ne znam osobno baš previše cura koje ovak razmišljaju, al znam jednu koja je živjela za to da si nađe starijeg tipa s autom i poslom, jer ovo mlađe niš ne valja, jer joj nema što ponuditi.Ghostface wrote: Najgore od svega je šta je to toliko uvriježeno da cure u pubertetu odma misle da su zrelije (a nisu, dapače) da odma gledaju neke starije momke, čisto zato šta ih njihovi vršnjaci ne mogu shvatit, jer ej, oni su ipak prenezreli za njih. U kurcu je ovo šta ću reć, al cila mi se ekipa sastoji od 20+ godišnjih debila koji vataju te curice iz nižih srednjih škola i onda san nemali broj puta prisustvova preglumljivanju u kojem one idu dokazat kako su zrele, a na svaku im rečenicu ide double facepalm od količine gluposti i ljigavosti.
to zbilja je glupost i slažem se da je ovo inzistiranje na starijim dečkima stupidno.
isto tako znam za dečke koji jedino što mogu nać su te mlađe curice, jer njima mogu prodat svoje fore s obzirom da ih one njihovih godina neće jer zbilja jesu blesavi i nezreli.
moje se mišljenje više odnosilo na ljude koji su prešli dvadesetu i gledala sam čisto na to kak su se oni snalazili kroz život.
evo sam jedan primjer da objasnim mišljenje - imam jednu poznanicu koja je digla kredit za faks, radi da ga otplati i da zaradi za sebe sa strane, studira u isto vrijeme, živi s dečkom kojem još i kuha doma da on to nema na brizi, dok je njegov napredak u životu bio kupovanje auta (s njom), kompa, igranje igrica i nezaposlenost tokom godine, jer mu stara šalje pare iz njemačke. tip ima sestru koja živi s njih dvoje i cura za razliku od brata mora raditi, jer je majka ne mazi toliko ko svog sina.
isti taj primjer maženja imam u familiji gdje se sina tetoši i pazi, dok se na kćer stavlja veća odgovornost i zahtijeva se da od ranijih dana vodi veću brigu o sebi i familiji.
sad sam malo skrenula s ove originalne teme koja nas je dovela do nezrelosti, al vjerujem da je ovo bilo jednako bitno dodati. bar ova moja sredina ima izraženije to da od ženske osobe očekuje zrelost puno ranije i nešto se stroži kriteriji postavljaju pred nju.