Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Dragonrage
-
Trailer koji radi i koji izgleda dosta zanimljivo...mislim da bi se ljubiteljima Tekkena mogao svidjeti...
TRAILER
-
john_constantine
ne izgleda pretjerano zanimljivo, čekam ipak radije ong bak 2.
Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:ne izgleda pretjerano zanimljivo, čekam ipak radije ong bak 2.
Si pogledo trailer do kraja ili si prekinuo na pola jer nije bio zanimljiv do tog dijela?
Inače načekat ćeš se Ong baka 2 jer je film zapao u teške probleme...

-
john_constantine
pogledao sam do kraja, ali nije mi tako impresivna akcija kao u tomy yoo gong. Ma previše akrobacija u zraku... Ma ako ništa od ong bak 2, bar će biti transporter 3.
Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:pogledao sam do kraja, ali nije mi tako impresivna akcija kao u tomy yoo gong. Ma previše akrobacija u zraku... Ma ako ništa od ong bak 2, bar će biti transporter 3.
LOL...a toga kao u Ong Bakovima nema...

-
john_constantine
Dragonrage wrote:john_constantine wrote:pogledao sam do kraja, ali nije mi tako impresivna akcija kao u tomy yoo gong. Ma previše akrobacija u zraku... Ma ako ništa od ong bak 2, bar će biti transporter 3.

ma ima, ali gle... u prvom dijelu one scene borbe kao mad dog ili u tom, ona scena s slonovim kostima protiv onih hrvača, ili lomljenje udova stotine. To mi je bilo fora, a ovdje mi ispada pomalo izlizano s dozom fantastike kao oni likovi i slično.
Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:Dragonrage wrote:john_constantine wrote:pogledao sam do kraja, ali nije mi tako impresivna akcija kao u tomy yoo gong. Ma previše akrobacija u zraku... Ma ako ništa od ong bak 2, bar će biti transporter 3.

ma ima, ali gle... u prvom dijelu one scene borbe kao mad dog ili u tom, ona scena s slonovim kostima protiv onih hrvača, ili lomljenje udova stotine. To mi je bilo fora, a ovdje mi ispada pomalo izlizano s dozom fantastike kao oni likovi i slično.
Pa ovo i je borilački fantasy akcić...pa vidiš da ljudi poprimaju obličja životinja...i pokrete životinja...zato sam i rekao da će možda biti interesantno ljubiteljima Takkena...
-
john_constantine
Dragonrage wrote:john_constantine wrote:Dragonrage wrote:

Pa ovo i je borilački fantasy akcić...pa vidiš da ljudi poprimaju obličja životinja...i pokrete životinja...zato sam i rekao da će možda biti interesantno ljubiteljima Takkena...
hm, prije ona druga borilačka igra... samo sam zaboravio kako se zove, za psx, gdje su se likovi pretvarali u čudovišta u arenama...
Michel puši karu.
-
Scarface
Jedva čekan!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.