Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Djuro
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Rewind This ! (2013) - dokumentarac stvoren za nostalgičare i kolekcionare Vhs kazeta.....topla preporuka svima,čak i onima koji gledaju filmove na netflix-u i hulu-u !
- john_constantine
Norbit (2007) - ima desetak dobrih fora, ali inače loša romantična komedija. Dok je Eddie Murphy kao Rasputia, onda zna biti zabavno, ali dok je kao Norbit, stalno si mislim na tu njegovu prelošu masku i grimase... Ostalo je sve uobičajeno crnačko izderavanje, kao da svi misle da su crnci smiješni ako prostače i galame... 2/5
Joe Kidd (1972) - izvrstan western s Clint Eastwoodom, puno akcije, mrtvih i malo razvučene radnje. 4/5
Elektra Luxx (2010) - bedasta erotska komedija od koje erotike nema niti za lijek. A i pitao sam se što zapravo tu radi Joseph Gordon-Levitt u ovakvoj glupoj komediji... 2/5
Joe Kidd (1972) - izvrstan western s Clint Eastwoodom, puno akcije, mrtvih i malo razvučene radnje. 4/5
Elektra Luxx (2010) - bedasta erotska komedija od koje erotike nema niti za lijek. A i pitao sam se što zapravo tu radi Joseph Gordon-Levitt u ovakvoj glupoj komediji... 2/5
Michel puši karu.
- Decadentor
Burn after reading - Totalno OK film koji gotovo da i nema radnju no ostaje nekako zanimljiv, super za 1 gledanje 7/10

- Lumatev
Rosemary's Baby (2014) Part 1
Stavljam ovo u non-horror topic zato što je sve samo ne horor ili iole strašno/jezivo/bilo šta treće.
Prilično sam razočaran. Ne mogu reći da sam očekivao puno od ovog TV rimejka, ali na momente je i uvredljivo koliko su se trudili da priču 'spuste' i naprave zaplet očiglednim, dok je sama atmosfera u rangu Lifetime filmova. Jedva drži pažnju.
Stavljam ovo u non-horror topic zato što je sve samo ne horor ili iole strašno/jezivo/bilo šta treće.
Prilično sam razočaran. Ne mogu reći da sam očekivao puno od ovog TV rimejka, ali na momente je i uvredljivo koliko su se trudili da priču 'spuste' i naprave zaplet očiglednim, dok je sama atmosfera u rangu Lifetime filmova. Jedva drži pažnju.
- Asfodel
Snowpiercer - uuvijek pozdravljam i pamtim dobre ideje ..pa tako i ovdje. Bez obzira na mane, kažem si u 2014-oj sam gledala nešto što me iznenadilo i to je to. Ne očekivati savršeno realiziran film, nego dobru zabavu koja ne jenjava u cijelom trajanju i inicijalno dobru priču. Obvezno gledati 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Book of Eli - izvrstan akcijski postapokalipstični western s odličnim preokretom. Akcija je baš izvrsno napravljena da podsjeća najviše na igru. Scena s kućom s ono dvoje staraca ili dio s knjigom. Ima par iritatnih dijelova, ali baš zabavan film. Denzel Washington odličan kao Eli. 4/5
Michel puši karu.
-
The Lego Movie
zabavno, puno referenci na sve živo.
Vraća u djetinjstvo...
7.5/10
zabavno, puno referenci na sve živo.
Vraća u djetinjstvo...
7.5/10
- Michel
MIX MIX MARATON: PART FOUR
Fail-Safe (1964) - film od velikog Sidney Lumeta sa Henry Fondom i Walterom Matthauom. Radnja je na jednom mjestu i pratimo zbivanja unutar glavnog sjedišta gdje se skupljaju zapovjednici i ostali časnici te naravno predsjednik kojeg glumi Fonda. Nuklearni rat je jako blizu i ameri su poslali dva zrakoplova da bace nuklearnu bombu na Moskvu, a to je očito da ćemo tek vidjeti na samom kraju filmu što će se točno dogoditi. Dotad predsjednik razgovara s druge strane s jednim rusom i pokušava srediti situaciju. Film je dosta prošao neopaženo, a radi se o jako važnom filmu koji dočarava i kritizira rat. Inače, iste godine je snimlje Doktor Strangelove, odlična ratna satira od Kubricka i baš čitam da je to jedan od razloga zašto je ovaj film tako prošao.
8=======-...o/8==========o (7.8/10)
El cuerpo (2012) - španjolski film s odličnom atmosferom o planiranom ubojstvu jednog lika koji tijekom filma bude ispitivan od jednog detektiva. Cijelo vrijeme se osjeća neka misterija, kao da nešto fali. Zato sam znao da film ima neki ogroman twist, a bome je ogroman. Poslije filma se vidi koliko je twist ipak nerealan, ali kad se gleda prvi put i kad se ne razmišlja, jako je efektivan i dobar.
8=======..o/8==========o (7.2/10)
8=======-...o/8==========o (7.8/10)
El cuerpo (2012) - španjolski film s odličnom atmosferom o planiranom ubojstvu jednog lika koji tijekom filma bude ispitivan od jednog detektiva. Cijelo vrijeme se osjeća neka misterija, kao da nešto fali. Zato sam znao da film ima neki ogroman twist, a bome je ogroman. Poslije filma se vidi koliko je twist ipak nerealan, ali kad se gleda prvi put i kad se ne razmišlja, jako je efektivan i dobar.
8=======..o/8==========o (7.2/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- popayy
Preokret je žešći kretenizam. Ali film je dobar.john_constantine wrote:Book of Eli - izvrstan akcijski postapokalipstični western s odličnim preokretom. Akcija je baš izvrsno napravljena da podsjeća najviše na igru. Scena s kućom s ono dvoje staraca ili dio s knjigom. Ima par iritatnih dijelova, ali baš zabavan film. Denzel Washington odličan kao Eli. 4/5
- john_constantine
ma ja sam se smijao kao blesav kada je otvorio knjigu.popayy wrote:Preokret je žešći kretenizam. Ali film je dobar.john_constantine wrote:Book of Eli - izvrstan akcijski postapokalipstični western s odličnim preokretom. Akcija je baš izvrsno napravljena da podsjeća najviše na igru. Scena s kućom s ono dvoje staraca ili dio s knjigom. Ima par iritatnih dijelova, ali baš zabavan film. Denzel Washington odličan kao Eli. 4/5

