U mom inventaru postoje neki odlični CS GO modeli koje koristim u igri)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Yalik
Posts: 1
Joined: 01 Feb 2018, 16:50

U mom inventaru postoje neki odlični CS GO modeli koje koristim u igri)

Post by Yalik » 01 Feb 2018, 16:52

Imam puno različitih, ali ne i vrlo skupih modela u mom inventaru) Mnogo puta sam prskala kutije koje padaju nakon igre, ali nikad to nije bilo nešto zaista željelo. Također sam kupujete slučajeve s CS GO stavkama u nekim online trgovinama prodaje slučajeva s CS: GO stavke ... Bio sam uobičajeno pitate o onim ljudima koji su dobili velike stavke na web trgovinama sa CS GO kutije :( Međutim bio sam razočaran stavke Imam, ali ipak sam se i dalje kupio kutije! Jednog dana mislim da je oglas vruće trgovine s modelima za zaradu od kutije :)

Svakako, odlučio sam ga probati :) Ovdje je web servis u kojem sam u blizini. Tako sam pročitao da je Dropgun postao glavni sponzor Gambit tima koji je osvojio bojnika u Krakovu :) uch oglašavanja pokazuju ozbiljnost usluge mislim) Ipak sam bio ohrabren ... Osim toga, vruće usluge su uvijek spin handed da dobijem vruće pretplatnike! .. Sada sam završio registraciju i stavio 100 $ na moj račun na web servisu! Odlučio sam početi s ne skupim slučajevima! Ja sam napravio prvi otvaranje i dobio XM1014 Blaze Orange tvornicu novo! Početak je bio amaizing! Onda sam napravio još nekoliko kapi i dobio Nova Blaze Orange za $ 5! .. I pomislio sam: zašto nt zaraditi skuplji slučaj! .. Odlučio sam otvoriti kutija za $ 26)

Ja sam napravio 4 loše dropps i već počela brinuti ... A onda) Imam osvojiti COOL M4A4 Howl dobro nositi za oko 550 dolara ... Mislim da igrati s ovom kožom neke igre, a onda ću ga prodati) ve goth velika koža prvi put u mom životu. Tko ga želi razmijeniti za nešto drugo)

Post Reply