Supernatural (2005-)
- maddjuro
Supernatural (2005-)
Ovaj je topic pokrenut za raspravu o gore navedenoj seriji. Nadam se da će uskoro doć na hrt.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- john_constantine
A koje su to pičke koje su rekli da je sranje?Rodman wrote:Jel to stvarno dobra serija? Od svih koji su gledali sam cuo da je sranje...
Da, ova 10. sezona je zadnja, bice jos dva filma, pa onda nova serija, SG Universe...čito sam da će SG-SG1 ukinut.
A serija, ako nisi čitao recenziju na horror.com, serija ti je nešto kao x files, samo nabrijanije. Mislim, meni je teško gledati uopće tih 45 minuta koliko traje serija... Ali ovaj supernatural, danas sam pogledao 6 epizoda. Istina je da su fore uzete iz raznih filmova, npr. ona epizoda Bloody mary, na završnici je bezobrazno vidljivo da su kopirali djevojčicu iz ring.
Ali serija je odlična, dobar i simpatičan humor, karizmatični likovi (bar za promjenu nije samo cura - dečko i to), zanimljiva čudovišta, odlične ideje, radnja, specijalni efekti kao u epizodi skin kada tip skida za sebe kožu .
Michel puši karu.
-
Ja sam među njimajohn_constantine wrote:A koje su to pičke koje su rekli da je sranje?
Nije serija sranje ali mi je nakon prvih nekoliko epizoda upala u kalup i postala terminalno dosadna a gluma je na razini One Tree Hill. Kenja mi se više od toga da u svakoj sličnoj seriji oba glavna lika moraju biti turbo manekeni, uvijek se izvuku u zadnji tren i trijumfalno idu dalje, priče su više manje mega yawn - a to je puno kada dolazi od mene koji sam se dobro prestrašio na neke horrore koji su ovdje na forumu okarakterizirani kao dosadni i sve samo ne strašni.
Smatram da se radi o seriji koju će cijeniti oni koji stvarno uživaju u horror tematici, a takvih ovdje ima puno te tinejdžerice koje ju najviše gledaju, rade fan sajtove i svršavaju na dražesne momke. Pri tome ne mislim da netko ovdje ima homoseksualne sklonosti već samo iznosim činjenice. No pun intended, svaka serija ima svoj target market.
- A$H
- john_constantine
- Freddy
- john_constantine
http://www.horrorhr.com/supernatural-season-1-ep-01-14/Freddy wrote:akakva je to serija...horor...humoristična ili.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin