Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
filmofil
-
evo jedna potencijalno dobra tema za koju sam dobio inspiraciju čitajući neke stare rasprave na forumu...među njima se našlo svakakvih gluposti (imao sam i ja svoje bisere

) i mislim da bi bilo super imati sve te postove na jednom mjestu tako da jednog dana otvoriš temu i nasmiješ se
evo za početak jedna rasprava iz teme 30 days of night o tome je li 30don komercijalan film ili ne...na kraju se rasprava svela na grafitera banksyja iz londona (za kojeg do danas nisam čuo)
eto, ubuduće kad primjetite neki post koji svojim sadržajem iskače od ostalih kopirajte ga ovdje
undying wrote:Bad taste wrote:Upravo sam otvorenih usta procitao sve stranice od 1 do 16 i ispunjen sam nevjericom. Undying je takav maloumnik da bi bio krasna tema za primjerice magisterij na psihologiji. Covjek ima rupetine u filmskom obrazovanju ( ne tvrdim da sam iakakv znalac, ali svejedno...)nadalje toliko tvrdoglavo brani svoju konstataciju da je 30don smece da sam umalo popusio. Srecom sinoc sam ga pogledao ( strip posjedujem vec dugo, tako da sam true fan) i naravno filmom sam razocaran, no ne toliko da serem po njemu 0-24 nego jednostavno sam tuzan jer je film s velikim potencijalom mozemo reci propao.
Usporedbe su ti od aliena preko zone zamfirove, lyncha sve do titanika blago retardirane. Lynch zna biti sjajan. To se ne moze osporiti. Titanik i 30don u istom kosu!? U istoj recenici?..!? Daj molim te.
Film ti je sranje, proglasio si ga hollywoodskom komercijalom, drzavno uredenje nam je demokratsko, imas pravo svasta reci. Tako meni sanader dopusta da te nazovem idiotom, jer ovo je demokracija, i hvala mu.
Vidi sad ovaj primjer. Banksy nacrta grafit na zidu (Pretpostavljam da znas tko je banksy, ali ne bi me cudilo ni da nemas pojma) londonske podzemne zeljeznice, na garazi, na bilo kakvoj javnoj povrsini. TAj grafit izgleda sjajno, umjetnicki je na vrlo visokoj razini, ali je na njega utrosena samo boja, rizik da ga bobby ne uhvati i najvaznije-TALENT I VOLJA
Banksy ne zahtjeva priznanje za svoja djela. Stovise cak i identitet mu je jos uvijek tajna. Kada je cuo da su njegov rad otkupili medju ostalim i Brad Pitt i A Jolie nazvao ih je snobovskim moronima.
Dakle, Banksyev je grafit prodan za nekoh 500 000 funti. Je li on komercijala idiote idiotski?
Toliko

ovo stvorenje osim sto ima klovnovski avatar, on klovnovski i razmislja. mora da je klovn glavom i bradom. i sad bi ja klaunu trebao nesto odgovoriti! sta zaboga kad je rekao da me procitao i totalno monstrumski sve zakljucio! tacnije blago reci profulao sve sto sam rekao!
vrhunac kluna je bilo spominjanje imena "Banksy" do danas ja za njega nisam NIKAD CUO. banksy bi trebao biti po onome sto sam ja vidio na netu, malo sam guglao, crtac grafita.. i sad si ti meni mali mishu htio nesto time dokazati

pa bleso da si moje postove shvatio zakljucio bi da sam ja vec na to odgovorio kroz film ali kako ce neko ko smijesno izgleda shvatiti bilo sta. nego da se vratim ovom tvom crtacu grafita koji ima stvarno odlicne grafite, nekoliko sam i vidio i sta reci?
covjek je pop umjetnik

ovo tvoje dokazivanje meni necega je doista bio vrhunac gluposti! nemoj nikad, ali bas nikad! obratiti se nekome ovde na forumu a da se prije toga ne konsultujes sa mnom. nema smisla.
jos nesto mi je zanimljivo - kako klovn koristi rijec "demokracija" uvijek sam tvrdio da se ta rijec prodaje samo klovnovima. pa eto njemu je sloboda kad meni kaze da sam idiot - klovn se poslije toga osjeca slobodan kao pticA:rotflmao:
This is the Zodiac speaking.
-
Andrej
Treba samo biti pažljiv da se ljudi ne uvrede i započnu se svađe po forumu, tako da bi bilo lepo ubacivati neke smešno-neutralne, koje neće povređivati osećanja i izgledati kao ismejavanje.
We're all mad here...
-
Andrej
Evo ja ću prvi...
TOPIC: Igra..ABC..
LEGENDA: Ašow(Megacar brutalne poezije i legenda svakim radnim danom, a subotom na zakazivanje

