Što želiš reći? Tolko sam glup da ti je to jedina moguća replika?elrania wrote:ne mogu drugačije konkurirati svemu onome napisanom.
Zašto ste odabrali baš taj nick?
- DrugsBunny
Re: Zašto ste odabrali baš taj nick?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
Opet uništavate topic, link za svađe. PLEASE
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
isuse koji mind fuck
btw drugs,pod srkazmom sam mislio na ono kad je reko da je jebao frendice ili što već
btw drugs,pod srkazmom sam mislio na ono kad je reko da je jebao frendice ili što već
- borntodie
@ drugsbunny
O sunce ti jebem mutavo ''isprike za vrijedanje ali dosta mi je morona koji me napao vec nakon prvog jebenog posta na forumu, prvi put da sam takvo nesto dozivio'' moj post je bila ŠALA, mozda degutantna,losa,mutava ali kako god ŠALA , nisam se imao potrebe opravdavati jebote jer tko si ti da ti se ja pravdam zasto sam sta napisao ili rekao ? Šala je , eto sad znas , sjedi 1 !
Zarucen sam, volim svoju buducu zenu i ona je bila prisutna uz mene dok sam to pisao, jer ocito da sam to pisao iz zajebancije jer zasto bi uopce pisao na nekom tamo forumu koga sam i kada jebao, nije da se dijeli horror.hr nagrada za najboljeg jebaca 2010 ili se dijeli ?!
Sad odjebi od mene, nemam ja vremena ni zivaca za neki war na forumu na koji sam dosao da ubijem dosadu a i vidio sam da ima odlicnih tema a i nakon 30tak postova vidim da je i ekipa za 5, a ti si prijatelju velika iznimka ovdje, neznam jel imas privatnih problema sa seksom kad te vrijeda sto sam ja napisao za jebanje ili drkas na papu ivana 78 pa i na spomen FUK,SEKS,JEBACINA,KARANJE,KECANJE ti se sledi krv u zilama...
Mani me se
i živio !
O sunce ti jebem mutavo ''isprike za vrijedanje ali dosta mi je morona koji me napao vec nakon prvog jebenog posta na forumu, prvi put da sam takvo nesto dozivio'' moj post je bila ŠALA, mozda degutantna,losa,mutava ali kako god ŠALA , nisam se imao potrebe opravdavati jebote jer tko si ti da ti se ja pravdam zasto sam sta napisao ili rekao ? Šala je , eto sad znas , sjedi 1 !
Zarucen sam, volim svoju buducu zenu i ona je bila prisutna uz mene dok sam to pisao, jer ocito da sam to pisao iz zajebancije jer zasto bi uopce pisao na nekom tamo forumu koga sam i kada jebao, nije da se dijeli horror.hr nagrada za najboljeg jebaca 2010 ili se dijeli ?!
Sad odjebi od mene, nemam ja vremena ni zivaca za neki war na forumu na koji sam dosao da ubijem dosadu a i vidio sam da ima odlicnih tema a i nakon 30tak postova vidim da je i ekipa za 5, a ti si prijatelju velika iznimka ovdje, neznam jel imas privatnih problema sa seksom kad te vrijeda sto sam ja napisao za jebanje ili drkas na papu ivana 78 pa i na spomen FUK,SEKS,JEBACINA,KARANJE,KECANJE ti se sledi krv u zilama...
Mani me se
Last edited by borntodie on 04 Oct 2010, 13:03, edited 1 time in total.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- elrania
i ovom sad izjavom i nekima od prije previše srljaš s komentarima i besciljno trkeljaš oko ničega.DrugsBunny wrote:Što želiš reći? Tolko sam glup da ti je to jedina moguća replika?elrania wrote:ne mogu drugačije konkurirati svemu onome napisanom.
dakle, ne mislim da si glup ni da si toliko glup, ali ne mogu raspravljati s tobom o ovome kad nemam što za reć na bilo što što si krenuo pisati nakon negdje 2. posta, jer mi je sve što se piše besmisleno i nepotrebno za rastezati u daljnju diskusiju i od toga raditi filozofiju.
