Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Michel
OTOCI I ĐŽUNGLE
Swiss Family Robinson (1960) - jako popularan u ono vrijeme film o obitelji koja se nasuka na jedan otok i prenese životinje koje je imala na brodu uz životinje koje je naišla na otoku (slon, zebra, tigar, nojevi) i sagrade si kućice na drveću i sad tamo žive. Normalno prihvatili kao da im život nije u opasnosti. A tek gusari kad dođu, stotine gusara srede sa savršenim zamkama. Vjerojatno bi uživao da sam ovo gledao kao klinac, bilo bi mi super, ali ovo mi je slabašno. I dosta iritantnih likova.
5/10
5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The Fall (2006) Fantasy drama, o depresivnom kaskaderu koji djevojcici u bolnici prica bajke vizualizirane njenim ocima. Krene kao klasican djecji film istog karaktera, no ubrzo se mijenja te nas drzi napetima do samoga kraja, o lijepoti slike nemoram ni pricati.

-
The Last American Virgin (1982) - klasična teen komedija s početka 80-ih samo s malo više sexa. I naravno, tu je i odličan soundtrack.
- Michel
OTOCI I ĐŽUNGLE
And Then There Were None (1945) - ekranizacija najpoznatije Agathine priče, 10 malih crnaca. Gledao sam prije koju godinu Orient Expres isto prema njoj. Dobra glumačka postava, odlična lokacija (vlak) i niz preokreta, ali kraj me razočarao na drugo gledanje. Tako i ovdje makar ne u tolikoj količini. Lokacij dobra, likovi koji su sve ubojice pokušali su ih prikazati na nekakav simpatičan način. Ne mogu to nikako progutati, film je solidan do tog kraja koji je samo tu da jako iznenadi, ali od početka me nije uspio uvući pa zato malo razočaranje. Ne znam, ti krimići od Agathe više mi ne leže. Dosta su šuplji.
8======o/8==========o (6/10)
- Decadentor
Re: OTOCI I ĐŽUNGLE
Procitao jedan i rekao joj zbogom, no moguce da sam bas naletio na los, meh mi je bilo, pomalo djetinjasto.Michel wrote:And Then There Were None (1945) - ekranizacija najpoznatije Agathine priče, 10 malih crnaca. Gledao sam prije koju godinu Orient Expres isto prema njoj. Dobra glumačka postava, odlična lokacija (vlak) i niz preokreta, ali kraj me razočarao na drugo gledanje. Tako i ovdje makar ne u tolikoj količini. Lokacij dobra, likovi koji su sve ubojice pokušali su ih prikazati na nekakav simpatičan način. Ne mogu to nikako progutati, film je solidan do tog kraja koji je samo tu da jako iznenadi, ali od početka me nije uspio uvući pa zato malo razočaranje. Ne znam, ti krimići od Agathe više mi ne leže. Dosta su šuplji.

- Inferno
Ted 2 (2015) - sranje od filma, gledao u društvu pa morao izdržati cjeli film od skoro dva sata 

- copycat
The Devil's Advocate (1997)
- Candy
Mercenaries (2014) 

-
Insurgent (2015) - solidan nastavak, baš me zanima kako će sve to okončati u dva dijela trećeg nastavka.
- Candy
G.I. Joe: Retaliation
Nadam se da će biti i treći. S još više scena eksplozija i borbi. I badass ženski, molim!

Nadam se da će biti i treći. S još više scena eksplozija i borbi. I badass ženski, molim!
- copycat
Dokumentarac, kako se priprema riba (u tvornici) za sushi ??

- Inferno
Scary Movie 2 (2001) - debilan film, al im par smješnih scena 

- Inferno
Predator (1987) - švarci sat i pol vremena trči po džungli i puca po predatoru da bi ga na kraju ubio s komadom drveta
klasik 7/10
klasik 7/10
- Michel
OTOCI I ĐŽUNGLE
L'Avventura (1960) - Antonioniev klasik koji neki kritičari i svrstavaju među najveće filmove svih vremena, ali mene nije kupio. Da, odlično je režiran, malo arta i zanimljiv, ali nije mi probudio potrebne emocije. Radi se o prijateljima koji krenu sa brodicom u malu avanturu i odjednom im jedna prijateljica nestane pa ju počnu tražiti, a u međuvremenu razvija se odnos između njezinog dečka i njezine prijateljice. Kraj odličan.
8=======-o/8==========o (7.5/10)
The Emerald Forest (1985) - film koji je mogao biti odličan da nije imao dosta scena koja su van onoga što film prikazuje. Radi se o jednoj obitelji u kojoj je otac jedan građevinar koji ruši stabla u Amazoni da bi izgradio branu. Indijanci mu otmu klinca i on ga tek nađe nakon 10 godina. Kraj mi posebno nije bio dobar, previše pretjeran. Neki običaji indijanaca vrlo zanimljivi, lokacija predivna i stvarno su snimali u Amazoni.
8=======o/8==========o (7/10)
8=======-o/8==========o (7.5/10)
The Emerald Forest (1985) - film koji je mogao biti odličan da nije imao dosta scena koja su van onoga što film prikazuje. Radi se o jednoj obitelji u kojoj je otac jedan građevinar koji ruši stabla u Amazoni da bi izgradio branu. Indijanci mu otmu klinca i on ga tek nađe nakon 10 godina. Kraj mi posebno nije bio dobar, previše pretjeran. Neki običaji indijanaca vrlo zanimljivi, lokacija predivna i stvarno su snimali u Amazoni.
8=======o/8==========o (7/10)
- Inferno
Predator 2 (1990) - akcijske scene slabije nego u jedinici, al mi je film bolji jer nije baš čista pucačina, Dany Glover rastura
opet klasik od filma 7/10
opet klasik od filma 7/10