Naime, koliko pjesama znate da u svojim tekstovima daju spoilere za filmove?
U jednoj od pjesama, tip kaže "I cried when Mickey died in Rocky II". Eto jebeni spoiler
Legendo! Kada bolje razmislim na pamet mi ne pada niti jedna pjesmaHorrorHR wrote:Naime, koliko pjesama znate da u svojim tekstovima daju spoilere za filmove?
Da da, Mickey umre u trećem dijelu, kada se Sly fajta sa Mister T-em, i izgubi na početku, ali ovome na samrti kaže da je pobijedio, pa ga kasnije trenira onda onaj njegov frend Apollo Creed, ili kak se već zvao, koji pak umre u četvrtom dijelu od ruke Dolpha Lundgrena, iliti Ivana Drage LOLA$H wrote:john_constantine wrote:e, baš sam se sada sjetio. Nije li mickey umro u trećem dijelu?
da sad su i meni vijuge proradile isto mislim da je u trećem umro..
Tek mi sada pade napamet da proverim ovo. U knjizici za Warrior's Code, ta linija sa mickyem ima *, a dole objasnjenje...Dragonrage wrote:Da da, Mickey umre u trećem dijelu, kada se Sly fajta sa Mister T-em, i izgubi na početku, ali ovome na samrti kaže da je pobijedio, pa ga kasnije trenira onda onaj njegov frend Apollo Creed, ili kak se već zvao, koji pak umre u četvrtom dijelu od ruke Dolpha Lundgrena, iliti Ivana Drage LOLA$H wrote:john_constantine wrote:e, baš sam se sada sjetio. Nije li mickey umro u trećem dijelu?
da sad su i meni vijuge proradile isto mislim da je u trećem umro..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()