Hitman
- john_constantine
evo, počeo sam igrati od prvog nastavka hitman i jedna riječ: pregenijalno.
Istina je da je linearna, komande su dobre makar neke sitnice nerviraju, kao to da se moraš dobro približiti vratima. Ali atmosfera je odlična, a misija za restoranom i šefom policije mi je baš najjača.
Zadaviti pravu žrtvu, pa ući kroz prozor kupaonice, upucati dvojicu unutra i pobjeći van kroz prozor, i do auta.
Sada sam već na prvoj kompleksnoj misiji u restoranu. 
Michel puši karu.
- A$H
SPOILER
razočaran viđenim..prebrbljav,"preobičan"(kreće se kao neki cowboy,a ne plačeni ubojica,dosta scena fightova uzeto iz drugih filmova,pogotovo isti pokreti (kao npr. Matrix Neo prolazi kroz detektor vadi dva MP5(mislim da je to oružje,koliko se sjećam) križa ruke i ubija zaštitare isto napravi i ovaj(sa istim oružjem)sakriva se iz stupova komadići žbuke/pločica frcaju okolo..on i dalje drži oružje kao i Neo okomito uz facu...taj cijeli fight izgleda isto kao i u Matrixu onaj u lobby-u samo što je u smokingu..onome tko je pogledao previše filmova(iako nikad nije previše)film će bit osrednji...jer neće vidjet nikaj novo..sviđaju mi se stvari koje su iste kao i u igri..a to će oni koji su igrali sami skužit(iako ima gluposti kao Hitman upadne u stan di klinci baš igraju istoimenu igricu..nepotrebna reklama za igru..a i iskreno koliko se god u trailerima naviknuo na glavnog lika u mnogim scenama u filmu nikako ne paše,trebalo je bit više akcije(iako ove koje jesu su super) manje priće i manje grimasa,trebao je imat ozbiljniji look...šmrc kad se sjetima da je mogao to bit Statham...pošto sam prevelik fan igre mnogo stvari mi ne pašu u filmu...i sve u svemu razočaran..
END
razočaran viđenim..prebrbljav,"preobičan"(kreće se kao neki cowboy,a ne plačeni ubojica,dosta scena fightova uzeto iz drugih filmova,pogotovo isti pokreti (kao npr. Matrix Neo prolazi kroz detektor vadi dva MP5(mislim da je to oružje,koliko se sjećam) križa ruke i ubija zaštitare isto napravi i ovaj(sa istim oružjem)sakriva se iz stupova komadići žbuke/pločica frcaju okolo..on i dalje drži oružje kao i Neo okomito uz facu...taj cijeli fight izgleda isto kao i u Matrixu onaj u lobby-u samo što je u smokingu..onome tko je pogledao previše filmova(iako nikad nije previše)film će bit osrednji...jer neće vidjet nikaj novo..sviđaju mi se stvari koje su iste kao i u igri..a to će oni koji su igrali sami skužit(iako ima gluposti kao Hitman upadne u stan di klinci baš igraju istoimenu igricu..nepotrebna reklama za igru..a i iskreno koliko se god u trailerima naviknuo na glavnog lika u mnogim scenama u filmu nikako ne paše,trebalo je bit više akcije(iako ove koje jesu su super) manje priće i manje grimasa,trebao je imat ozbiljniji look...šmrc kad se sjetima da je mogao to bit Statham...pošto sam prevelik fan igre mnogo stvari mi ne pašu u filmu...i sve u svemu razočaran..
END
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- bakero
- john_constantine
-
Unreal
Mislim da mi je Metal gear solid malo bolji,a Hitman mi je jednako super kao Splinter cellbakero wrote:ja sam sve nastavke igra, hitman 2 i blood money su najbolji, ma igra je genijalna!Unreal wrote:Ja sam nešto dvojku igrao i da igra je odlična,ali dok sam dobio Punishera prestao sam Hitmana igrat![]()
-
Unreal
- HorrorHR
- Site Admin
Naletih pa da podijelim sa vama, možda malo kasno ali eto 
Nagradni zadatak:
Navedite ime redatelja film 'Agent 47'.
