Evo popisa za svjetsko. Tako jeeeee!!! Nema popišanaca
Popis reprezentacije za Svjetsko prvenstvo
Vratari: Dominik Livaković, Dominik Kotarski i Ivor Pandur.
Braniči: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Josip Šutalo, Josip Stanišić, Marin Pongračić, Martin Erlić i Luka Vušković.
Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Luka Sučić, Martin Baturina, Kristijan Jakić, Petar Sučić, Nikola Moro i Toni Fruk.
Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Budimir, Marco Pašalić, Petar Musa i Igor Matanović.
Na pretpozivu (stand-by listi) su: Lovro Majer, Franjo Ivanović, Dion Drena Beljo, Ivan Smolčić, Karlo Letica, Adrian Segečić i Luka Stojković.
Dalić legendo naša. Po mojim saznanjima Dalić i igrači ne žele igrače iz popišanog kluba iz zaBIHgreba. I nisu impresionirani jer po mojim saznanjima znaju da su i dalje povezani sa mafijom, i da kontroliraju plave popišance. Kao što sam rekao, i dalje surađuju sa mafijom, poklanja im se prvenstva, kupovi, a onda u europi gdje ne može njihova mafija kontrolirati, gube i sramote Hrvatsku. Pa samo se sjetite Bayerna 9:2 ili ove sezone kako su se osramotili protiv slabijih klubova čim im nema sudaca dok u našoj ligi mogu pobjeđivati pomoću sudaca i mafije.
Dalić je jako pametno ovo izveo, ne treba nam rat u svlačionici kad su Beljo i Stojković egomanijaci.
Znam, sad ćete reći tu je Livaković, ali Livaković je igrao po drugim klubovima i stvorio reputaciju kao dobrog momka koji ne voli primat... golove.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"