Glup, gluplji, najgluplji- Horror
-
Din Tah
- horkolerbus
verovali ili ne meni je grudge totalno dosadan film i glup pri tom,dosadnu radnju i sve se vuce nesto,a mogao bi reci i da mi je blood rayne glup film totalno me razocarao kako su ga predstavili kao neki nisko budzetni film,dracula 3000 sacuvaj boze otisli cak do svemira sa draculom ,smesno,bones sa snoop dogom,probali crnci da postanu horrorcine ali nije im poslo za rukom,nikad nece da shvate,brate nisu crnci za horore,,
,,nisam rasista da ne dodje do pogresnog shvatanja
a najgluplji film za mene je odnosno filmovi RIPPER: LETTER FROM HELL,,URBAN LEGEND 1,2,3 ,,,scream 1,2,3,,,,,WHEN A STRANGER CALLS novi,,I'll Always Know What You Did Last Summer
serijal,,,,,to su filmovi gde znas do kraja filma ko koga jebe i svi su na istu foru radjeni ista koljaza isto sranje
a najgluplji film za mene je odnosno filmovi RIPPER: LETTER FROM HELL,,URBAN LEGEND 1,2,3 ,,,scream 1,2,3,,,,,WHEN A STRANGER CALLS novi,,I'll Always Know What You Did Last Summer
serijal,,,,,to su filmovi gde znas do kraja filma ko koga jebe i svi su na istu foru radjeni ista koljaza isto sranje
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
makar se ne ubijaju sad sa nekom prevelikom inovativnošću, zabavom ili kvalitetom, ja ne bi nikada rekao za iti jedna od ovih da je glup film. Meni je glup film onaj koji doslovno gledaš u ekran i nemožeš vjerovati da se to zapravo zbiva... Filmovi koje bi stavio u ovo kategoriju se nalaze u Šrot Šrotova sekciji na HorrorHR.com - posebice pamtim "Witches of the Carribean" i neki dan film što sam gledao "Bikini Party Massacre" - to ćete stvarno morati pročitati osvrt da povjerujete kako glup film može biti.,.horkolerbus wrote:a najgluplji film za mene je odnosno filmovi RIPPER: LETTER FROM HELL,,URBAN LEGEND 1,2,3 ,,,scream 1,2,3,,,,,WHEN A STRANGER CALLS novi,,I'll Always Know What You Did Last Summer
- john_constantine
- Dragonrage
Brijem da je to ovo...The Era of Vampires...poznat još i pod naslovom "Tsui Hark's Vampire Hunters" a kod nas preveden kao "4 ratnika".john_constantine wrote:Deimos wrote:4 ratnikaA koji je to film? Znam samo za 13 ratnik.
- Wendigo
to je to, imam ga na dvd-uDragonrage wrote:Brijem da je to ovo...The Era of Vampires...poznat još i pod naslovom "Tsui Hark's Vampire Hunters" a kod nas preveden kao "4 ratnika".john_constantine wrote:Deimos wrote:4 ratnikaA koji je to film? Znam samo za 13 ratnik.