Razgovori ugodni o horor temama
-
Michel
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) - jedan od najzabavnijih horora ove godine iako nije nešto previše kvalitetan, ali ima niz dobrih fora. Radi se o nekoliko izviđača koji se počnu boriti sa zombijima koji napadaju njihov grad. Ovo su malo napredniji zombiji i snažniji. Ima i dobrih piĆaka, nekoliko odličnih smiješnih scena kao ona sa babom zombijem

ili scena sa penisom hahahah ostalo solidno. Nisu mi se svidjeli glavni likovi, antipatični su.
8======o/8==========o (6/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Malteras
À l'intérieur (2007)
Nakon sto sam pogledao i ovaj cesto hvaljeni 'new wave french horror', mogu slobodno reci da taj podzanr nema nijedan pristojan film. Jedina pozitivna stvar ovoga filma je odlicni negativac. Ali, ponasanje i postupci likova su katastrofalni, osim ako
policijska procedura u Francuskoj nalaze da se pojacanje i hitna ne smiju pozivati:
1. prije nego sto se popravi osigurac;
2. ukoliko nema svjetla;
3. da se zrtva salje u spavacu sobu dok je ubica u kuci, dok policija, iz gore navedenih razloga, ide popravljati osigurac.
Takodje, postupci glavnoga lika i njegovih prijatelja su u najmanju ruku idiotski.
Tako da je ocjena za ovaj film, kao i za cjelokupan 'podzanr',
5/10.
-
Decadentor
Malteras wrote:À l'intérieur (2007)
Nakon sto sam pogledao i ovaj cesto hvaljeni 'new wave french horror', mogu slobodno reci da taj podzanr nema nijedan pristojan film. Jedina pozitivna stvar ovoga filma je odlicni negativac. Ali, ponasanje i postupci likova su katastrofalni, osim ako
policijska procedura u Francuskoj nalaze da se pojacanje i hitna ne smiju pozivati:
2. ukoliko nema svjetla;
3. da se zrtva salje u spavacu sobu dok je ubica u kuci, dok policija, iz gore navedenih razloga, ide popravljati osigurac.
Takodje, postupci glavnoga lika i njegovih prijatelja su u najmanju ruku idiotski.
5/10.
Probaj sa martyrs
-
Malteras
Decadentor wrote:Malteras wrote:À l'intérieur (2007)
2. ukoliko nema svjetla;
5/10.
Probaj sa martyrs
Gledao. Horor elementi Martyrs-a su prilicno dobri, ali, na zalost, pokusase da budu pametni i udjose u filozofiju kojoj nisu dorasli (i kojoj nije mjesto u ovakvome filmu). Pa sve vrijedno pade u vodu...
-
Shp86
dark was the night (2015) - ok filmić za 12. mjesec.. solidna tmurna zimska atmosfera, ok radnja, ali nedorečeno sve ostalo plus poprilično loš CGI
It's in your nature to destroy yourselves...
-
Shp86
Infini (2015) - baš sam se razočarao, a očekivanja su mi bila ravna nuli..solidan početak filma, a onda sve nešta zbrda zdola, konfuzno, i nimalo slično Dead Space-u (osim mjesta radnje). Slaba realizacija potencijalno dobrog filma. 3/10
-
Malteras
Bone Tomahawk (2015)
U prvih pola sata (i vise) mi je izgledalo da bi ovaj film mogao biti dobar. Ne znam da li je na to uticala nostalgija ili je stvarno prva trecina filma mnogo bolja od ostatka. Uglavnom, kako se kraj blizio, on je postajao sve gori.
Ocjena 5.5/10
-
Malteras
Hidden (2015)
Nesto drugacije, ali opet tanko...
Ocjena 5.5/10
-
Malteras
Alone (2007)
Ova dvojica (valjda su muskarci) iz Tajlanda znaju napraviti solidan horor. Nakon dobrog Shutter-a, ni ovaj nije los.
Ocjena 6/10
-
HorrorHR
- Site Admin
Majke ti nisam na miru u kućno kino atmosferi do danas pogledao niti jedna horor već kakvih mjesec dana
Parasyte (2014) na tapetu
-
Wheel Smith
Malteras wrote:Bone Tomahawk (2015)
U prvih pola sata (i vise) mi je izgledalo da bi ovaj film mogao biti dobar. Ne znam da li je na to uticala nostalgija ili je stvarno prva trecina filma mnogo bolja od ostatka. Uglavnom, kako se kraj blizio, on je postajao sve gori.
Ocjena 5.5/10
ne slazem se uopće
:supz: :supz:
-
Michel
Goosebumps (2015) - ovo je tako ugodno iznenađenje da sam ostao bez riječi

