Psycho - Original vs remake
- john_constantine
Psycho - Original vs remake
E, na televiziji će biti remake Psiha - moram priznati da neću gledati niti sekundu filma jer snimanje doslovce istog filma, samo s drugim glumcima i u boji, je stvarno sranje i redateljska netalentiranost i nemaštovitost... Kao da nije dovoljno što su snimili blesave nastavke, sada još i remake...
Ako koga uopće zanima, subota, HRT 1, 22:30
Ako koga uopće zanima, subota, HRT 1, 22:30
- Dragonrage
- PeterParker
stvarno ne znam cemu snimat isti film....za novu generaciju.....
i jos nisam rascistio jeli mi vise smeta kad ga cijelog iskopiraju ili ga totalno izmijene....
uglavnom,,tesko da koji moze nadmasit original,,,,osim ako ce ta verzija bit prva koja se gleda..
..sto se mene tice,,,pogleda se i zaboravi.....

i jos nisam rascistio jeli mi vise smeta kad ga cijelog iskopiraju ili ga totalno izmijene....
uglavnom,,tesko da koji moze nadmasit original,,,,osim ako ce ta verzija bit prva koja se gleda..
..sto se mene tice,,,pogleda se i zaboravi.....

- Dragonrage
- A$H
- Dragonrage
Pa da vidimo...Hmmm....A$H wrote:reci koji je tebi onako remake bolji od originala?Dragonrage wrote:Ne mora nužno biti, iako u večini slučajeva je...A$H wrote:Koje pitanje..pa original naravno...pa da je riječ o bilo kojem filmu opet original...
Osim Evil Dead-a 2![]()
"!Hills have Eyes" je odličan, zatim "Scarface" iz 1983. sa Al Pacinom, koji je danas BTW na TV-u

- HorrorHR
- Site Admin
Velika razlika je dali je neki remake odličan ili bolji od originala...Dragonrage wrote:"!Hills have Eyes" je odličan, zatim "Scarface" iz 1983. sa Al Pacinom, koji je danas BTW na TV-u, "The Texas Chainsaw Massacre" nije uopće loš, "Cape Fear" iz 1991. sa De Nirom, "Down of the Dead", "Sleepy Hollow", "A Fistful of Dollars", "Little Shop of Horrors" sa Steve Martinom, "Heat", "The Thing" itd., itd. To je to čega se mogu sjetiti, a čuo sam da je i "The Fly" odličan remake, ali još ga nisam pogledao, pa ne bih mogao potvrditi u svoje ime...
- A$H
Horror to sam i ja napisao i cijeli esej kao odgovor,ali sve ode radi jebenog firefox updatea...HorrorHR wrote:Velika razlika je dali je neki remake odličan ili bolji od originala...Dragonrage wrote:"!Hills have Eyes" je odličan, zatim "Scarface" iz 1983. sa Al Pacinom, koji je danas BTW na TV-u, "The Texas Chainsaw Massacre" nije uopće loš, "Cape Fear" iz 1991. sa De Nirom, "Down of the Dead", "Sleepy Hollow", "A Fistful of Dollars", "Little Shop of Horrors" sa Steve Martinom, "Heat", "The Thing" itd., itd. To je to čega se mogu sjetiti, a čuo sam da je i "The Fly" odličan remake, ali još ga nisam pogledao, pa ne bih mogao potvrditi u svoje ime...
a sad u kratko da opet ne nestane...
pola odavde ih nije bolje od originala...a i oni koji jesu bolji su samo po efektima ili "imenima glumaca koji glume" zato su bolje prošli..jer se nemože usporedit original iz 30-ih koji ima super priču,glumu,crno bijeli štih za takav film....i remake iz '90-'00+ koji ima super efekte,lošu priču i galone krvi...plus kaj svi jooooj sexy glumica ili pa tu glumi Al Pachino...dok nitko nezna glumce koji glume u originalu....samo zato tako dobro neki i prođu...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Npr? (od ovih nabrojanih)A$H wrote:Horror to sam i ja napisao i cijeli esej kao odgovor,ali sve ode radi jebenog firefox updatea...HorrorHR wrote:Velika razlika je dali je neki remake odličan ili bolji od originala...Dragonrage wrote:"!Hills have Eyes" je odličan, zatim "Scarface" iz 1983. sa Al Pacinom, koji je danas BTW na TV-u, "The Texas Chainsaw Massacre" nije uopće loš, "Cape Fear" iz 1991. sa De Nirom, "Down of the Dead", "Sleepy Hollow", "A Fistful of Dollars", "Little Shop of Horrors" sa Steve Martinom, "Heat", "The Thing" itd., itd. To je to čega se mogu sjetiti, a čuo sam da je i "The Fly" odličan remake, ali još ga nisam pogledao, pa ne bih mogao potvrditi u svoje ime...
a sad u kratko da opet ne nestane...
pola odavde ih nije bolje od originala...a i oni koji jesu bolji su samo po efektima ili "imenima glumaca koji glume" zato su bolje prošli..jer se nemože usporedit original iz 30-ih koji ima super priču,glumu,crno bijeli štih za takav film....i remake iz '90-'00+ koji ima super efekte,lošu priču i galone krvi...plus kaj svi jooooj sexy glumica ili pa tu glumi Al Pachino...dok nitko nezna glumce koji glume u originalu....samo zato tako dobro neki i prođu...
- HorrorHR
- Site Admin