Are You Afraid Of The Dark?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Are You Afraid Of The Dark?

Post by A$H » 30 Oct 2007, 10:04

Image

Code: Select all

A group of kids calling themselves "The Midnight Society" spends each episode sitting around a campfire swapping scary stories. Creepy, but never gory or excessively frightening, common subjects included haunted houses, what goes on behind the neighbor's walls, and other things that go bump in the night
http://en.wikipedia.org/wiki/Are_you_afraid_of_the_dark

http://www.imdb.com/title/tt0103352/

Eto skinuo sam svih sedam sezona ove serije..jedino kaj fale 2-3 epizode koje je nemoguće negdje nać...mislim se bacit na gledanje, pa jel netko već pogledao koju..

Po imena epizoda mi izgleda da su dosta poznatih pričica obradili...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Oct 2007, 10:53

Nice, nisam na ovo naletio, javi obavezno na što ovo liči i baci koji screenshot...

gandalf

Post by gandalf » 30 Oct 2007, 11:46

JA sam skidao i ne isplati se gledati.
To su pričice ali na dječjoj razini, dakle nema raznih gore scena, ubijanja i slično,
a većinu glume djeca.
Ja pogledao dvije-tri i odlučio prestati.

A$H

Post by A$H » 30 Oct 2007, 12:02

Hehehehe prva epizoda: The Tale of the Phantom Cab

Traje samo 20 min. i više je komična nego strašna..ipak to je dječija serija,ali mene je totalno zabavila :D moram se bacit na gledanje ostalih..

Uglavnom u prvoj epizodi radnja se vrti oko dva brata...stariji Denny kao neki razbijač,a mlađi Buzz šmokljan..Buzz se želi dokazat burazu pa odlaze u šumu na kampiranje,ali kako to ide Buzz je kompas držao u visini metalne kopče remena pa su se naravno izgubili u šumi...e tu susreću misterijoznog Flynna koji će ima pomoć tako da će ih odvest do kolibe doktora koji živi u šumi...dolaze do kolibe, a Flynn za to vrijeme nestaje,ulaze unutra i dočeka ih Dr. Vink,bradonja koji lići kao sve samo ne na doktora...ispostavlja se da istražuje šumski život..sakuplja biljke,životinjske mozgove...
Image
Postavlja im zagonetku "Koliko duboko čovijek može ići u šumu?" koju Buzz riješava bez problema,te pada dogovor ako riješe sljedeću zagonetku mogu telefonirat starcima,ako ne riješe izbacuje ih nazad u šumu...
Image
Postavlja zagonetku "Što je to-nema težinu,može bit viđeno golim okom,a ako je staviš i bačvu,bačva će bit lakša?" na koju nisu znali odgovor te lete u šumu..ali Dr. Vink im kaže da prate putić do ceste di će proć Taxi...oni u nevjerici -taxi ustred šume- idu do ceste i stvaro dolazi taksi,a vozač je nitko drugi nego Flynn..dolazi na vidjelod da je Flynn mrtvac koji koji se riješava onih koji nisu uspjeli riješit zagonetku tako da se sa Taxiem zaletava u drvo(način na koji je i on poginuo)
Imagete njegovi putnici služe za eksperimente Dr. Vinka i naravno budu prokleti...ali prokletsto mogu spriječit tako da kažu odgovor na zadnju zagonetku..tik prije sudbonosnog susreta sa stablom Buzz kaže riješenje,Taxi nestaje,a oni sjede ispod drveta,dolazi policajac koji ih traži, kao i cijeli zabrinuti grad...Taxi nije više nikad viđen kao ni Dr. Vink...

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2007, 12:05

jel ta serija inspirirana "stvarnim" ghost storyima ili..?
pitam jer me ova slika sa zapaljenom šibicom podsjetila na http://www.nfpl.library.on.ca/screamingtunnel.html 8)

A$H

Post by A$H » 30 Oct 2007, 12:05

gandalf wrote:JA sam skidao i ne isplati se gledati.
To su pričice ali na dječjoj razini, dakle nema raznih gore scena, ubijanja i slično,
a većinu glume djeca.
za promjenu je i više nego dobra..ako hoću nekaj ozbiljnije ima pregršt serija,ali nema više ovakvih zabavnih,misterijoznih..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Oct 2007, 13:54

Djeluje zabavno, thanks na preporuci ;)

gandalf

Post by gandalf » 30 Oct 2007, 20:13

A$H wrote:
gandalf wrote:JA sam skidao i ne isplati se gledati.
a većinu glume djeca.
za promjenu je i više nego dobra..ako hoću nekaj ozbiljnije ima pregršt serija,ali nema više ovakvih zabavnih,misterijoznih..
Za promjenu i zabavu da, samo što je meni smiješno...

Freddy

Post by Freddy » 30 Oct 2007, 22:33

pa to je slično ko kronike iz narnije
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

jigsaw

Post by jigsaw » 31 Oct 2007, 12:17

Mogao bih i pogledati...

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2007, 12:47

Freddy wrote:pa to je slično ko kronike iz narnije

:rotflmao:

Post Reply