Odoše i mininova!
- Scarface
Odoše i mininova!
Mininova, the largest torrent site on the Internet, has removed all torrents except those that were uploaded through its content distribution service. Mininova’s founders took the drastic decision after they lost a civil dispute against Dutch anti-piracy outfit BREIN, and were ordered to remove all infringing torrents from the site.
Šteta, a to mi je bija najdraži torrent sajt, jako pregledan, pogotovo za nove torrente.
Šteta, a to mi je bija najdraži torrent sajt, jako pregledan, pogotovo za nove torrente.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Asfodel
-
filmofil
- john_constantine
- Decadentor
- Scarface
Decadentor wrote:Cini mi se se pocela oporavljati
Stvar je u tome šta nije ona makla sve torrente, već je ostavila one legalne, tako da će uvik bit tu, ali za kurac, jer to su uglavnom neki traileri, promoi itd.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Da, nije u potpunosti otisao, nego su ga zabranili u pretrazivacima, sve koji su sudjelovali u njemu sada ceka neki zatvor i tak.A$H wrote:nije otisao..Ašow wrote:polako se sve zatvara.
Pirate Bay je ošao, sad ide i mininova.
Uhvatilo se u koštac sa piratskim sadržajem i sad veliki padaju.
Al sajt se jos uvijek drzi, ali vidno oslabljen.
To je ona borba protiv piratstva koja je najavljivana. Sad ce redom svi popadati. Bit ce uvijek privatnih trackera i svega, ali komercijalno velikih sajtova njet.
Sto mi je zapravo i drago kad bolje razmislim.