Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Jane Doe » 07 Jul 2011, 10:25

slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro... :facepalm:
isusatiboga, pa to treba zatopit na vrijeme, bolesni umovi ....
znam da se svašta nagledamo po filmovima, ali film je film, zbilja je nešto sasvim drugo... ako da, eto, nemam rijeći.... :cry:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Jul 2011, 10:30

Jane Doe wrote:slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro... :facepalm:
znam da se svašta nagledamo po filmovima, ali film je film, zbilja je nešto sasvim drugo... ako da, eto, nemam rijeći.... :cry:
nece jos dugo, sad je kul a sa 18 ce im bit vec onako nist posebno i polako ce im padat entuzijazam s vremenom :lol:
Image

Zlikovac

Post by Zlikovac » 07 Jul 2011, 10:39

Ja bi reko da neće još dugo jer bi mogli u buksi završit. :facepalm:

Slažem se sa tobom Jane, film je jedno, a ovo je drugo..
Zug Zug!

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Jul 2011, 12:26

Neke žene koje su me pitale u koju srednju idem :facepalm: :lol: :lol: jer sam imala šiltericu i "konjsku pletenicu"
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jul 2011, 17:43

Jane Doe wrote:slučajno naletih na blog koji vodi neki 17 godišnjak(inja) i koji se sastoji isključivo od fotki unakaženih trupala (nesreće, ubojstva, ono, najgore moguće i da, 99% sam sigurna da nije iz filmova) i ekipica koja ga prati kaže kao je super, prekrasno, predobro... :facepalm:
ma ima puno takvih blogova... A ionako ako gledamo da je Guinea pif, fake snuff film jedan od najgledanijih filmova, onda ništa čudno. Čovjek može otupiti na nasilje, ali opet, komentirati slike nekog pregaženog čovjeka kako je to super, ne znam. Kao mnogi gnjusni komentari u 24 sata gdje bez problema i s lakoćom pljuju po mrtvim ljudima ili zbijaju račune. A da je njihova kćer, sestra, majka pregažena na slici kamionom, onda im ne bi bilo smiješno...

Sjećam se onog incidenta u Zagrebu kada je curu udario tramvaj, pa je policija ili doktori morali otjerati ljude od nje jer su ih ometeali da bi ju mogli slikati mobitelom. :facepalm: Meni je to tada bilo nešto stvarno odvratno, to čak niti novinari ne rade.
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 07 Jul 2011, 17:49

Ne vjerujem baš da je Guinea pig jedan od najgledanijih filmova.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jul 2011, 18:01

Zadro wrote:Ne vjerujem baš da je Guinea pig jedan od najgledanijih filmova.
Ma mislim u Japanu. :mrgreen:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 07 Jul 2011, 19:15

To su ti obično pičkice koje leče svoje frustracije i komplekse niže vrednosti.
Takvi degeni po pravilu se onesveste ako se slučajno poseku priborom za jelo.
We're all mad here...

Alastorus

Post by Alastorus » 08 Jul 2011, 11:10

Ograda mi je ubila tračak samopouzdanja xD
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Jul 2011, 11:51

gladnaaaaaa sam :x
išla bi doma, peče se kruh, a bit će i krumpira pečenog :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jul 2011, 16:57

ah, skoro dobio po pički na poslu tijekom utovara. :mrgreen: Već dugo mi se nije dogodilo da mi netko zaprijeti. Ah, budala, misli da je bolji od nas, pa ga ne smijemo prcati.

ponekad se baš pitam kako bi reagirao kada bi me netko nakon dužeg vremena usudio udariti?
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 08 Jul 2011, 17:18

john_constantine wrote:ah, skoro dobio po pički na poslu tijekom utovara. :mrgreen: Već dugo mi se nije dogodilo da mi netko zaprijeti. Ah, budala, misli da je bolji od nas, pa ga ne smijemo prcati.

ponekad se baš pitam kako bi reagirao kada bi me netko nakon dužeg vremena usudio udariti?
Cons ti non-stop imaš problema na poslu, baš mi je žao, stvarno treba to trpiti iz dana u dan.

Ja bih na tvome mjestu nabacio 20kg mišića i sve ih lomio tamo. :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jul 2011, 17:25

ah, zajebavali smo ga u kamionu jer je pizdek tamo slinio kod kolegice umjesto da radi u kamionu. Kužiš? Ista plaća kao i mi, a on se preserava i izbjegava poslove jer je član sindikata. I tako, on tamo dalje piše na mobitel (to je često radio, svi rade, a on piše na mobitel) i zezali smo ga "ona mu piše poruku "ne volim te više" i kako tamo stalno slini i slično. Pa se pravio važan, a i ja sam kazao par fora. Naravno, čim je ozbiljno zaprijetio, svi su se utišali i samo govorili kako ga nisu ništa zajebavali.

Ma obični napuhani seronja. Postao je ljubomoran na mene samo zato jer sam dobar s njezinom "simpatijom", a zapravo ju samo poštujem kao i svaku ženu, osim par stvarno rijetkih primjeraka.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jul 2011, 17:26

Bub wrote:
john_constantine wrote:ah, skoro dobio po pički na poslu tijekom utovara. :mrgreen: Već dugo mi se nije dogodilo da mi netko zaprijeti. Ah, budala, misli da je bolji od nas, pa ga ne smijemo prcati.

Cons ti non-stop imaš problema na poslu, baš mi je žao, stvarno treba to trpiti iz dana u dan.

Ja bih na tvome mjestu nabacio 20kg mišića i sve ih lomio tamo. :zubifale:
ma sitnica u usporedbi što me čeka s bratom doma... s godinama je sve gori u ponašanju da je nepodnošljiv. Oni su obična sitnica u usporedbi s njim.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 08 Jul 2011, 17:30

Gade mi se takvi ljudi, a i ti bi trebao imati čvršći stav možda (to je samo moje mišljenje), pa ne vjerujem da bi te baš fizički napao. Sve bi ja to u Sibir, lopatu u ruke i prebacuj snjeg s jedne na drugu stranu, Gulag bi im bio spa centar.

Post Reply