MEETING!
- callac
Re: MEETING!
ko sve na kraju ide slušat Ghosta? Dingo, se nađemo nas dvoje ranije pa da idemo skupa. Elri? kakvo je stanje u tebe, ajd s nama, ajde, ajde, ajde 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ja baš neam para i večeras mi je opet temp skočila...
nekak si nisam takva za među gomile
- callac
ako su samo pare problem, onda problema nema. u svakom slučaju, ako temp. sutra spadne i budeš raspoložena za neko druženje, javi se!! ja ionako nisam u cugi, išla bih stvarno sam kao podrška Ghostu,a i da se vidimo, ispričamo i tako..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma znam... ovo drugo me više brine; izašla sam jučer nakratko na pivu, zapalila malo i op op danas sranje. bio bi zajeb da me u ned skrši jače, jer me čeka ispit u pon...
a baš mi je šugavo već 3. miting zaobić zbog sličnih problema
a baš mi je šugavo već 3. miting zaobić zbog sličnih problema
- callac
niš mi ne govori o propuštanju stvari radi zdravlja... ponekad se osjećam i ponašam ko da mi je 300 godina a ne 30..
vjeruj mi da mi ni samoj nije baš najbajnije stanje, no potrudit ću se pojaviti.
vjeruj mi da mi ni samoj nije baš najbajnije stanje, no potrudit ću se pojaviti.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ma nema problema, ljudi, stvarno vas jedva čekan sve vidit, al razumit ću ako vas nešto onemogući.
Čim odsviram, i stanem 5 minuta, tražim vas među publikom i idemo se vani napričat (il u neki kafić ako vam bude draže). See ya!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
ja dođem ako ću se osjećati bolje do navečer. stalno me oblijeva neka vručina i grlo/nos me peku već dva dana.
callac, čujemo se predvečer.
callac, čujemo se predvečer.
- callac
a jebemu.. svakako se javi kasnije da znam šta, kako..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Sinoć mi je bilo super, našli se prvo dingo i ja pa nam se pridružila elri, popili cugu u Spunku i otišli na Ghostov koncert. Svirka je bila odlična, fenomenalno zvuče uživo, Ghost je totalna faca i prezgodan je onako na stageu!
Ja sam ispunila sve obećano: prvi red, vikala sam da je bubnjar najbolji, još je samo falio grudnjak, no to drugom prilikom
Kasnije smo nas četvero završili u Limbu na još jednom pićencetu pa svatko na svoju stranu.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
mesmera odlična uživo, sad imam i CD pa ću ih moći i doma i u autu preslušavati. 
- Scarface
Ljudi fala vam na tako dobrim komentarima
, meni je stvarno bilo predobro, samo piće s vama mi je bilo draže nego sama svirka, idući put definitivno to moramo odužit!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
jep jep! growl vokal je debelo iznenadio, jer mi je bio grozan na snimkama.Wendigo wrote:mesmera odlična uživo
velika pohvala cijelom bendu! bome je uspjeh kad ljudi koji sad više il inače ne slušaju takvu muziku kažu da je bilo odlično!
- Scarface
Prenijet ću ostalima pohvale, nisan se još ni čuja s njima, vjerojatno spavaju.
Još jendom veliko fala, vidimo se nadam se šta prije na višesatnom meetingu!
Još jendom veliko fala, vidimo se nadam se šta prije na višesatnom meetingu!
- Wendigo
elrania wrote:jep jep! growl vokal je debelo iznenadio, jer mi je bio grozan na snimkama.Wendigo wrote:mesmera odlična uživo
velika pohvala cijelom bendu! bome je uspjeh kad ljudi koji sad više il inače ne slušaju takvu muziku kažu da je bilo odlično!
potpis.
@ ghost: biti će, defitivno.