Michel puši karu.
-
Foolproof (2003) - zanimljivo, dobar film s pomalo očekivanim twistovima
- Decadentor
Snatch. - Odlican film, klasicno engleski.
I nek se Statham drzi evakvih filmova gdje nije iritantan kao u transporterima i slicnim "look at me im so badass" filmicima

- john_constantine
The Aviator (2004) - volim te biografske filmove, naročito koje se događaju u prošlosti. Interesantan biografski film o ekcentričnom milijunašu, ali na više od polovice filma kada je već postalo monotono, a vidim, pogledao sam tek sat i 40 minuta filma, a još imam pun kufer, onda je postalo sve bolje dosadno i razvučeno. Naročito scena njegova ludila kada je bio zatvoren. Predugo trajanje za solidnu biografsku dramu. 3/5
Michel puši karu.
- Decadentor
The Terminator (1984) - Nostalgija na najjace :') 9/10 Nisu trebali treci dio nikad napravit
ili su trebali u điru prva 2 remekdjela
Ovu novu trilogiju me strah i zapocet...
@edit iako mi nema logike to sto je reese otac connora jer tehnicki se john nebi nikad ni rodio da nije bilo ovog time travela, da se nije rodio nebi se desio ni time travel....

Ovu novu trilogiju me strah i zapocet...
@edit iako mi nema logike to sto je reese otac connora jer tehnicki se john nebi nikad ni rodio da nije bilo ovog time travela, da se nije rodio nebi se desio ni time travel....

- john_constantine
Torque (2004) - prilično zabavan i nabrijani akcijski film s puno akcije i vožnje od početka do kraja. Zabavni likovi, Ice Cube, vožnja na motorima i jedna cool scena s trkaćim autom, solidna radnja i neprestana akcija. Ne znam čemu tako niska ocjena na imbd - u. Fast and furious trilogija isto nema nikakvu radnju, a torque bar ima puno bolju akciju nego prvi dio. Dobro sam se zabavio. 3/5
Terminator Salvation (2009) - odličan akcijski SF s neprestanom količinom zabave i napetošću. Vidim da dosta pljuje po filmu, a meni je baš bio odličan. Raznovrsni roboti, odlična akcija, scene vožnje, dobra glumačka ekipa (makar ona djevojčica nepotreban lik u filmu) i solidan završetak. A najurnebesnije mi je bila cameo pojava originalnog terminatora. Odlična zabava. 4/5
Terminator Salvation (2009) - odličan akcijski SF s neprestanom količinom zabave i napetošću. Vidim da dosta pljuje po filmu, a meni je baš bio odličan. Raznovrsni roboti, odlična akcija, scene vožnje, dobra glumačka ekipa (makar ona djevojčica nepotreban lik u filmu) i solidan završetak. A najurnebesnije mi je bila cameo pojava originalnog terminatora. Odlična zabava. 4/5
Michel puši karu.