Tattoo & Piercing
- Asfodel
- splattergirl
- Asfodel
- elrania
- moko
čula sam da rade surface još gore u tkalči samo na nekim dijelovima, tipa kod uha, uglavnom facijalni...
vrat ne kolko znam ja sam se za to raspitivala...
i da što se tiče nakita-ima jedna super stranica gdje se prodaje nakit i oprema za pirasnje
nisu skupi, nas se uvijek više skupi pa naručimo tako da je to vrlo povoljno
http://www.crazy-factory.com
evo pa prosurfajte malo, ima svega...
vrat ne kolko znam ja sam se za to raspitivala...
i da što se tiče nakita-ima jedna super stranica gdje se prodaje nakit i oprema za pirasnje
nisu skupi, nas se uvijek više skupi pa naručimo tako da je to vrlo povoljno
http://www.crazy-factory.com
evo pa prosurfajte malo, ima svega...
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- elrania
lako moguce da ce stranica doc u obzir kad cu si traziti nove pirseve za nos...
htjela bih isprobavati s bojama i cini se ekstra isplativim. pogotovo za siljke, jer bi ih htjela isprobati, al bed mi je da sad ispljunem 300 kn za njih u salonu i ispadne da mi ne strse u jednakim smjerovima zbog nepravlnosti nosa i sl.
nazalost, na stranici imaju losu ponudu siljaka opcenito govoreci.
htjela bih isprobavati s bojama i cini se ekstra isplativim. pogotovo za siljke, jer bi ih htjela isprobati, al bed mi je da sad ispljunem 300 kn za njih u salonu i ispadne da mi ne strse u jednakim smjerovima zbog nepravlnosti nosa i sl.
nazalost, na stranici imaju losu ponudu siljaka opcenito govoreci.
- moko
- splattergirl
- elrania
pa dajte onda fino objavite slike kad imate sta pokazati 
da bas ovaj topic ne bude privatna elranijina galerija pirseva. vec sam sama sebi dosadna kaj uglavnom ja stavljam slike.
ja sam se za taj crni nakit skroz zagrijala, al me pustilo kad sam morala vaditi jedan pirsic koji je zapoceo taj crni trend pa sad planiram sve srebrno i s crnim kristalima.
jedino ce crni jos ic na jezik za venoms i tvoriti trokutic s ovim kojeg sad imam.
prosle sam godine bila na ljubicasto-srebrnoj kombinaciji, al brzo mi je dojadila.
i ono crno za labret...odlicno! al da je rade circular barbell. to zna tako divno izgledati u crnoj boji na usni.
da bas ovaj topic ne bude privatna elranijina galerija pirseva. vec sam sama sebi dosadna kaj uglavnom ja stavljam slike.
ja sam se za taj crni nakit skroz zagrijala, al me pustilo kad sam morala vaditi jedan pirsic koji je zapoceo taj crni trend pa sad planiram sve srebrno i s crnim kristalima.
jedino ce crni jos ic na jezik za venoms i tvoriti trokutic s ovim kojeg sad imam.
prosle sam godine bila na ljubicasto-srebrnoj kombinaciji, al brzo mi je dojadila.
i ono crno za labret...odlicno! al da je rade circular barbell. to zna tako divno izgledati u crnoj boji na usni.
- Asfodel
- splattergirl
- elrania
- Asfodel
- splattergirl