dammit...a taman sam se ponadao..svejedno ga idem pogledat.olio wrote:Last days on mars
loše, slabo.
Setting je super, al loše je sve ostalo, dijalozi, scenarij, kamera...
Ali glumačka postava je stvarno super i raznolika.
4.9/10
Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
It's in your nature to destroy yourselves...
-
"FRIGHT NIGHT 2:NEW BLOOD"
Orginalni "Fright Night" svrstavam medju 10 najboljih horror komedija ikad, remake mi nije uopce sjeo,ugasio sam ga nakon 45 minuta.Ovo odlucih pogledati, radi mjesta radnje-Rumunjske. Meni je ovo sasvim dobar film za ubiti vrijeme i opustiti se. Grofica odlicno napravljena, izaziva neku jezu i kad je u liku mlade zene i u liku onoga sto zapravo jest. Ima par dobrih i krvavih scena. Tu je i fina doza crnog humora. Doduse malo su se pogubili u posljednjih 20 minuta+ sto je 100 minuta predugo za ovakav tip filma. Svi ostali elementi cisto solidno napravljeni. Znaci, ako prije gledanja shvatite da je film cisto za opustit se bez puno mozganja-dobro cete se zabaviti!
5,8/10
Orginalni "Fright Night" svrstavam medju 10 najboljih horror komedija ikad, remake mi nije uopce sjeo,ugasio sam ga nakon 45 minuta.Ovo odlucih pogledati, radi mjesta radnje-Rumunjske. Meni je ovo sasvim dobar film za ubiti vrijeme i opustiti se. Grofica odlicno napravljena, izaziva neku jezu i kad je u liku mlade zene i u liku onoga sto zapravo jest. Ima par dobrih i krvavih scena. Tu je i fina doza crnog humora. Doduse malo su se pogubili u posljednjih 20 minuta+ sto je 100 minuta predugo za ovakav tip filma. Svi ostali elementi cisto solidno napravljeni. Znaci, ako prije gledanja shvatite da je film cisto za opustit se bez puno mozganja-dobro cete se zabaviti!
5,8/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Last days on mars (2013) - nije strašno loš,ali je loš..zaspao 15 minuta prije kraja i ne zanima me.. 

It's in your nature to destroy yourselves...
- boyko
All Hallows' Eve (2013) - da nema klauna, teško da bi ga pogledal do kraja. klaun spašava stvar
5/10

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- blindgod
the Covenant - jedan od najgorih filmova ikad! nisam izdržao ni čitav sat. gore od tvajlajta. fuj
-
blindgod wrote:the Covenant - jedan od najgorih filmova ikad! nisam izdržao ni čitav sat. gore od tvajlajta. fuj
pretjerivanje na kvadrat
:supz: :supz:
- john_constantine
Simpsons treehouse of horror - kompilacija 23 epizode iz noći vještica. 4/5
Michel puši karu.
- Michel
Haunter (2013) - hm, čudan čudan ghost horor. Toliko zapetljan s čudnom glumom u čudnom atmosferom. Ma sve je tako bizarno i čudno
kao neki tv film. Radi se o jednoj djevojci koja živi s obitelji u jednoj kući i svaki dan joj se ponavlja i ona to polako shvaća, a u isto vrijeme otkriva izgubljene duše u kući. Dat ću mu pozitivnu ocjenu jer se film trudi, ali ipak su ga previše zapetljali.
8=====-o/8==========o (5.5/10)

8=====-o/8==========o (5.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Malteras
The Sentinel (1977)- previse naglasena i agresivna muzika, losa gluma... Ocjena 5/10
- john_constantine
Bad Milo! (2013) - solidna bizarna komedija o liku koji ima malog monstruma u guzici i ubija ljude kada je pod stresom. Ideja je zvučala zabavno, monstrum je odlično napravljen, ne nedostaje krvavih scena, ali sama realizacija je prilično dosadna. Previše razgovora i ne pretjerano zanimljive radnje, naročito scene s psihologom, više loša drama, a premalo horor komedija i još ne pretjerano zabavan. 3/5
Michel puši karu.
-
http://www.imdb.com/title/tt0412798/
Jedan sasvim dobar psiholoski triler sa elementima horrora.
Moram reci da odavno ljepse mjesto radnje vidio nisam! Kucica u pustopoljini Skotske,tik uz obalu a preko puta na preivnom otocicu svjetionik! Ma perfekcija! Nazalost,takav ambijent je imao vise potencijala za strasnije scene.Ima par solidno jezivih scena doduse.I radnja ide tako da u trenutku fakat ne kontas sto i kako, je li glavna akterica luda pa umislja ili...To je plus jer sam se u trenutku zbunio totalno.
Minus je sto film u dosta navrata vise slici na romaticnu dramu, malo su manje vremena trebali odvojiti na to...I prica sa vidovitom lokalnom zenom, je malo klimava i mozda cak nepotrebna. Tu je i sasvim dobat twist koji puno toga razjasni, ali se tada uplece i paranormalna komponenta koja mi nije bas legla-malo je prebrz rasplet i mogli su jos neke stvari pojasnit. Demi jao,jako dobro odradila svoj dio posla!
Sve u svemu- film za jednom pogledati i dobro se zabaviti tih 100 minuta.
6,2/10
Jedan sasvim dobar psiholoski triler sa elementima horrora.
Moram reci da odavno ljepse mjesto radnje vidio nisam! Kucica u pustopoljini Skotske,tik uz obalu a preko puta na preivnom otocicu svjetionik! Ma perfekcija! Nazalost,takav ambijent je imao vise potencijala za strasnije scene.Ima par solidno jezivih scena doduse.I radnja ide tako da u trenutku fakat ne kontas sto i kako, je li glavna akterica luda pa umislja ili...To je plus jer sam se u trenutku zbunio totalno.

Sve u svemu- film za jednom pogledati i dobro se zabaviti tih 100 minuta.
6,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
The Mortal Instruments: City of Bones - solidni akcijski horor fantasy. Kao ekranizacija knjige nije baš najbolja, dosta stvari su izbacili, ne dopada mi se izbor glumaca i izgled likova, a i sama radnja je dosta zbrzana u usporedbi s knjigom. A i s obzirom da nema dugo da sam pročitao knjigu, još je i film bio dosta dosadan s obzirom na trajanje. Akcija posve solidna, specijalni efekti nisu vrijedni spomena makar prvi demon kao da je ispao iz Thinga, sve ostalo posve solidno. Knjiga je ipak i dalje puno bolja. Sada ostaje da čekam nastavak. 3/5
Michel puši karu.
- Michel
Curse of Chucky (2013) - Chucky se vratio brutalniji nego ikad i to bez ikakve zajebancije izuzev par njegovih one linera. Jedan od najboljih dijelova u serijalu. Atmosferičan, dobra ubojstva i CGI uopće nije toliko smetao. Ima par lijepih cimalica. Drago mi je da se radnja dešava u jednoj velikoj kući i kad krene, ne staje. Nisam očekivao ništa, ali sam dobio puno.
8=======o/8==========o (7/10)
8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Malteras
From Hell (2001)- katastrofalan film. Ne toliko zbog toga sto je mnogo losiji od ostalih slicne tematike, nego zato sto ovaj ocigledno nastoji da bude dobar i ozbiljan... Ocjena 5/10
- Victor Crowley
The Crazies (1973) - ma onako, ipak sam očekivao više. Puno više..