Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
GreenHornet

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by GreenHornet » 23 Sep 2013, 10:09

HEARTLESS (2009)

Evo jedna jako dobra horror drama! Od samog pocetka je napravljen film tako da zalis glavnog lika i njegovo sudbinu.Bas je nekako momak depresivno i sumorno napravljen+problemi na koje nailazi.Dosta dobra tematika,ali nakon nekih pola sata od pocetka "akcije" pode drugim smjerom...E sada-i to je vise nego ok,ali mozda bi bolje bilo da su se bavili samo ratom s demonima po ulicama.Ima par jezivih scena i tipicno za britanske filmove-na momente vrlo dobar crni humor.U samoj prici postoje neke nedoumice-doduse ostavljeno je vise da gledatelj sam protumaci kako i zasto.Meni se osobno taj koncep opcenito bas i ne svida.Na trenutke jako napet.Pred kraj imamo jednu scenu,koja je bar mene nekako rastuzila.Inace,kroz film imamo par mocnih dijaloga.
Uglavnom,vise sam nego zadovoljan: 7/10.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

blindgod

Post by blindgod » 23 Sep 2013, 15:04

The Watch (2008) - jako fin i atmosferičan niskobudžetni horor/triler, sa zgodnom Clea Duvall, preporuka za one koji vole 90's šmek, koliba u šumi, solidan twist, i malo glupav kraj (zadnja scena)

Fragiles (2005) - ok ghost hororčić, ali ja onu Ally Mcbeal ne mogu očima smisliti, iritantna jebiga, pa mi to pokvarilo ugođaj sasvim pristojnom filmu (slična stvar sa meni ogavnom Julia Roberts u jako dobrom filmu Flatliners...)

olio

Post by olio » 24 Sep 2013, 17:37

I spit on your grave

solidan, zabavan

6.7/10

Purge

loše, smećasto

4/10

boyko

Post by boyko » 24 Sep 2013, 21:47

Fairytale (2012) - solidno 6/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Sep 2013, 17:29

amityville 2: the possesion (1982)

dobar, ali ni blizu prvom djelu što se tiče jeze i atmosfere. 2,5/5

Michel

Post by Michel » 26 Sep 2013, 23:10

I Spit on Your Grave 2 (2013) - prvi dio mi je bolji samo zbog radnje u šumi. Ovo nije loš dio, ali nije ni nešto posebno. Mučenja su stvarno teška za gledat. Pogotovo
SpoilerShow
kad mu jajca drobi i to baš prikažu. Pa kad vidim da se netko udario u jajca, mene boli, a tek ovako.
8======o/8==========o (6/10)

The Serpent and the Rainbow (1988) - Craven + Pullman. Svidjelo mi se. Cijelo to uvrnuto okruženje i sama pomisao da haluciniraš il ida si paraliziran te onda zakopan je neugodna za pomislit. Dakle, radi se kao po "istinitom" događaju gdje se na Haitiu prakticira voodoo magija te ljude žive zakopavaju. Ima stvarno lijepih scena, dobra i zanimljiva radnja. Kod ovakvih filmova mi se sviđa đto redatelj tu radnju može iskoristit kako god želi. Baš čista mašta jer se radi o halucinacijama. Kao i u ulici brijestova gdje je Craven mogao izmišljati maštovita ubojstva.

8=======-o/8==========o (7.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

popayy

Post by popayy » 27 Sep 2013, 20:31

Bloody Homecoming ( 2012 )
http://www.imdb.com/title/tt2040295/

Ma ša ja znam, pogledao malo preksinoć malo sinoć ali oba puta zaspao. Od prve sekunde se vidi kako je treši, pogotovo gluma, ali šrot u rangu Prom Nigh/Sororrity Row nije, ipak malo gledljivije.

hitman_4

Post by hitman_4 » 28 Sep 2013, 01:27

Black Rock (2012) - ono čist ok...čak sam ostao iznenađen povećom dozom golotinje u drugom dijelu filma što je svakako plus :mrgreen:

5.5/10
Last edited by hitman_4 on 14 Apr 2015, 11:24, edited 1 time in total.
Image

Image

Image

sikeone

Post by sikeone » 28 Sep 2013, 10:52

Somethimes they come back 3/5-Solidan filmić po Kingovoj priči. Standarna radnja za njegove priče malo mjesto i zlo iz prošlosti koje ganja glavnoga lika
J...š film u kojem nema tuče

Sammy

Post by Sammy » 29 Sep 2013, 23:32

Wrong Turn (2003) - Prosječno, zabavno survival-slasher djelo, dobra ubojstva, dobri negativci i atmosfera u šumi, jedino je na dijelove nelogičan i naporan. - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 30 Sep 2013, 02:07

Danas sam gledao "The Seekers", jedan prilično niskobudžetni film.

Za one koji ne znaju, u filmu se radi o jednoj ukletoj video kaseti (doduše ne previše nalik onoj znatno poznatijoj iz filma "Krug"). Sve počinje kada imaš jako loš dan i približi ti se jedna zgodna ženska (ili te navede da je posjetiš) i daje ti kasetu koja navodno nosi rješenje svim tvojim problemima. Kada umetneš kasetu u video i počneš je gledati, zapravo stupaš u video konferenciju s tom ženom koja ti je kasetu dala. Ubrzo doznajemo da je ta žena zapravo Tota Levil - demon, utjelovljenje vraga ili slično. Gledanjem njezine kasete prisiljen si sklopiti pakt s njom, "prodati dušu vragu", ukoliko ne želiš sam umrijeti od njezine ruke.

Iako je film vrlo niskobudžetan i gotovo nimalo strašan ukoliko mene pitate, moram priznati da mi se prilično svidio. Doduše, u mojem dojmu filma znatnu ulogu igra činjenica da je Tota jako sexy :prayer: :heart:
Last edited by Ryuji Takayama on 18 Nov 2013, 16:32, edited 1 time in total.
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Oct 2013, 01:34

Collectora i brata mu Collection - osjećam se kao kad sam onomad kasno otkrila jeepers creepers 1 i 2 :D Čak mi se drugi možda više svidio! Prvi je imao i atmosfericu, jer je interijer bio pogodan za to, no drugi je više industrijski nastrojen i bez trunke odmora. Poanta je da sam svjesna sitnica koje su manjkave, NO stvar je u tome da se uvijek psihički pripremam na snižavanje očekivanja za novije hororce i ne znam što - ovdje sam se lijepo iznenadila i odmah sljedeći dan navalila na drugi. Lijepo je to za doživjeti u današnje vrijeme :seksualische:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

olio

Post by olio » 01 Oct 2013, 01:53

Fright Night 2 (2013)

neloše,
više mi se svidia nego prvi dio.
nažalost koreograf, snimatelj i čak montažer neznaju radit sa akcijskim scenama, tako da su bile izrazito smiješne.

5/10

(eh da, ovo je remake remakea, a ne drugi dio remakea, filmception!)

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 02 Oct 2013, 00:32

ja sam pogledao prvi "Fright Night", mislim da original... nije ostavio neki dojam... pisalo je da je to horror-komedija, meni nije ispalo nijedno :?: niti me nasmijalo niti me prestrašilo :mrgreen:
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

jeba

Post by jeba » 04 Oct 2013, 18:21

Chained (2012) - bolesno i neobično ali dobro... D'Onofrio odličan

Post Reply