isusatiboga, pa to treba zatopit na vrijeme, bolesni umovi ....
znam da se svašta nagledamo po filmovima, ali film je film, zbilja je nešto sasvim drugo... ako da, eto, nemam rijeći....

nece jos dugo, sad je kul a sa 18 ce im bit vec onako nist posebno i polako ce im padat entuzijazam s vremenomJane Doe wrote:slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro...![]()
znam da se svašta nagledamo po filmovima, ali film je film, zbilja je nešto sasvim drugo... ako da, eto, nemam rijeći....

ma ima puno takvih blogova... A ionako ako gledamo da je Guinea pif, fake snuff film jedan od najgledanijih filmova, onda ništa čudno. Čovjek može otupiti na nasilje, ali opet, komentirati slike nekog pregaženog čovjeka kako je to super, ne znam. Kao mnogi gnjusni komentari u 24 sata gdje bez problema i s lakoćom pljuju po mrtvim ljudima ili zbijaju račune. A da je njihova kćer, sestra, majka pregažena na slici kamionom, onda im ne bi bilo smiješno...Jane Doe wrote:slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro...![]()
Ma mislim u Japanu.Zadro wrote:Ne vjerujem baš da je Guinea pig jedan od najgledanijih filmova.
To su ti obično pičkice koje leče svoje frustracije i komplekse niže vrednosti.Jane Doe wrote:slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro...![]()

Cons ti non-stop imaš problema na poslu, baš mi je žao, stvarno treba to trpiti iz dana u dan.john_constantine wrote:ah, skoro dobio po pički na poslu tijekom utovara.Već dugo mi se nije dogodilo da mi netko zaprijeti. Ah, budala, misli da je bolji od nas, pa ga ne smijemo prcati.
ponekad se baš pitam kako bi reagirao kada bi me netko nakon dužeg vremena usudio udariti?
ma sitnica u usporedbi što me čeka s bratom doma... s godinama je sve gori u ponašanju da je nepodnošljiv. Oni su obična sitnica u usporedbi s njim.Bub wrote:Cons ti non-stop imaš problema na poslu, baš mi je žao, stvarno treba to trpiti iz dana u dan.john_constantine wrote:ah, skoro dobio po pički na poslu tijekom utovara.Već dugo mi se nije dogodilo da mi netko zaprijeti. Ah, budala, misli da je bolji od nas, pa ga ne smijemo prcati.
ponekad se baš pitam kako bi reagirao kada bi me netko nakon dužeg vremena usudio udariti?
Ja bih na tvome mjestu nabacio 20kg mišića i sve ih lomio tamo.