Turtles Forever (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Scarface

Turtles Forever (2009)

Post by Scarface » 23 Jul 2010, 19:22

TV crtić koji je izaša povodom 25-godišnjice TMNT-a, i koji u paralelnom univerzumu spaja junake i iz stare (1987) i nove (2003) animirane serije. Prava poslastica za fanove.

TRAILER

Image
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Re: Turtles Forever (2009)

Post by Andrej » 25 Jul 2010, 22:51

Gledao kao klinac i zgrozio se kad sam video ove nove. Upalili brat i ja, kad ono....burazer se okreće prema meni - Andrej, gde su im oči?
Mada čujem da se klincima i odraslima sviđaju.
Ovo bi moglo da bude dobra zezancija za flashback u detinjstvo.
Last edited by Andrej on 26 Jul 2010, 03:01, edited 1 time in total.
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 26 Jul 2010, 00:02

ajme moj najdraži crtić :oops: kako volim te ninja kornjače, hvala ghost kaj si ovo metnuo na forum
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 26 Jul 2010, 00:42

filmophil wrote:ajme moj najdraži crtić :oops: kako volim te ninja kornjače, hvala ghost kaj si ovo metnuo na forum
Nema na čemu. Također san jako veliki fan čak i nove verzije, a ovaj crossover me oduševija. :kokicarenje: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 13 Aug 2010, 21:48

ovo je nešto savršeno, ocjena je 9/10 samo zbog podcijenjivanja likova iz starijeg crtića (kad pogledate skužit ćete o čemu pričam)
SpoilerShow
pojavljuju se čak i likovi iz stripa uz pravu stripovsku naraciju i feeling ko da gledate sin city u tom noir okruženju
kraj je predobar, naježio sam se 10 puta i preporučam ovo svima
This is the Zodiac speaking.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Aug 2010, 10:45

ejpril naruči picu :mrgreen:

TMNT zakon, baš kako kaže netko ovdje flashback djetinjstva. glede crtića nisam nikada gledao ovu novu verziju, a ona stara je bila i na TV, i ako se ne varam na kazetama.

sjećam se i prvi put kada se TMNT film pojavio dakako na piratima u videoteci - u maniji gledanja ninja filmova, to je bilo stvarno nešto potpuno drugačije ;)

Bub

Post by Bub » 14 Aug 2010, 10:54

Baš to flashback djetinjstva i kad se sjetim SEKAČA :zubifale: link podsjetnik i ti glasovi su ajme :lol:

OT: ovo ću morat pogledat

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Aug 2010, 10:59

HorrorHR wrote:ejpril naruči picu :mrgreen:

TMNT zakon, baš kako kaže netko ovdje flashback djetinjstva. glede crtića nisam nikada gledao ovu novu verziju, a ona stara je bila i na TV, i ako se ne varam na kazetama.

sjećam se i prvi put kada se TMNT film pojavio dakako na piratima u videoteci - u maniji gledanja ninja filmova, to je bilo stvarno nešto potpuno drugačije ;)
he, također sam kao klinac obožavao gledati nindža kornjače. :prayer: Onaj intro s precool muzikom, stripovi, igračke, VHS - ovi, a tek oni igrani filmovi. :mrgreen: Zadnji put sam gledao neku animiranu seriju koja je bila na televiziji i odustao sam od te nove verzije. Niti je bilo poznatih starih negativaca, niti mi se dopala ta dječja animacija...

April je baš bila seksi lik. :mrgreen:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Aug 2010, 11:08

Turtles Forever 2009 DVDRip XviD-VoMiT
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Aug 2010, 11:36

john_constantine wrote:

he, također sam kao klinac obožavao gledati nindža kornjače. :prayer: Onaj intro s precool muzikom, stripovi, igračke, VHS - ovi, a tek oni igrani filmovi. :mrgreen: Zadnji put sam gledao neku animiranu seriju koja je bila na televiziji i odustao sam od te nove verzije. Niti je bilo poznatih starih negativaca, niti mi se dopala ta dječja animacija...

Al' ne kao Joise and the pussycats :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dragonheart

Post by dragonheart » 16 Aug 2010, 13:06

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:

Al' ne kao Joise and the pussycats :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LOOOOOOOOOOOL :) :rolleyes: Zlatno vrijeme Cartoon Networka hehe,fuckin Josie Jessuss zaboravih da postojalo :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Sep 2010, 00:44

Ljudi tko nije još gledao...trk i obavite to :kokicarenje:

Turtles Forever (2009) :supz: :supz: :prayer:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Andrej

Post by Andrej » 06 Sep 2010, 02:04

Au, da! Ja potpuno zaboravio. Sad će da se skine.
We're all mad here...

Post Reply