- DrugsBunny
Prihvatit ću ovo kao ispriku. Dakako, ja ne mogu biti siguran jesi li ili nisi ovo sve izmislio kako bi ispao normalan. No, cijenim tvoj trud....tako da isprika prihvaćena.borntodie wrote:O sunce ti jebem mutavo ''isprike za vrijedanje ali dosta mi je morona koji me napao vec nakon prvog jebenog posta na forumu, prvi put da sam takvo nesto dozivio'' moj post je bila ŠALA, mozda degutantna,losa,mutava ali kako god ŠALA , nisam se imao potrebe opravdavati jebote jer tko si ti da ti se ja pravdam zasto sam sta napisao ili rekao ? Šala je , eto sad znas , sjedi 1 !
Kako si uspio zaključiti da sam iznimka? Tako što sam ti rekao da si jadan?borntodie wrote:Sad odjebi od mene, nemam ja vremena ni zivaca za neki war na forumu na koji sam dosao da ubijem dosadu a i vidio sam da ima odlicnih tema a i nakon 30tak postova vidim da je i ekipa za 5, a ti si prijatelju velika iznimka ovdje, neznam jel imas privatnih problema sa seksom kad te vrijeda sto sam ja napisao za jebanje ili drkas na papu ivana 78 pa i na spomen FUK,SEKS,JEBACINA,KARANJE,KECANJE ti se sledi krv u zilama...
Vrlo čudno kategoriziranje.
Oni koji pričaju super o meni - normalni
Oni koji seru o meni - iznimke.
Ah, lako tako kolega.
- DrugsBunny
Ti si htjela uć u ovu konverzaciju, ne ja.elrania wrote:i ovom sad izjavom i nekima od prije previše srljaš s komentarima i besciljno trkeljaš oko ničega.
dakle, ne mislim da si glup ni da si toliko glup, ali ne mogu raspravljati s tobom o ovome kad nemam što za reć na bilo što što si krenuo pisati nakon negdje 2. posta, jer mi je sve što se piše besmisleno i nepotrebno za rastezati u daljnju diskusiju i od toga raditi filozofiju.
Sama si si kriva.
Sukladno sa svojim željama dobiješ i takve odgovore.
Nisam te ja tjerao da ideš nekog jadnička koji jebe svoje prijateljice ideš braniti od strašnog i glupog DrugsBunnya.
A ako misliš da je sve moje besmisleno, onda mi daj materijala da napišem nešto pametno.
Napiši neš konkretno na što mogu replicirat, a ne sve kvazi dubokoumni postovi kojima želiš pokazati kako si bolja od drugih.
- elrania
bitno je da si ti sam uvjeren da pišeš takvo što, nema potrebe obazirati se na okolinu s vidljivim manama i defektima u vođenju rasprave.DrugsBunny wrote:A ako misliš da je sve moje besmisleno, onda mi daj materijala da napišem nešto pametno.
Last edited by elrania on 04 Oct 2010, 14:15, edited 1 time in total.
- Wendigo
dolazim u napast da opet stavim sliku buktinje u topic... 
-
John_Ryder
issse šta se tolko opterećuješ kaj ovaj jebe frendice,omg pa nek jebe,ko da je to nešto loše 
- Ašow
- Jandra
- Ašow
hahahaha, tek sam sad skuzio drugsa kako ima komplekse jer ne jebe pa se okomio na novog usera.
Što je drugzino, cura te ostavila? Mama ti ne da novaca za van? Što je bilo?
Znaš da meni mozes sve reći i da ću te ja sa razumijevanjem poslusati.
Što je drugzino, cura te ostavila? Mama ti ne da novaca za van? Što je bilo?
Znaš da meni mozes sve reći i da ću te ja sa razumijevanjem poslusati.
-
John_Ryder
so true.....

- callac
Ah, ja sam odustala od objašnjavanja i polemiziranja i više se ne upuštam u ovako besmislene rasprave u kojima se svađa čiji je pimpač duži...fino uzmem
i čitam ako je neš zanimljivo, ovdje sam pola preskočila tak da 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.