uz Deathgasm, najbolja horor komedija ove godine iako potpuno drugačije. I još se čeka Krampus pa da vidim gdje će biti. Kužim ljude koji će reći da ovo ne bi stavili u horor, ali da li su onda Gremlini, Monster Squad horori? Jesu, horor komedije su iako nema strašnih scena, nema gorea takav je i Goosebumps. Pratimo stvarnog pisca R. L. Stine, pisac za djecu iz vrtića kojeg je odlično odglumio Jack Black. On se preselio u to jedan mali gradić, a zatim dolazi i jedan teeneger koji će njega i njegovu kćerku dovesti u nevolje tako da slučajno otvori jednu od njegovih knjiga iz koje izađe čudovište i tako iz ostalih mnogobrojnih knjiga počnu izlaziti čudovišta i počnu napadati gradić dok grupica spasitelja pokušava spasiti gradić. Cijelo vrijeme mi je bio zabavan i topli film uz nekoliko odličnih fora i zanimljivh čudovišta.
8=======o/8==========O (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
jeba
Michel wrote:Goosebumps (2015) - ovo je tako ugodno iznenađenje da sam ostao bez riječi

uz Deathgasm, najbolja horor komedija ove godine iako potpuno drugačije. I još se čeka Krampus pa da vidim gdje će biti. Kužim ljude koji će reći da ovo ne bi stavili u horor, ali da li su onda Gremlini, Monster Squad horori? Jesu, horor komedije su iako nema strašnih scena, nema gorea takav je i Goosebumps. Pratimo stvarnog pisca R. L. Stine, pisac za djecu iz vrtića kojeg je odlično odglumio Jack Black. On se preselio u to jedan mali gradić, a zatim dolazi i jedan teeneger koji će njega i njegovu kćerku dovesti u nevolje tako da slučajno otvori jednu od njegovih knjiga iz koje izađe čudovište i tako iz ostalih mnogobrojnih knjiga počnu izlaziti čudovišta i počnu napadati gradić dok grupica spasitelja pokušava spasiti gradić. Cijelo vrijeme mi je bio zabavan i topli film uz nekoliko odličnih fora i zanimljivh čudovišta.
8=======o/8==========O (7/10)
Slažem se, dobar je i zabavam.
-
Shp86
See no evil (2006) - onako, bedast ali ne tako strašno da se ne bi dao pogledat..par dobrih killova, ok glavni villain. solidno za subotu 1h ujutro, a niste u birtiji..
The New Daughter (2009) - super ideja, dobar zaplet, razvoj itd.. i onda se šukurac.. najveće razočaranje filma mi je Ivana Baquero, podbacila je totalno.. ali film ima par dobrih jump scareova.. 4.5/10
-
olio
Suspiria mi je jedan od najdražih filmova...ali već godinama sam odgađao ostatak trilogije...
Dario Argento's Inferno
Zadovoljan sam, nije na razini Suspirie, ali je i drugačiji. I dalje vizualno lijep, super muzika, a bio je i zanimljiv.
6.6/10
Dario Argento's Mother of tears
Nemam riječi
Nisam ni do kraja odgledao
1/10
lost after dark
loše. wannabe homage parodija...ali ispada loše
3/10
scouts guide to zombie apocalypse
Ovo je zabavan film. Nisam ni znao što je niti sam očekivao išta...ispalo dobro.
6.6/10
the burning
ovo sam dugo čuvao...i drago mi je što sam nakon odgledane hrpe slashera u 2015 mogao uživati u ovom klasiku iz 1981.
Film ima sve što pravi slasher treba, užitak
8/10
tales of halloween
ima nekoliko ok dijelova, ali bi mi dosadio pa ga gledao iz 3-4 puta.
4.8/10
hidden
sviđa mi se. držao mi je pažnju stalno i ima dobar iskupljujući kraj.
Lijepo dijelce.
7/10