Pogledah ovu glupost, i slažem se s većinom vas da je film loš. Dakle da počenem s recenzijom.
Kao prvo najveći minus je sto je film PG-13, zanči s jako malo ili čak i bez nasilja. Film je prtedug s jako malo akcije, praktički da i nema akcije vrjedne spomena, CGi (nevolim ga, doduše to možete rec da je s moje strane pristrano). Dio sa ženom i djecom alexa su komotno mogli izbaciti, ti su djelovi bezveze i značajnije nisu pridonosili samoj priči (u orginalu je to bilo daleko bolje odrađeno). Sam izgled robocopa mi se nije dopao, a i laboratorij u kojemu je napravljen je nepotrebno bio ušminkan sa hi-tech idiotarijama. Jedna stvar koja mi se dopala su bile vjesti koje je vodio S.L. Jackson, i bile su dobra parodija FOXnewsa (bar mislom da je to bila ideja). Ima nešto referenci na prvi dio.
Ovaj film neam ono nešto što je imao orginal, možda je to generacijski jaz, ali orginalni robocop je postao svojevrsni klasik/kultni film.
Sumnjam da ce ovaj robocop imati isti utisak na generaciju kojoj se pripisuje. Film koji se isplati pogledati u kinima kada je ulaznica 20.ak kn.
I may be an idiot, but i am no fool.