Obečajem!
Glazba.
- metallicat
a ja se ponadala da ćeš mi odg ko i na last post wins
Last edited by metallicat on 23 Aug 2007, 18:48, edited 1 time in total.

- metallicat
- metallicat
-
Ghrall
Vidio sam jedan njihov spot, mislim na you tube.To je toliko žalosno da je smiješno kak ti ljudi izgledaju.Neki tamo ima neku violinu, 3 vlasi na glavi a i ostali izgledaju ko grobari.Da nebi bilo da vrijeđam bend šta se muzike tiće. ovo se odnosi samo na njihov imidž i pojavu.Nisam ništa čuo od pjesama osim te stvari sa spota ali se sječam da mi je to bilo takodjer grozno.metallicat wrote:21.10 korpiklaani Zg weee![]()
![]()
![]()
![]()
I btw. ja ću vjerojatno ići pogledati ponovo Marduk i Koldbrann.Nije da me zanima previše ali da vidim te bendove sada nakon par godina što sam ih gledao.Ne vjerujem da će mi se sada nešto posebno dopasti.
- metallicat
- elrania
poprilican broj black/death/i sl. bendova izgleda ko srednja zalost u svojim spotovima...
al dobro, ne mogu rec da nisam imala istu reakciju ko ti kada sam vidjela spot od korpiklaanija... no glazba im je cisto ok...
volim folk... mozda i odem,ako cu bit pri novcima
tool mi je otpao, jer mi se neda ic i ipak mi je vise stalo do 280kn nego do njih
sad planiram ic stedit za cockera...
al dobro, ne mogu rec da nisam imala istu reakciju ko ti kada sam vidjela spot od korpiklaanija... no glazba im je cisto ok...
volim folk... mozda i odem,ako cu bit pri novcima
tool mi je otpao, jer mi se neda ic i ipak mi je vise stalo do 280kn nego do njih
sad planiram ic stedit za cockera...
-
chupakabra
- elrania
- Donnie Darko
-
Gosp.
Spotovi su im užasni, više djeluju kao sprdačina nego ozbiljan spot.Ghrall wrote:Vidio sam jedan njihov spot, mislim na you tube.To je toliko žalosno da je smiješno kak ti ljudi izgledaju.Neki tamo ima neku violinu, 3 vlasi na glavi a i ostali izgledaju ko grobari.Da nebi bilo da vrijeđam bend šta se muzike tiće. ovo se odnosi samo na njihov imidž i pojavu.Nisam ništa čuo od pjesama osim te stvari sa spota ali se sječam da mi je to bilo takodjer grozno.metallicat wrote:21.10 korpiklaani Zg weee![]()
![]()
![]()
![]()
I btw. ja ću vjerojatno ići pogledati ponovo Marduk i Koldbrann.Nije da me zanima previše ali da vidim te bendove sada nakon par godina što sam ih gledao.Ne vjerujem da će mi se sada nešto posebno dopasti.
Ali glazba se da poslušati, barem su veseli.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- metallicat