Universal and Strike Entertainment (Dawn of the Dead '04) are in negotiations with rights holder Les Mougins to remake John Carpenter's 1988 sci-fi flick They Live. C'mon, don't act all surprised.
According to The Hollywood Reporter, Strike's Marc Abraham and Eric Newman will produce, while Shep Gordon of Les Mougins and Carpenter will serve as executive producers.
The original, starring Roddy Piper, told of a nomadic blue-collar worker named Nada who discovers a pair of sunglasses that allow him to see aliens living among us. He falls in with a group of resistance fighters for a short while before venturing off to stop the invaders himself.
No writer is on board.
Gordon, an entrepreneur and music impresario who worked with Alice Cooper and Blondie, holds the rights, having financed the film as part of a multipicture deal with Carpenter that also included Prince of Darkness and Village of the Damned. Universal distributed the film as part of an output deal Gordon constructed.
THR says Strike is still developing their long-mooted new version of Carpenter's The Thing as well. All I got to say about that is...
"Hey, what's wrong, baby?"
They Live - Remake HA!
- A$H
They Live - Remake HA!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Carpenter
- Freddy
očito njima nikad nije dostaCarpenter wrote:Šta su se uhvatili Carpenterovih filmova u zadnje vrime......Halloween je još ispa dobar, Napad na pol.stanicu baš i ne. They live definitivno nije klasik i moglo bi se tu i poboljšat neke stvari ali zar nije dosta tih remakeova,reebootova,prequela?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- juriel
- maddjuro
evo tog fighta
http://www.youtube.com/watch?v=cWk6RgQb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=cWk6RgQb ... re=related
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
kao za to namjeravaju naravit sequel..ali i remake je jos moguc..juriel wrote:Pa koji k.... je njima? Rade remake od svakog filma koji je valjao iz 80tih! I to rade remakeove koji izgledaju očajno... nakon Fog-a i Lost Boys-a bio sam ljut ali ovo je stvarno previše!!! Šta je sljedeće Thing možda!?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Carpenter
Valjda si po mome nicku mogao skužit da Carpentera obožavam a po postu da mi je pun k... remakeova, jednostavno sam htio reč da je film daleko od savršenstva, pa pobogu glavnu ulogu glumi Roddy Piper, ovo je film iz faze kad je Carpenter počeo lagano dušit. Kakav je da je bolje da ga ne diraju ali hoće, pa će preradit još azijskih horrora, pa će nas zasut dtv nastavcima valjda svakog horror filma koji se pojavio u kinima u zadnjih 20 godina....juriel wrote:Carpenter wrote: They live definitivno nije klasik i moglo bi se tu i poboljšat neke stvari ?Svašta... a šta bi ti poboljšao? Ubacio Barbie i Ken glumce (šta se radi u svim novim filmovima)s cool pištoljčićima i CGI zle vanzemaljce???
Are you talking to me?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Verovatno njegov najbolji iza Big Trouble zajedno uz In the Mouth of Madness. Mada ja licno mnogo volim i Vampires.A$H wrote:meni je to odlican film..gledah ga i u kinu cak..a to kaj se vecini ne svidja njihova stvar..za mene osobno i je klasik i jedan od boljih Carpenterovih filmova..
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- bakero