Pišite nam do srijede, 5. prosinca, na mail nagrada@jutarnji.hr obavezno pošaljite i svoje podatke (ime, prezime, adresu), a u subjectu maila navedite "Agent". Dobitnike ćemo objaviti u srijedu, 5. prosinca
- Dragonrage
Pogledao film...eto mogu reći da sam išao gledati film sa dosta niskim očekivanjima nakon toliko negativnih komentara na njegov račun pa je možda i to igralo veliku ulogu kod moje percepcije istoga, ali na kraju krajeva mogu reći da sam zadovoljan viđenim, i kao filmofil i kao fan video-igre (uz Max Payne serijal Hitman serijal mi je najbolja igra na PC-u). Doduše film u domeni žanra i nije nešto posebno ili još neviđeno i daleko od toga da je film savršen te je moglo sve to u cjelini biti još malo bolje odrađeno. Ali opet radi se o sasvim solidnoj ekranizaciji videoigre koju bih svrstao među bolje iako joj još doduše nešto fali da bude savršena, ali i ovako može proći te nudi savršen omjer onoga šta ta igra inače nudi te kao takav funkcionira sasvim OK. Kao što znaju oni koji su igrali istoimenu igru, ona igraču nudi barem 5-6 raznih načina igranja. Možete levele prolaziti kao profesionalac i ubijati samo one osobe koje zaista morate ubiti, možete ih ubijati jednostavno sa oružjem a možete ih ubijati na raznorazne druge malo finije i kompliciranije načine, bilo otrovom, bilo bombom, bilo da namjestite da ubojstvo izgleda ko nesreća. A isto tako možete jednostavno ubijati sve redom, čak i životinje ako se koja nađe na levelu (psi recimo) te tako na kraju zaraditi nadimak masovni ubojica ili luđak, izbor je vaš. Bilo kako bilo, ovaj film spaja od svega toga pomalo, ali će oni fanovi koju su sve levele uvijek prelazili ne ostavljajući iza sebe ni živu dušu vjerojatno biti razočarani relativno malom količinom akcije. Moram priznati da sam i ja jedan od tih te da sam očekivao malo više akcije, no na kraju sam se ipak zadovoljio spojem akcije i recimo to špijunskog filma, na šta Hitman jednim svojim dijelom pomalo vuće. Vizualno je film jako sličan igri kao što se moglo i zaključiti iz trailera, tu je Moskva, kostimi, neki specifični pokreti, oružje, i muzika je tu (Ave maria), kao i neke fore koje se protežu kroz igru a posebne pohvale idu Olyphantu. Iako sam i ja navijao za Stathama, Olyphant mi je na kraju nekako boje legao i isplivao na površinu kao izvrstan izbor za ovu ulogu jer lik je gotovo identičan liku iz igre...građa tijela, visina, fizionomija lica...zbilja mu sliči, dok je Statham iako cool i faca sam po sebi možda ipak malo "prenagruvan" i prenizak. Nije tako "profinjen" i uglađen kao Olyphant a Hitman je upravo takav u igri...no bit će još riječi o tome...
-
GreenHornet
Nisam igrao igricu,pa za razliku od vecine nisam previse ocekivao...U principu solidan film.
Najveci plus definitivno su efekti i scene borbe,mada naš 47 pobije vise ljudi nego rambo,james bond,predator te ostali likovi iz filmova...
Radnja je po meni katastrofa...Uobicajna za svaki film sa tajnim agentom ili ubojicom kojeg ljudi trebaju zavolit,prebrza,sa puno podataka,zbunjujuca u nekim trenutcima...
Glumac koji glumi 47 je odlican!Hladan,okrutan,imam dojam da lik i u RL ima osjećaj za ubijanjem...
Nadalje,veliko razocaranje je ruski okrutni političar...Radnja se oko njega vrti a lik se prikazuje svega 10ak minuta...Odabir glumca loš...Daj,mislim ono ta okrutna zvijer koje se grozi i 47 koji je pobio stotine ljudi izgleda kao simpaticni javni biljeznik?!
Mogi su jos ubaciti scene njegovih poroka (trgovina drogom,oružljem,ljudima) osim prikazivanja od par sekundi kako bičuje žensku...
sve u svemu 6,5/10
Najveci plus definitivno su efekti i scene borbe,mada naš 47 pobije vise ljudi nego rambo,james bond,predator te ostali likovi iz filmova...
Radnja je po meni katastrofa...Uobicajna za svaki film sa tajnim agentom ili ubojicom kojeg ljudi trebaju zavolit,prebrza,sa puno podataka,zbunjujuca u nekim trenutcima...
Glumac koji glumi 47 je odlican!Hladan,okrutan,imam dojam da lik i u RL ima osjećaj za ubijanjem...
Nadalje,veliko razocaranje je ruski okrutni političar...Radnja se oko njega vrti a lik se prikazuje svega 10ak minuta...Odabir glumca loš...Daj,mislim ono ta okrutna zvijer koje se grozi i 47 koji je pobio stotine ljudi izgleda kao simpaticni javni biljeznik?!
Mogi su jos ubaciti scene njegovih poroka (trgovina drogom,oružljem,ljudima) osim prikazivanja od par sekundi kako bičuje žensku...
sve u svemu 6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
- Dragonrage