Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 17 Jun 2010, 18:57

Ghostface wrote: Najgore od svega je šta je to toliko uvriježeno da cure u pubertetu odma misle da su zrelije (a nisu, dapače) da odma gledaju neke starije momke, čisto zato šta ih njihovi vršnjaci ne mogu shvatit, jer ej, oni su ipak prenezreli za njih. U kurcu je ovo šta ću reć, al cila mi se ekipa sastoji od 20+ godišnjih debila koji vataju te curice iz nižih srednjih škola i onda san nemali broj puta prisustvova preglumljivanju u kojem one idu dokazat kako su zrele, a na svaku im rečenicu ide double facepalm od količine gluposti i ljigavosti.
ne znam osobno baš previše cura koje ovak razmišljaju, al znam jednu koja je živjela za to da si nađe starijeg tipa s autom i poslom, jer ovo mlađe niš ne valja, jer joj nema što ponuditi.
to zbilja je glupost i slažem se da je ovo inzistiranje na starijim dečkima stupidno.

isto tako znam za dečke koji jedino što mogu nać su te mlađe curice, jer njima mogu prodat svoje fore s obzirom da ih one njihovih godina neće jer zbilja jesu blesavi i nezreli.

moje se mišljenje više odnosilo na ljude koji su prešli dvadesetu i gledala sam čisto na to kak su se oni snalazili kroz život.
evo sam jedan primjer da objasnim mišljenje - imam jednu poznanicu koja je digla kredit za faks, radi da ga otplati i da zaradi za sebe sa strane, studira u isto vrijeme, živi s dečkom kojem još i kuha doma da on to nema na brizi, dok je njegov napredak u životu bio kupovanje auta (s njom), kompa, igranje igrica i nezaposlenost tokom godine, jer mu stara šalje pare iz njemačke. tip ima sestru koja živi s njih dvoje i cura za razliku od brata mora raditi, jer je majka ne mazi toliko ko svog sina.
isti taj primjer maženja imam u familiji gdje se sina tetoši i pazi, dok se na kćer stavlja veća odgovornost i zahtijeva se da od ranijih dana vodi veću brigu o sebi i familiji.

sad sam malo skrenula s ove originalne teme koja nas je dovela do nezrelosti, al vjerujem da je ovo bilo jednako bitno dodati. bar ova moja sredina ima izraženije to da od ženske osobe očekuje zrelost puno ranije i nešto se stroži kriteriji postavljaju pred nju.

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 19:11

Da, kužin, mada je to povezano sa prokletim patrijarharstvom, di je nekim obiteljima dan danas blagoslov kad im se rodi sin, a za kćer nekima čak i sramota. Strašno i za svaku osudu! Osobno iman i previše iskustva s tim, pogotovo kad pogledan oko sebe ove puste familije koje su onog krutog seljačkog stava, koji još žive ka da su u vrime di si u selu ima par starješina koji vode rič i pričaju pizdarije, a njihove žene gore od sluškinja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 19:26

Ghostface wrote:A možda bi i na njih djelovalo ka onomad na njemačku mladež i samo im išlo u prilog. E onda jbg...
ispostavilo se (rekli nam kliničari) da kad se spominje kako je neka osoba izvršila samoubojstvo, broj samoubojstava nedugo nakon te objave naglo poraste. ljudi dobe poticaj i opa!

Scarface

Post by Scarface » 17 Jun 2010, 19:31

elrania wrote:
Ghostface wrote:A možda bi i na njih djelovalo ka onomad na njemačku mladež i samo im išlo u prilog. E onda jbg...
ispostavilo se (rekli nam kliničari) da kad se spominje kako je neka osoba izvršila samoubojstvo, broj samoubojstava nedugo nakon te objave naglo poraste. ljudi dobe poticaj i opa!
Stvar je u tome šta je Goetheovo djelo tribalo imat upravo suprotan učinak, čak je i na sud zbog toga završija. Mislin, lik umire u teškoj patnji satima jer se ne upuca pod pravim kutom i paraliziran na samrti promatra ljude kako ga nalaze takvog, i ako to nekog ne odstrani od samoubojstva, e onda stvarno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

boyko

Post by boyko » 17 Jun 2010, 19:31

elrania wrote:
a nikaj onda se i ja idem ubit..........u alkoholu :lol: :mrgreen:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 19:35

Ghostface wrote:
elrania wrote:
Stvar je u tome šta je Goetheovo djelo tribalo imat upravo suprotan učinak, čak je i na sud zbog toga završija. Mislin, lik umire u teškoj patnji satima jer se ne upuca pod pravim kutom i paraliziran na samrti promatra ljude kako ga nalaze takvog, i ako to nekog ne odstrani od samoubojstva, e onda stvarno.

ljudi koji se definitivno odlučuju na samoubojstvo uglavnom jesu u težoj depresiji i nisu baš uračunljivi, tak da neka velika logika i zdrav razum tu ne mogu igrati ulogu. šta ćeš.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jun 2010, 19:36

boyko wrote:
elrania wrote:
a nikaj onda se i ja idem ubit..........u alkoholu :lol: :mrgreen:
sad imas poticaj :mrgreen: :mrgreen:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jun 2010, 19:40

elrania wrote:
kod labilnih i općenito suicidalnih osoba svakako.

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 22:03

o zaboga, al meksiko održi ovaj rezultat do kraja, pojest ću se što sam odustala od prvog klađenja danas :lol:

remike2

Post by remike2 » 17 Jun 2010, 22:27

Ajme ovi francuzi, ma strašno, sramota od igre...
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jun 2010, 23:17

ajde spamajte dosasno mi...
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 23:22

:(

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jun 2010, 23:25

kaj je bilo ?? :o :o
Image

elrania

Post by elrania » 17 Jun 2010, 23:26

niš :lol:

i meni je dosadno, a svi su truli na forumu otkako ne prestala TB rasprava :lol:

a koliko nas samo imaaa...

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jun 2010, 23:28

elrania wrote:niš :lol:

i meni je dosadno, a svi su truli na forumu otkako ne prestala TB rasprava :lol:

a koliko nas samo imaaa...

pa da tak si i ja nest kontam :lol: :lol: al zato si skidam TB :lol: :lol:
Image

Locked