(a taman da imam vremena ne bih imala love za obleku kakvu želim
Parafilija
- Asfodel
Re: Parafilija
+1
)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
šparat, krojit, kupovat za sljedeći put!
ja se nadam da ću tada imati nešto malo razrađenije i bolje.
ovo sada bude bilo dost jednostavno, no bar je pozitivno to što bude pogodovalo bolnim leđima.
ja se nadam da ću tada imati nešto malo razrađenije i bolje.
ovo sada bude bilo dost jednostavno, no bar je pozitivno to što bude pogodovalo bolnim leđima.
- Asfodel
Jedino ako dobijem za poklon
Tetovaže su broj jedan i prvi luksuzne novce bacam na njih (a tko zna kad će i to bit)
Tetovaže su broj jedan i prvi luksuzne novce bacam na njih (a tko zna kad će i to bit)
- callac
samo da podignem temu malo gore da elri ne mora tražiti kad dođe dat izvještaj 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
callac wrote:samo da podignem temu malo gore da elri ne mora tražiti kad dođe dat izvještaj
hvala
ugl, samo bih htjela naglasiti da je ovo gotovo pa sigurno bila ZADNJA parafilija.
rubelle seli u sloveniju, ireni se ne da samoj organizirati što u potpunosti razumijem.
sinoć je bilo dosta razvučeno. program je sa svime kasnio 2h, ljudi su došli dosta kasno i veliki je bed što je u isto vrijeme negdje drugdje bio neki event na koji je pol te alternativne ekipe otišo.
mene su probili negdje oko ponoći i trajalo je sat i pola, a drugu curu su tek iza 3, jer je bila zaista loša organizacija vremena i gubljenje stvari na gluposti.
ne znam kako je njeno izgledalo, ali budu bile slike negdje.
snimao se i filmić bušenja, ne znam što bude s tim... i bilo je negdje 2-3 fotografa i nadam se da nije niš za neki net.hr il jutarnji il što već
i što se još mene tiče, sinuli smo korzet sinoć, iako sam ga mislila možda koji dan nositi, al zaista ne bi bilo pametno 18 komada metala furat uokolo + što su dva počela krvariti tokom večeri pa smo odmah micali kad se to skužilo.
a opći dojmovi oko cijele večeri - nisam baš zadovoljna. svaka čast ireni na trudu i poslu i svemu, al ovi ostali...hm hm.
- Jane Doe
baš mi je žao što vam je tak ispalo, ono, povuci potegni sa organizacijom, i žao mi je što je to zadnja parafilija u nas jer sam planirala otić na koju kad mi se situacija malo popravil, ali eto, što se može.
niš, jedva čekam slike i filmiće, baš me zanima kak je to izgldalo
niš, jedva čekam slike i filmiće, baš me zanima kak je to izgldalo

- elrania
ma joj, da ne imenujem, al neki su se spremali valjda 4h sveukupno i jako me naljutilo što je martina čekala do 3 ujutro da joj se netko posveti, a plan je bio da mi već u 11 krenemo s tim, a u 12 bi već bile gotove.
ne znam kak se to mislilo izvest...
meni je samo crtanje trajalo pola sata, možda više, a onda bušenje tih sat i po kak sam rekla. pa dok se to sve poveže... a još su dvije boje traka koristili...
iskreno ne znam jel bih i došla na sljedeću da se i dalje organizia. mooožda da je u neko pristojno doba godine i na ok lokaciji, jer jučer sam sama sebi rekla da više nikad ni zbog čega ne idem ovoliko daleko po tolikoj hladnoći. ne sjećam se kad sam se toliko smrzla do doma.
ne znam kak se to mislilo izvest...
meni je samo crtanje trajalo pola sata, možda više, a onda bušenje tih sat i po kak sam rekla. pa dok se to sve poveže... a još su dvije boje traka koristili...
iskreno ne znam jel bih i došla na sljedeću da se i dalje organizia. mooožda da je u neko pristojno doba godine i na ok lokaciji, jer jučer sam sama sebi rekla da više nikad ni zbog čega ne idem ovoliko daleko po tolikoj hladnoći. ne sjećam se kad sam se toliko smrzla do doma.
- Asfodel
A bed, jesi ti onda stigla plesati i zabavljati se?
I jel ti tamo bilo hladno s obzirom na to sat i pol?
(sorry ako zvučim kao mama
)
I jel ti tamo bilo hladno s obzirom na to sat i pol?
