nije to taj lik... ovo mi više liči na dijete, nego na odraslu osobu...boyko wrote:pa da,fakad. onaj kojeg su svinje malo gricnuleDecadentor wrote:taj mi izhleda ko onaj pojedeni iz haniballa
Koji je to film?
- john_constantine
Re: Koji je to film?
Michel puši karu.
- Wendigo
nitko nije rekao da je to taj lik, već da nalikuje na njega.john_constantine wrote:nije to taj lik... ovo mi više liči na dijete, nego na odraslu osobu...boyko wrote:pa da,fakad. onaj kojeg su svinje malo gricnuleDecadentor wrote:taj mi izhleda ko onaj pojedeni iz haniballa
- chatterer
mene podsjeća na Elephant Mana i malo na Benjamina Buttona
- A$H
- yaps
Pokusao sam da nadjem ovaj film, ali mi ne ide. Film lici na night flier, ali nije. negativac leti i ruzan je. Secam se da maltretira neke klince nocu koji su zaglaveljni u autobusu.Znam da ga neki pogode strelom dok leti, ali ne secam se niceg vise.
Zna li ko o kom filmu je rec?
Hvala!
Hvala!
- cactus
Jeepers creepers IIyaps wrote:Pokusao sam da nadjem ovaj film, ali mi ne ide. Film lici na night flier, ali nije. negativac leti i ruzan je. Secam se da maltretira neke klince nocu koji su zaglaveljni u autobusu.Znam da ga neki pogode strelom dok leti, ali ne secam se niceg vise.
Hvala!
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- yaps
Jeste, prijatelju, hvala ti!cactus wrote:Jeepers creepers IIyaps wrote:Pokusao sam da nadjem ovaj film, ali mi ne ide. Film lici na night flier, ali nije. negativac leti i ruzan je. Secam se da maltretira neke klince nocu koji su zaglaveljni u autobusu.Znam da ga neki pogode strelom dok leti, ali ne secam se niceg vise.
Hvala!
- john_constantine
hm, akcijski triler... Neki specijalci su došli iz budućnosti da bi u prošlosti ubili određenog lika koji će u budućnost biti zločinac ili takvo nešto. Imali su neku spravicu u kojem su stavljali komadić mozga ili nešto, pa bi zgnječili iznutra. Među tom ekipom je bio zivčani koji je nadzirao stvari, i lik s mehaničkom rukom (kada ga pogodi metkom, onda se ispuše)... na početku je bilo kada glavni lik visi na helikopteru u gaćama za vrijeme potjere autima.
Michel puši karu.
- john_constantine
kako se zove ona serija "šljam" u originalu? ona britanska crnohumorna serija s dvojicom cimera koja su radila ludorije...
Michel puši karu.
- DEXTER
bottom..john_constantine wrote:kako se zove ona serija "šljam" u originalu? ona britanska crnohumorna serija s dvojicom cimera koja su radila ludorije...
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
thanksDEXTER wrote:bottom..john_constantine wrote:kako se zove ona serija "šljam" u originalu? ona britanska crnohumorna serija s dvojicom cimera koja su radila ludorije...
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Kao klinac sam gledal neki hororac, ostao mi u maglovitom sjecanju... mislim da se zvao "Podrum" il tak nesto, ugl. ima neka scena gdje dijete spava u kinderbetu u sobi, na podu nema tepiha nego samo drveni pod, noc je, a vani sjeva i grmi, i kad zasijeva na podu se odigne letvica??
"Good night boils and ghouls."
- maddjuro
john_constantine wrote:thanksDEXTER wrote:bottom..john_constantine wrote:kako se zove ona serija "šljam" u originalu? ona britanska crnohumorna serija s dvojicom cimera koja su radila ludorije...
skini si i film "guest house paradiso" to ti je film sniman s istom postavom i istim humorom i istim likovima kao i serija bottotm i naravno film je odličan
imaš i bottom on stage to ti je live preformancei relativno dobro uma par nastavaka
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Metalcamp
Metalcamp wrote:Kao klinac sam gledal neki hororac, ostao mi u maglovitom sjecanju... mislim da se zvao "Podrum" il tak nesto, ugl. ima neka scena gdje dijete spava u kinderbetu u sobi, na podu nema tepiha nego samo drveni pod, noc je, a vani sjeva i grmi, i kad zasijeva na podu se odigne letvica??
"Good night boils and ghouls."