Post by callac » 24 Mar 2010, 23:01

Jej, još jedna cura s kojom možemo brbljati o kosi :mrgreen: dečki su pošandrcali već od moje i elrine priče koja kakvu boju koristi i sl.. :lol:
Ja isto nisam dugo stavljala slike na forum, više ih na fejsu objavim jer ionako su mi forumaši sa kojima sam najbliža frendovi tamo pa vide sve novotarije.
Jedva čekam da mi kosa naraste jer Indira i Seka Aleksić furaju moj aktualni friz tako da definitivno slijedi drastična promjena s moje strane. Boja ostaje plava jer je najlakše za održavati. Onu "kleopatra frizuru" i dan danas oplakujem jer sam ju obožavala, sve dok Danijela Trbović nije natakarila na svoju ružnu facu istu takvu ( da, imam "mali" problem kad vidim na nekome ko mi se ne sviđa nešto što ja nosim na glavi) ali sam se i spasila otkako sam se ošišala, pegla dva puta dnevno i farbanje svaka dva tjedna mi nimalo ne nedostaju....
Meni se elrina boja sad jako sviđa, još mrvicu na svjetlije sa ružičastim odsjajem i bit će presavršena, a šiške su je osvježile i onako lijepo zaokružile lice, pogotovo kad su ovako kraće.
Asfi uvijek prekrasna, baš mi je snjeguljica, uvijek ju vežem uz avatar koji je imala kad sam tek došla i mislim da joj je najbolje stajao!
Sad još ostaje na tebi, metallicat da nas počastiš sa svojim novim sličkicama tak da imamo o čemu razglabati :D :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

filmofil

Post by filmofil » 25 Mar 2010, 01:27

metallicat wrote:@filmophil - u području očiju isti si sylar 8) dobro izgledaš.
daj svoju sliku neku noviju pa ćemo vidjet šta se tu da skemijati :mrgreen:
This is the Zodiac speaking.

Ašow

Post by Ašow » 25 Mar 2010, 01:57

@Wendigo, metallicat, Asfodel

Hvala na komentarima :)
Inace, slikano je između Dürena i nacionalnog parka Eifel u Njemackoj, blizu granice sa Belgijom. Rekli bi ljudi tampon zona. Između grada i prirode.
U pozadini je američko groblje, tj. masovne grobnice iz drugog svjetskog rata.
Na 80% spomenika pise nepoznat vojnik. Sad su samo varijacije u igri, negdje ih je 8, negdje 4..
Mjesto je presablasno, nikad u zivotu se tako cudno na groblju nisam osjecao, a snijeg malo iznad koljena.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 25 Mar 2010, 02:06

metallicat wrote: ja se sad nakon što sam smršavila 10kg malo bolje osjećam, ali treba još malo.
toliko ste popunili ovaj topic da još imam što za čitati i ovo mi promaklo sve do sada :D
uglavnom, super super i kužim skroz pozitivni osjećaj. ja sam pak 7 kila izgubila i to dosta neočekivano i skroz sam zadovoljna :D
i najbolje, sve se bitno održalo ko prije :lol:

sad zbilja trebaš postati novu sliku da se vide sve promjene :D 8)

metallicat

Post by metallicat » 25 Mar 2010, 16:28

da ne pišem pojedinačno, svima ću odgovorit.
nemože se ništa iskemijat jer sam još uvijek zauzeta :mrgreen:
ja i elrania smo nekoć također razglabale o kosi, tako da se samo ponovno priključujem, kosa ftw :lol:
puno puta je meni prošlo kroz glavu kako bi mi stajala neka narančasta ali ne presvijetla. mislim da bi za to morala blajhat tako da ništa od experimentiranja.
ma nemate šta posebno vidjet. dosta sam smršavila, recimo od zadnjeg ljeta bar 13 kg, ali opet ne vidi se to toliko, ali osjećaj je bolji :D. valjda moram smršavit 50 kg da se neš vidi :roll: :lol: u biti počela sam pazit zbog tlaka (170). neznam zaš si ti smršavila, jer koliko se vidi definitivno ti nije potrebno..?
prije koji dan sam šišnula 2cm pa se udaljila od guzice :lol:
ako se budem koji put slučajno uslikala, možda stavim :D ali sam oftopicirala.
Image

Hec

Post by Hec » 25 Mar 2010, 21:53

nisi mene komentirala :lol: :lol: a ionak je ta tamo slika pk stara

EDIT: ustvari me ni neznas jer neam vise stari nick :lol:
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 26 Mar 2010, 00:03

metallicat wrote: neznam zaš si ti smršavila, jer koliko se vidi definitivno ti nije potrebno..?
ja sam uglavnom bila ok sa svojom kilažom, jer neko variranje od 59-61 na visinu od skoro 170 nije niš čudno ni previše, al zaželila sam se opet svoje standardne prijašnje mršavosti. nisam niš ni radila, sam se stopilo u 2mjeseca na moju komandu :lol:

Boby

Post by Boby » 26 Mar 2010, 01:15

Anoreksičarka :lol:

Post Reply