(sorry ako zvučim kao mama
- elrania
hladno, jao...
s obzirom da je to klub na jarunu kraj jezera kojem je fora da po ljeti bude otvoren i tokom zime nema zidove, neg one neke navlake iznad drvenih greda - bilo je hladno.
kasnije se dosta ugrijalo kad se popunilo s ljudima, ali prije toga je bilo takvo da su mi se naljepnice za bradavice (na onoj desnoj zbog nakita) počele odljepljivati
(a imala sam samo to i bou + prije neki prozirnu majicu/bolero)
ta me hladnoća malo uznemirila, jer je koža onda dodatno osjetljiva i nisam bila presretna što mi u takvim uvjetima budu zabadali igle.
al ajd, bilo je ok. (budem o tome malo više u tattoo topicu kad dobijem neku sliku pa postam sve zajedno)
ja nisam ništa plesala, zabavljala se itd. malo smo minglali u početku dok još nije bilo baš ljudi i onda smo otišli na kat gdje se to sve crtalo i radilo i tamo sam bila većinu vremena.
sišla sam kasnije među ljude, al zbog toga po leđima nije baš bilo poželjno da skačem među svima.
a iskreno, nije mi ni bilo baš do toga pa je ok, ajd.
s obzirom da je to klub na jarunu kraj jezera kojem je fora da po ljeti bude otvoren i tokom zime nema zidove, neg one neke navlake iznad drvenih greda - bilo je hladno.
kasnije se dosta ugrijalo kad se popunilo s ljudima, ali prije toga je bilo takvo da su mi se naljepnice za bradavice (na onoj desnoj zbog nakita) počele odljepljivati
ta me hladnoća malo uznemirila, jer je koža onda dodatno osjetljiva i nisam bila presretna što mi u takvim uvjetima budu zabadali igle.
al ajd, bilo je ok. (budem o tome malo više u tattoo topicu kad dobijem neku sliku pa postam sve zajedno)
ja nisam ništa plesala, zabavljala se itd. malo smo minglali u početku dok još nije bilo baš ljudi i onda smo otišli na kat gdje se to sve crtalo i radilo i tamo sam bila većinu vremena.
sišla sam kasnije među ljude, al zbog toga po leđima nije baš bilo poželjno da skačem među svima.
a iskreno, nije mi ni bilo baš do toga pa je ok, ajd.
- Asfodel
Pitala sam i zbog gledišta mene kao osobe koja je prehlađena SVAKI dan. 
- callac
a jebemu, za sve... mogu misliti kako ti je bilo, baš sinoć na tulumu oko ponoći kažem kako tebe sad negdje pirsaju
Ovo za hladnoću je katastrofa, meni je u autu obučenoj ko da idem na snijeg bilo hladnjikavo i baš sam mislila na tebe kako se smrzavaš.
A nadam se da će bar biti nekih kvalitetnih slika koje možeš iskoristiti za vlastitu kolekciju lajkova
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
he, vidim razočaranje... a baš mislio da će biti zanimljivi izvještaj. 
Michel puši karu.
- elrania
možda je bilo zanimljivije onima koji nisu sjedili i čekali.
dobro, meni je bilo zapravo super zbog iskustva play piercinga i tu se zbilja nemam što žaliti, ali kako sam rekla, jako mi je smetalo to zabušavanje i razvlačenje programa.
kao kontrast tome, vidjela sam na fejs str. da ima ekipe kojoj je bilo super.
nadam se da budu slike što prije pa da vidite neke jako zanimljive kombinacije.
bila je opet čovjek-svinja kojeg se moglo vidjeti na nekim fotkama od prije. i ofc, koračao je uokolo u kaputu, no kasnije ga je skinuo pa smo imali čobanković golo tijelo+penis kožna futrola+svinja maska miks. jako freaky, al je zaista prebolseno (na pozitivan način) izgledalo.
dobro, meni je bilo zapravo super zbog iskustva play piercinga i tu se zbilja nemam što žaliti, ali kako sam rekla, jako mi je smetalo to zabušavanje i razvlačenje programa.
kao kontrast tome, vidjela sam na fejs str. da ima ekipe kojoj je bilo super.
nadam se da budu slike što prije pa da vidite neke jako zanimljive kombinacije.
bila je opet čovjek-svinja kojeg se moglo vidjeti na nekim fotkama od prije. i ofc, koračao je uokolo u kaputu, no kasnije ga je skinuo pa smo imali čobanković golo tijelo+penis kožna futrola+svinja maska miks. jako freaky, al je zaista prebolseno (na pozitivan način) izgledalo.
- sandi
daj ako uspijes doci do nekih fotografija i ako ti nije problem baci par dobrih ovdje...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
Dobri stari svinjko
uvijek jednako (raz)odjeven.