Pavarotti r.i.p.
-
FilmTV
Mislim da ne. Nisam ga nikad upoznao i nemam zašto za njega imati neko poštovanje. Čovjek je dobro pjevao, i to je to. Zato bi ga trebao poštovati? Poštovanje se treba zaraditi a dobar glas po meni nije dovoljan. Osim toga, ako si javna ličnost i izgledaš čitav život kao kit jer ždereš ko manijak onda moraš biti spreman na to da će se netko zajebavati s tobom i nakon smrti. Šteta što je umro, svijet je izgubio jednog umjetnika ali to je sve.Vorador wrote:Dobro. Nemojte se baš sad tako brutalno zajebavati. Čovjek je ipak umro. Show some respect.
Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatim ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!
- jigsaw
Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.FilmTV wrote:Mislim da ne. Nisam ga nikad upoznao i nemam zašto za njega imati neko poštovanje. Čovjek je dobro pjevao, i to je to. Zato bi ga trebao poštovati? Poštovanje se treba zaraditi a dobar glas po meni nije dovoljan. Osim toga, ako si javna ličnost i izgledaš čitav život kao kit jer ždereš ko manijak onda moraš biti spreman na to da će se netko zajebavati s tobom i nakon smrti. Šteta što je umro, svijet je izgubio jednog umjetnika ali to je sve.Vorador wrote:Dobro. Nemojte se baš sad tako brutalno zajebavati. Čovjek je ipak umro. Show some respect.
Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatima ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!
- Aryx
naravno. to je zbilja velika tragedija, makar neznam te ljude bio sam pogoden. mislim da niti nitko ne misli drugacije. cujes mogao si i ti otvoriti topic pa nisi...FilmTV wrote:Mislim da ne. Nisam ga nikad upoznao i nemam zašto za njega imati neko poštovanje. Čovjek je dobro pjevao, i to je to. Zato bi ga trebao poštovati? Poštovanje se treba zaraditi a dobar glas po meni nije dovoljan. Osim toga, ako si javna ličnost i izgledaš čitav život kao kit jer ždereš ko manijak onda moraš biti spreman na to da će se netko zajebavati s tobom i nakon smrti. Šteta što je umro, svijet je izgubio jednog umjetnika ali to je sve.Vorador wrote:Dobro. Nemojte se baš sad tako brutalno zajebavati. Čovjek je ipak umro. Show some respect.
Ljudi koji automatski zaslužuju poštovanje su ovi hrabri vatrogasci koji su umrli na Kornatim ali za njih nisam vidio da je itko otvarao topic. Tim ljudima svaka čast i poštovanje!
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
FilmTV
To da moram imati bar malo poštovanja prema bilo kome to ne razumijem - ili nekoga poštuješ ili ne. Ja gledam na poštovanje kao na nešto što se ne radi samo tako, vjerojatno drugačije gledamo na istu stvar, stvar osobnog izbora.jigsaw wrote:Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.
Možeš prema strancu biti ljubazan ili kolegijalan bez da ga poštuješ.
Daleko od toga da je Pavarotti bio veliki umjetnik ali ne vidim zašto se ne može izbaciti stara fora na njegov račun samo zato jer ga više nema. Smisao za humor nije umro a consova šala je bila itekako utemeljena.
- jigsaw
Dobro svatko na to gleda drukčije. I ne razbacujem se ja ni sa čim.FilmTV wrote:To da moram imati bar malo poštovanja prema bilo kome to ne razumijem - ili nekoga poštuješ ili ne. Ja gledam na poštovanje kao na nešto što se ne radi samo tako, vjerojatno drugačije gledamo na istu stvar, stvar osobnog izbora.jigsaw wrote:Za svaku osobu, poznavao ju ti ili ne, trebaš imati barem malo poštovanja.To što je on ''žderao'' kao kit to je njegov problem, makar sumnjam da mu se netko ismijava.
Možeš prema strancu biti ljubazan ili kolegijalan bez da ga poštuješ.
Daleko od toga da je Pavarotti bio veliki umjetnik ali ne vidim zašto se ne može izbaciti stara fora na njegov račun samo zato jer ga više nema. Smisao za humor nije umro a consova šala je bila itekako utemeljena.
-
FilmTV