)
J - Jorgovan, nešto što ti mogu ugurati u usta da se ugušiš.
We're all mad here...
-
filmofil
-
a gle, svakom se potkrade nešto s vremena na vrijeme, a onaj koji se ne zna nasmijati na svoj račun nek ne čita ovu temu

uostalom, nek admini pobrišu temu ako misle da je potencijalni izvor svađa (koje su ionako sastavni dio svakog foruma)
nisam ja ovo ni otvorio da se nekog vrijeđa zbog neznanja o nečemu pa da svi upremo prstom i smijemo se nego da imamo neku vrstu hall of famea...npr ovaj post gore što sam stavio ne ismijava nikoga već raspravu koja je izgubila smisao nakon 10 str prepucavanja...a ima hrpa takvih stvari na forumu koje vrijedi pročitat
EDIT: andrej, eto, stavio si dobar primjer kakve postove treba ovdje stavljat

-
filmofil
-
jedan post iz teme gdje se dogovaralo za forumaški meeting i onda cons uleti
john_constantine wrote:he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.
Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće. 

-
Andrej
We're all mad here...
-
Andrej
Ima još jedna izjava, koja me je svojom jednostavnom simpatičnošću, dovela do granica suza od smejanja.
U bitanju je Boykova pravična reakcija na smešni video u kojem kinezi demonstriraju vozačko umeće, gazeći sunarodnike.
boyko wrote:
haha pe nemreš mi tak lika zgazit
Boyko, od tog trenutka si postao moj idol i superheroj!!!!
Nekako te ovako zamišljam -
We're all mad here...
-
boyko
Andrej wrote:Ima još jedna izjava, koja me je svojom jednostavnom simpatičnošću, dovela do granica suza od smejanja.
U bitanju je Boykova pravična reakcija na smešni video u kojem kinezi demonstriraju vozačko umeće, gazeći sunarodnike.
boyko wrote:
haha pe nemreš mi tak lika zgazit
Boyko, od tog trenutka si postao moj idol i superheroj!!!!
Nekako te ovako zamišljam -

isti ja

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
metallicat
-
filmophil wrote:jedan post iz teme gdje se dogovaralo za forumaški meeting i onda cons uleti
john_constantine wrote:he, stalno to govorite, a ništa od toga. Jbt, iskreno, ja bi baš ovakvo filmsko društvo gdje mogu normalno pričati o braindead, bad taste, o riganju u zdjelu i kušanju istog, motorke umjesto ruke, azijatskim filmovima i to. I gdje te normalno shvaćaju i znaju o čemu pričaš, a ne da se zgražaju ili gledaju začuđeno.
Kvragu s poljoprivredom, gemištom i gay zajebancijama. Boli me kurac što su kolegi štakori ubili piliće. 

-
DrugsBunny
-
Ona paganica mi je bila vrh.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
John_Ryder
DrugsBunny wrote:Ona paganica mi je bila vrh.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Asfodel
-
Zakon topic, al ja ga prvenstveno zamišljam kao najPROVALE i takav ću smiješan sadržaj pokušati unositi.
Ima jedan takav topic sigurno na svakom forumu i mene je jedan takav na PKt-u skoro uvijek doveo do suza
Zakon slika Boyka

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Asfodel
-
"...konacno je trejo odigrao glavnu ulogu,
a seagal odigrao bilo kakvu ulogu u dobrom filmu"
by pierre

-
john_constantine
filmophil wrote:jedan post iz teme gdje se dogovaralo za forumaški meeting i onda cons uleti

Baš sam car.

Michel puši karu.
-
Asfodel
-