Ženski kutak
- Asfodel
- callac
Re: Ženski kutak
Dobila jučer od sestre ovu maskaru http://www.maybelline.co.uk/PRODUCTS/Ey ... letto.aspx i moram priznati da je dosta dobra, trepavice super definira, jedino što meni općenito ne valjaju maskare kad su skroz nove pa će ova bit savršena kada se malo zgusne 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
tu još nisam probala, i meni je bolja recimo tj, dva nakon, a ne odmah onako svježa.

- callac
a to je sad najnovije na tržištu, kako moja sestra zastupa Loreal za Hrvatsku onda svako malo dobiva kozmetičke proizvode koji su pod Lorealom, a ja sam njoj prije par tjedana dala svoju novu maskaru koja mi nije sjela, a ona ju uvijek koristi, isto Maybeline pa mi ona onda poklonila ovu..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ajme, napravila sam ove kekse s prošle strane. ja nemam riječi, neznam kad sam nešto takvo probala! izgledom su mi ispali bezveze jer su se izdužili i ispali plosnati, ali okusom savršenstvo
joj asf da si bar bliže da degustiraš

- Asfodel
Daj šuti, cure mi sline!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Wendigo
metallicat wrote:asfić, kako ti ovo izgleda?
to bi možda probala.![]()
mmm... chocolate chip.
to su mi najbolji keksi.
- elrania
sve me više tjera da skratim kosu i počnem izjednačavati dužine i malo se držim neke kraće frizure.
bob jedini dolazi u obzir i najkraći do razine brade. baš malo pretražujem razne slike, oblike, dužine ovo ono pa možda i sredim friz do nove.
nadam se samo da neće ispasti katastrofalno
callac, ako imaš nekih prijedloga, zamolila bih te za pomoć. samoj mi je dosta teško procijeniti i zapravo na skoro sve gledam crno i imam dojam da mi ne bi stajalo pa dobro dođe komentar i prijedlog sa strane.
što se nekih dodatnih detalja tiče, ne bih ništa stepenasto.
bob jedini dolazi u obzir i najkraći do razine brade. baš malo pretražujem razne slike, oblike, dužine ovo ono pa možda i sredim friz do nove.
nadam se samo da neće ispasti katastrofalno
callac, ako imaš nekih prijedloga, zamolila bih te za pomoć. samoj mi je dosta teško procijeniti i zapravo na skoro sve gledam crno i imam dojam da mi ne bi stajalo pa dobro dođe komentar i prijedlog sa strane.
što se nekih dodatnih detalja tiče, ne bih ništa stepenasto.
- callac
Radi isto što i ja-počni lagano puštat ovo ispod, a gornji sloj prebaci preko, neće nitko ni skužiti da je ovo ispod kraće kad se isfeniraš. Meni je bob jako draga frizura, pogotovo sad ovaj moj kratki, a kombinacija je ujedno i bezbroj, a opet su nekako sve na isti kalup
za tebe mi pada na pamet neš ovako, pa čak i boja mi je zakon:

a ako ti treba inspiracija, odi na ovu stranicu http://www.hairstyle-news.hr/ i pod brošure pronađi broj časopisa i pregledavaj, ja sam se začudila koliko sam zapravo frizura sama nekako izmislila, a tu sam ih tek sad pronašla....
za tebe mi pada na pamet neš ovako, pa čak i boja mi je zakon:

a ako ti treba inspiracija, odi na ovu stranicu http://www.hairstyle-news.hr/ i pod brošure pronađi broj časopisa i pregledavaj, ja sam se začudila koliko sam zapravo frizura sama nekako izmislila, a tu sam ih tek sad pronašla....
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
hvala!
mrvicu mi je i prekratka ta firzura što si priložila, ali budem uzela u obzir. boju koju sada imam bih ostavila.
idem sad na tu stranicu malo prošvrljati. osobno sam dosad jako zgodnih stvari pronašla na http://your-hairstyles.com/
mrvicu mi je i prekratka ta firzura što si priložila, ali budem uzela u obzir. boju koju sada imam bih ostavila.
idem sad na tu stranicu malo prošvrljati. osobno sam dosad jako zgodnih stvari pronašla na http://your-hairstyles.com/
- callac
elrania wrote:hvala!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
baš sam prelistala jedan i odlično je!
a eto, nisam baš navikla na kratke frizure pa mi je ovo malo problematično za početak. možda nakon 2. šišanja posegnem za time.
a eto, nisam baš navikla na kratke frizure pa mi je ovo malo problematično za početak. možda nakon 2. šišanja posegnem za time.
- callac
meni je cilj takav neki bobić, sličan onom koji sam imala sa narančastom kosom, ali ostajem pri plavoj boji... a onda kad se izguštam slijedi puštanje kose i šiškica i prepuštam ju majci prirodi da se kovrča kako želi, naravno da kada poželim izravnam ju, ali kad je duža ne moram robovati svaki dan fenu i pegli, a boja će ići (najvjerojatnije) onako bakreno plava, drečavo narančastih se klonim u širokom luku nhf, al nekako mi za te ležernije frizurice paše i prirodnija boja, a to svakako nije platinasto plava, narančasta, crvena, crna....mora biti nešto neutralno.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac