koja razlika između što valja i što ne valja kod filmadr_gonzo wrote:Jesam li ja poludio? Al sam ga pogledao i moje je mišljenje sljedeće:
Twilight (2008)
Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
Re:
- remike2
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Slither (2006) - baš lud film, jako dobra horror-komedija, brutalna, krvava i smiješna, svidjela mi se, 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- hitman_4
Dead End (2003) - obožavam ovaj film,definitivno jedan od boljih američkih horrora ak ne i najbolji,film je uistinu strašan i psihodeličan,atmosfera jezovita,likovi u filmu zanimljivi,scenarij savršen,glazba.....film koji uvijek mogu pogledati(ovo mi je 3-4 put)
9.5/10
9.5/10

- Malteras
"Silent Hill" (2006)
Malo strasniji film za djecu. Posto je pravljen prema igrici, nisam ocekivao neku jaku pricu, ali ovoliko rupa i nelogicnosti je previse. Cudno ponasanje glavnih likova i cudna gluma takodje ne doprinose poboljsanju ukupnog utiska...
Ocjena 5/10
Malo strasniji film za djecu. Posto je pravljen prema igrici, nisam ocekivao neku jaku pricu, ali ovoliko rupa i nelogicnosti je previse. Cudno ponasanje glavnih likova i cudna gluma takodje ne doprinose poboljsanju ukupnog utiska...
Ocjena 5/10
- Asfodel
The Strangers - odlučila ga pogledat zanemarujući opaske o "kopiranju" nekih filmova, dakle, skroz bez predrasuda ...i kao takav je - prosječan. Ima dobrih detalja, atmosfere, ali teško je zanemariti da nisam bila napeta ili ikako promijenjenog raspoloženja zbog njega. Iako prekrasna, Liv je debilna do daske, gluma i fors dječji glas
U nekim situacijama nema nikakvih naznaka inteligencije u ponašanju likova i tako. Nezaokruženo djeluje.
p.s. i ja sam imala unrated verziju s ponavljanjem one scene

p.s. i ja sam imala unrated verziju s ponavljanjem one scene
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
he,he, jelda?Asfodel wrote:The Strangers - odlučila ga pogledat zanemarujući opaske o "kopiranju" nekih filmova, dakle, skroz bez predrasuda ...i kao takav je - prosječan. Ima dobrih detalja, atmosfere, ali teško je zanemariti da nisam bila napeta ili ikako promijenjenog raspoloženja zbog njega. Iako prekrasna, Liv je debilna do daske, gluma i fors dječji glasU nekim situacijama nema nikakvih naznaka inteligencije u ponašanju likova i tako. Nezaokruženo djeluje.
p.s. i ja sam imala unrated verziju s ponavljanjem one scene![]()
SpoilerShow
i još će se pojaviti u nastavku kao glavna junakinja. Nadam se bar revenge tematici. 
SpoilerShow
Kada su proboli njezinog muža, onda su otvoreno prikazali probadanje nožem. Ali kada nju pikaju, onda ništa ne prikazuju. Kao u slučaju Angeline Jolie iz Wanted... bezveze.
Michel puši karu.
- hitman_4
to sam gledao,solidan film....samo se ne sjećam kak je završioAsfodel wrote:The Strangers - odlučila ga pogledat zanemarujući opaske o "kopiranju" nekih filmova, dakle, skroz bez predrasuda ...i kao takav je - prosječan. Ima dobrih detalja, atmosfere, ali teško je zanemariti da nisam bila napeta ili ikako promijenjenog raspoloženja zbog njega. Iako prekrasna, Liv je debilna do daske, gluma i fors dječji glasU nekim situacijama nema nikakvih naznaka inteligencije u ponašanju likova i tako. Nezaokruženo djeluje.
p.s. i ja sam imala unrated verziju s ponavljanjem one scene![]()

- DrugsBunny
Jeepers Creepers (2001) - 5/10
Bezveze.
Bezveze.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- sikeone
Scanners 4/5- odličan pravi cronenbergovski film sa več famoznom eksplodurajučom glavom i uvijek dobrim Michaelom Ironsideom
Scanners 2 3/5-snimljeno deset godina nakon jedinice sa hrpom nelogičnosti, više akcije i sa još pokojom dobrom scenom ali ništa posebno
Scanners 3 3/5-najlošije u trilogiji ali ipak dovoljno zabavno za početak devedestih sa još pokojom dobrom scenom
Scanners 2 3/5-snimljeno deset godina nakon jedinice sa hrpom nelogičnosti, više akcije i sa još pokojom dobrom scenom ali ništa posebno
Scanners 3 3/5-najlošije u trilogiji ali ipak dovoljno zabavno za početak devedestih sa još pokojom dobrom scenom
J...š film u kojem nema tuče
- sikeone
Blade 2 4/5- svakim gledanjem sve bolji sa odličnim negativcima ali malo mračniji od ostala dva
Night of the living dead (remake) 4/5- odličan remake koji mi je u nekim trenutcima čak bolji od originala uz naravno odlične Savinijeve efekte
Night of the living dead (remake) 4/5- odličan remake koji mi je u nekim trenutcima čak bolji od originala uz naravno odlične Savinijeve efekte
J...š film u kojem nema tuče
- remike2
Intruder (2008) - 3/10, dosta loše
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Andrej
Jel primaš mito da budeš blaži prema filmu kad budeš pisao review?DrugsBunny wrote:Jeepers Creepers (2001) - 5/10
Bezveze.
We're all mad here...
- DrugsBunny
Nego! A za dovoljno novaca reviewu neću ni napisati 
...I wrapped our love in all this foil,
- Andrej
Ha ha ha!!!! Odlično!DrugsBunny wrote:Nego! A za dovoljno novaca reviewu neću ni napisati
We're all mad here...
- cactus
Evo i ja nudim dvije pive za mitoAndrej wrote:Ha ha ha!!!! Odlično!DrugsBunny wrote:Nego! A za dovoljno novaca reviewu neću ni napisati
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.