Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 02 Dec 2010, 17:32

neki dan mi pričala s kolegicom na čik pauzi tako o bojama i primjetim da je dosta tamna... još uvijek. pa je rakla da je uzela od syoss boju onak za probu da vidi kakva je i da se ne ispire, makar je ona računala s tim da će se malo isprat pa je uzela neku malo tamniju, ali ništa od ispiranja... cura ima inaće srednje smeđu kosu a farba se u kavu ili tamnu čokoladu. sad me to ohrabrilo da probam njihovu crvenu, možda isto bolje odoljeva ispiranju.
primjetila sam u zadnje vrijeme da mi se l'oreal brže ispere od palette, a radi se od nijansama koje su skoro iste, tako da nije do toga da se neke nijanse bolje drže od drugih..... ipak je do farbe :evil: bemti l'oreal, neznam čemu onda takva cijena :evil:

asfi, baš šteta što si zaboravila marku farbe, al možda da ju vidiš na polici, možda bi ju prepoznala po ambalaži (ko elrania što nezna naziv boje nego mi u detalje opiše žensku na kutiji i nemrem fulat nikako :mrgreen: )
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Dec 2010, 17:43

I ja sam isto lakše pamtila žene na kutiji :lol: ..vidjet ćemo, prije mi je bilo lako kad sam kupovala samo jednu kutiju, sad već neko vrijeme kupujem par odjednom plus pola sata blejanja u njih sve da odlučim koju ću. Pa se malo pomješa, jel :lol:

I što se tiče blajha, ovo mi je prvi blajh nakon dugo vremena (od osnovne) i moram priznat da meni jako lako puca kosa. Bez obzira na konstantno šišanje vrhova, ja sam malo opsjednuta pa svaki tjedan (ili češće) uzmem u ruke škare i pikiram ne bih li našla nešto ispucalo da odrežem. I na tom crvenom dijelu staalno nešto :(
Crni normalan.

A šta ćeš :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Dec 2010, 17:54

ma sve si mislim da ću ipak ostat pri svjetlije žakro crvenoj, na nju se i onak uvijek vratim da ne riskiram s tim ljubičastim odsjajem pa ju samo potamnim, a i ti tonovi koji vuku na ljubičastu nekako mi se fujasto ispiru pa nakon 2 tjedna dobim neki tetkasti ton od kojeg se ježim :pasmater:
mislim da je sljedeća na redu syoss intensive red
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Dec 2010, 17:56

Podupirem :partyman:
Tj. ne podupirem riskiranje tamnim ljubičastim bojama.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Dec 2010, 18:07

Asfodel wrote:Podupirem :partyman:
Tj. ne podupirem riskiranje tamnim ljubičastim bojama.
:lol:
također :partyman:
Image

metallicat

Post by metallicat » 03 Dec 2010, 18:39

također :lol:
ja za sad neću riskirat druge crvene/narančaste, ostajem pri ovoj. ali podhitno moram na šišanje, vrhova naravno :D
Image

elrania

Post by elrania » 03 Dec 2010, 18:47

meni sve više ide na živce gledat nevjerojatan rastući broj narančastih žena po gradu :lol:
tješi me jedino što mi je moja boja najbolja :mrgreen: i jedina zasad imam undercut među njima :lol:

metallicat

Post by metallicat » 03 Dec 2010, 18:49

briga me :mrgreen: meni moja nije najljepša ali težim tome :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 03 Dec 2010, 18:50

što te briga?

pričam samo o nijansama čistih narančastih što viđam.

metallicat

Post by metallicat » 03 Dec 2010, 18:53

samo sam komentirala kao baš me briga što ima sad toliko naran/crvenih kosa :D
Image

elrania

Post by elrania » 03 Dec 2010, 18:55

ove crvene baš nisam ni primjetila toliko. bile su dost česte prije, sad su narančaste hit. fuj :lol:

dođe mi da se opet u crvenu pofarbam :lol:

metallicat

Post by metallicat » 03 Dec 2010, 18:58

onda su valjda u u zg veći hit, jer ih ovdje baš nema. predpostavljam da će ubrzo doć iz zg-a :lol:
Image

callac

Post by callac » 03 Dec 2010, 21:16

elrania wrote:ove crvene baš nisam ni primjetila toliko. bile su dost česte prije, sad su narančaste hit. fuj :lol:

dođe mi da se opet u crvenu pofarbam :lol:
pih, ja sam još prošlo ljeto skužila značajni porast oražastih i brzo farbanje natrag u plavu :lol: do sada nisam nikog vidjela sa mojom trenutnom frizurom i zato još uvijek opstaje :mrgreen: još samo mrrrrrvicu da naraste i bit će perfect!!! :heart: a boja je isto okej, još čekam onu roze keune da dođe u dućane, taman dogodine kad i friz bude onakav kakav sam zamislila
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Dec 2010, 00:08

Ja viđam i crvene i narančaste masovno. Možeš se Elri tješit time da to većina stavlja ekperimentiranja radi, nesvjesni koliko im to ne stoji :lol: :partyman:

elrania

Post by elrania » 04 Dec 2010, 00:11

:lol:

u pravu si, ima dosta narančastih failova među tim curama. pritom mislim najviše na totalno lošu brigu o boji i kosi, prošaranosti i izrastima ili kombinaciji narančaste uz tamniju put.

Post Reply